Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
odamegyünk a bejárathoz, megverjük a kissrácokat és elvesszük a pénzüket. h tetszik?
Áh xD Ugyan =D
Nem számít, mert mindent be lehet szerezni akár 1év múlva is, nem kell mindent azonnal
Lényeg, hogy ott leszek (ha ott leszek )
Csak ugye itt a 2000 FT kupon, és nem tudom levásárolni Engem csak ez foglalkoztat
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-18 13:26:59
Hát ezt én nem nevezném leégésnek
Az a leégés ami nálam van. 0 azaz 0 FT költőpénz.
Nem semmi...
Nekem van 7 ezer forintom,és ebből kell gazdálkodnom,buszjegy,kaja,stb.
Fizetés...hunvanmégaz
Szal ezért nem megyek Conra.Pedig dejólenne
Dz: nekem tetszik az ötlet
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
odamegyünk a bejárathoz, megverjük a kissrácokat és elvesszük a pénzüket. h tetszik?
-
tehát a vonatot nem számolva költeni csak egy 10 est viszek.
Hát ezt én nem nevezném leégésnek
MIANEVED?!
Csak Street Fighter 4 verseny lesz?
Nem. Lesz még Teken 5 és Naruto Broken Bond is. Ezeknek a kiírása is megtalálható az animecon.hu lapon a versenyek fül konzolverseny menüjében.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Hát én most kecskemétről megyek mert ugye itt lakom és eléggé levok égve tehát a vonatot nem számolva költeni csak egy 10 est viszek.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Tavaj én is 20-at vittem idén talán kicsit többet. Évközben nem nagyon szoktam mangát vásárolni, meg egyéb cuccokat, csak a magyar mangákat ezért conon van a shopping!
beküldve: 2010-04-18 09:25:54
(#499) Igaz,hogy idén nem megyek,de tavaly SakuraConon asszem vmi 35 ezret vittem.Ebből 10 mangára,meg pár zacsi Pockyra futotta is
A kérdésre válaszolva: sztem egy 5-10 ezer forint bőven elég költőpénznek,bár ha az ember be akar vásárolni,nem árt egy huszast vinnie
beküldve: 2010-04-18 08:36:12
(#497) azt meg tudná mondani valaki hogy a sakuracononis érvényes a Mangafan 3at fizet 4 vihet akció?
Igen, érvényes továbbra is.
Minden szükséges információ itt megtalálható.Legalábbis a legfontosabbak biztos.
beküldve: 2010-04-16 23:03:49
(#494) akkor most mi a pontos helyszín és az időpont?
Valamint egy nap mettől meddig tart?
Valamint egy nap mettől meddig tart?
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Aki jön Conra, azt szívsen látjuk a konzolszobában.
Több versennyel is várunk Titeket, többek közöt az I. Magyar CONbo Kupával.
Több versennyel is várunk Titeket, többek közöt az I. Magyar CONbo Kupával.
Csak Street Fighter 4 verseny lesz?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Megértelek!
Én sem mennék, ha nem kiaptam volna meg ajándékba a jegyet egy jóakarómtól... =/
Ráadásul a 2000 FT bónuszt sem tudom levásárolni, ciki, de nem lesz pluszban 2000FT-om. Max Mondot tudnék venni érte, de a régiek megvannak már. ÍJ.
Én sem mennék, ha nem kiaptam volna meg ajándékba a jegyet egy jóakarómtól... =/
Ráadásul a 2000 FT bónuszt sem tudom levásárolni, ciki, de nem lesz pluszban 2000FT-om. Max Mondot tudnék venni érte, de a régiek megvannak már. ÍJ.
MIANEVED?!