Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
nem cenzürd edisön?
-
Hetáliáról tudok csak a Fumax részéről. (Ezt tuti venni is fogom.)
Tényleg, a Mangafan mintha múlt Animekarácsonyon említette volna egy rövid, komoly manga kiadását. Erről kiderült már több információ?
Ha pedig Mangafan, akkor valószínűsíthető, hogy a legközelebbi fontosabb mangás rendezvényre kijön a Death Note 7, elvégre idén még csak abból nem jelent meg kötet.
Tényleg, a Mangafan mintha múlt Animekarácsonyon említette volna egy rövid, komoly manga kiadását. Erről kiderült már több információ?
Ha pedig Mangafan, akkor valószínűsíthető, hogy a legközelebbi fontosabb mangás rendezvényre kijön a Death Note 7, elvégre idén még csak abból nem jelent meg kötet.
beküldve: 2010-04-27 19:45:16
(#564) Conon Vetitett AMV-k listája itt:
[Link]
Magyar AMV Rettenet 3 Conos verzió Direkt Download:
[Link]
Magyar AMV Rettenet 3 Conos verzió Youtube link:
1.rész : [Link]
2.rész : [Link]
3.rész : [Link]
[Link]
Magyar AMV Rettenet 3 Conos verzió Direkt Download:
[Link]
Magyar AMV Rettenet 3 Conos verzió Youtube link:
1.rész : [Link]
2.rész : [Link]
3.rész : [Link]
beküldve: 2010-04-27 18:35:00
(#563) Nincs senkinek semmi infója a közeljövőben kiadandó manga bejelentésekről?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-04-27 18:31:24
(#562) Vicces, hogy a fellépésünkön olyan kevesen voltatok bent...szipp szipp Pedig Yaven csápjait és Alister zöld arcát mindenképpen érdemes lett volna megnéznetek. Na most már maradnak csak a képek....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-04-27 18:21:07
(#561) Tényleg Hanont vettem meg (ő ugye kék)! XD Honnan tudtad?
A képek amúgy tök jók. Én is szerettem volna fényképezni,
A képek amúgy tök jók. Én is szerettem volna fényképezni,
de az aksikat benne hagytam a fényképezőben és bár egyszer sem lett bekapcsolva lemerült , pedig pénteken feltöltöttem
beküldve: 2010-04-26 22:56:16
(#560) Ja és nem saját képek! Neten leltem
Igen sajnáljátok is!!!! Én még a fellépésüket is láttam ám
Igen sajnáljátok is!!!! Én még a fellépésüket is láttam ám
MIANEVED?!
ÁÁÁ!!!*összeomlik* Miééért nem vonszoltam ki előbb a nagy valagam?! T___T
hali, Dz lakótársa vagyok, ő az előbb kötötte fel magát. két felirat volt belevágva a bőrébe késsel:
miről maradtam le, nem tukott meg a csápjaival, remélem még lesz alkalma rá később
örülj Hanon, meghaltam
miről maradtam le, nem tukott meg a csápjaival, remélem még lesz alkalma rá később
örülj Hanon, meghaltam
-
beküldve: 2010-04-26 21:05:12
(#556) MIANEVED?!
Ja és beszereztem az első figurámat is, egy sellőt (nem tudom, hogy hívják XD ) a Mermaid Melody-ból.
Milyen színű?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
egy sellőt (nem tudom, hogy hívják XD ) a Mermaid Melody-ból.
Az tuti Hanon lesz.
beküldve: 2010-04-26 20:03:36
(#553) nem tudom ti hogy vagytok,én nagyon jól éreztem magam!!én csak szombatra mentem olyan reggel fél 9 körül már ott voltam és 8 körül haza vánszorogtam én tök jól éreztem magam föl alá járkáltam,de a nyárira nem tudom hogy megyek-e pedig cp-ni akartam meg a rajzversenyre benevezni!!bár sztem Aquatry legyőzne úgyis na mind egy...anyámnak meg föladtam a Nana1-et kötelezőként kiváncsi leszek...én már megvettem a 2 kötetet a többit szép lassan...nekem a cp-sek tetszettek nagyon jók voltak... talán nem én vagyok az egyetlen akinek a PeCsa az igazi,de azért ez is jó a 25-ös csarnok viszont nagyon horror volt alig tudtam levegöt venni meg menni de összejött!!
Összegezve:nagyon jó volt a SakuraCon jó hely,idö,társaság,hangulat
Összegezve:nagyon jó volt a SakuraCon jó hely,idö,társaság,hangulat
Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-04-26 19:30:55
(#552) Nekem is ez volt a második conom és számomra szintén az odajutás okozott némi nehézséget. Én Kecskemétről jöttem és a tavalyi Pecsás sakuracon-nal ellentétben, ahová sokkal egyszerűbb volt eljutni a Nyugatitól, most össze-viszza metrózgattam, buszozgattam, ami nem volt túl jó (persze tudom, hogy most meg mások számára volt egyszerűbb az odajutás és azt is, hogy lehetetlen egyszerre mindenkinek megfeleni, de ezt ki kellett írnom magamból).
Ezt leszámítva szinte csak pozitív dolgokat tudok említeni. A nagyobb helyszín bejött (bár a 25-ös csarnokban a pultokhoz kicsit nehézkes volt odajutni), a programok tetszettek a craftmanship-től kezdve (idén is csodás jelmezek voltak *.* Esetleg valaki megosztaná velem, hogy mi lett a craftmanship végeredménye?) a szinkronos beszélgetéseken át (bár elég nagy hülyeség volt a japán népdaloktatással egy időben és egy helyen megszervezni, mert sajnos nem mindent lehetett érteni) a MAR-os vidikig (Nem tudja valaki, hogy hol lehet az ideieket megtekinteni?), amiken jókat nevettem. Szóval összességében elégedett voltam és nagyon jól éreztem magam. Ja és beszereztem az első figurámat is, egy sellőt (nem tudom, hogy hívják XD ) a Mermaid Melody-ból.
Ezt leszámítva szinte csak pozitív dolgokat tudok említeni. A nagyobb helyszín bejött (bár a 25-ös csarnokban a pultokhoz kicsit nehézkes volt odajutni), a programok tetszettek a craftmanship-től kezdve (idén is csodás jelmezek voltak *.* Esetleg valaki megosztaná velem, hogy mi lett a craftmanship végeredménye?) a szinkronos beszélgetéseken át (bár elég nagy hülyeség volt a japán népdaloktatással egy időben és egy helyen megszervezni, mert sajnos nem mindent lehetett érteni) a MAR-os vidikig (Nem tudja valaki, hogy hol lehet az ideieket megtekinteni?), amiken jókat nevettem. Szóval összességében elégedett voltam és nagyon jól éreztem magam. Ja és beszereztem az első figurámat is, egy sellőt (nem tudom, hogy hívják XD ) a Mermaid Melody-ból.