Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
beküldve: 2010-04-25 19:36:20
(#536) na sziasztok!szerintem nagyon jó volt a SakuraCon,bár én csak szombatra mentem,de nagyon jó volt!!kár hogy alig voltak diabolósok....de a cp-ek eszméletlenek voltak nagyon jók voltak!!majd ősszel én is cpzek
Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-04-25 19:30:31
(#535) Közben ugyanitt találtam még: [Link][Link]
Bár: az elsőben lévő képek homályosak, nincsenek megforgatVA, és mintha a készítő random kattingatott volna, legalábbis nem sok cosplayerről van kép, inkább csak úgy az összképet.
Bár: az elsőben lévő képek homályosak, nincsenek megforgatVA, és mintha a készítő random kattingatott volna, legalábbis nem sok cosplayerről van kép, inkább csak úgy az összképet.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-04-25 19:07:31
(#533) [Link] Vannak most már mai fotók is....
Kb 100 Sakuraconos kép!
Kb 100 Sakuraconos kép!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-04-25 18:48:32
(#532) Na, haza is értem. Rövid beszámoló:
SZombat: Sorbanállás. nemvolt ki beprotektáljon a sorba, tehát tisztességesen ki kellett várjam a soromat. Megjegyzem kb félkilenckor voltunk ott, szval mire a többbiek jöttek mi már jó elől jártunk. Haverok bekéredzkedtek mellénk, akik újabb haverokat hoztak, ott volt köztük Háté is, akinek jól be is mutatkoztam. /mondjuk a szless cp-ről ismertem meg./ Nah, miután bejutottunk kis határozatlanság, de végülis először vásárolni mentünk. Egész con alatt cirka 30,000 forintot vertem el, magyar mangák, külföldi mangák, figurák.
Végre megvettem Sen "Prince" című mangáját, amiben nem csalódtam, messze kiemelkedik az eddigi magyar alkotásoktól. Idén sehol nem találtam Flame Of Reccát. *szüpp* Ezután kedvenc Tigrisrákos szusimból faltam egy adagot, majd megint jól hiányozni fog... Indultam rajzversenyen, remélem szavaztak is a képemre /egy nagy dög meg egy küslány, tollrajz./
Vasárnap: Ez már kicsit unalmasabban telt. Vettem két mangát, egy Hellsing 6-ot, mivel észrevettem, hogy tegnap 7-est vettem és hiányzik még egy. Barátnőm vett még egy figurát is, én már nem költöttem többet, helyette megint Tigrisrákos szusi, és felismert a szusis bácsi, hogy minden conon /sőt, kecskeméten a japán napon is/ tőle vettem ugyanilyen szusit. =)
Az utolsó másfél órát üldögéléssel töltöttük, barátnőm már kicsit fáradt volt meg nyügi, úgyhogy hazajöttünk.
Mangafan fórumtalit csak kívülről láttam, de annyira jól elvolt a csapat, hogy nem volt szívem odapofátlankodni, meg aztán kedvem se volt most.
Nekem kb ez volt a Con, annak ellenére, hogy mennyire elleneztem, nem volt ez annyira rossz, bár a PECSA nekem még mindig mérföldekkel szimpatikusabb.
S felvilágosítana valaki, miért hírdeti magát a Mondo Októberre? Akkor már nem Matos animeocn lesz? he?
Apropó azért feltűnt, a sok magyar kiadású manga, amik között van egy-két "érdekes"...
SZombat: Sorbanállás. nemvolt ki beprotektáljon a sorba, tehát tisztességesen ki kellett várjam a soromat. Megjegyzem kb félkilenckor voltunk ott, szval mire a többbiek jöttek mi már jó elől jártunk. Haverok bekéredzkedtek mellénk, akik újabb haverokat hoztak, ott volt köztük Háté is, akinek jól be is mutatkoztam. /mondjuk a szless cp-ről ismertem meg./ Nah, miután bejutottunk kis határozatlanság, de végülis először vásárolni mentünk. Egész con alatt cirka 30,000 forintot vertem el, magyar mangák, külföldi mangák, figurák.
Végre megvettem Sen "Prince" című mangáját, amiben nem csalódtam, messze kiemelkedik az eddigi magyar alkotásoktól. Idén sehol nem találtam Flame Of Reccát. *szüpp* Ezután kedvenc Tigrisrákos szusimból faltam egy adagot, majd megint jól hiányozni fog... Indultam rajzversenyen, remélem szavaztak is a képemre /egy nagy dög meg egy küslány, tollrajz./
Vasárnap: Ez már kicsit unalmasabban telt. Vettem két mangát, egy Hellsing 6-ot, mivel észrevettem, hogy tegnap 7-est vettem és hiányzik még egy. Barátnőm vett még egy figurát is, én már nem költöttem többet, helyette megint Tigrisrákos szusi, és felismert a szusis bácsi, hogy minden conon /sőt, kecskeméten a japán napon is/ tőle vettem ugyanilyen szusit. =)
Az utolsó másfél órát üldögéléssel töltöttük, barátnőm már kicsit fáradt volt meg nyügi, úgyhogy hazajöttünk.
Mangafan fórumtalit csak kívülről láttam, de annyira jól elvolt a csapat, hogy nem volt szívem odapofátlankodni, meg aztán kedvem se volt most.
Nekem kb ez volt a Con, annak ellenére, hogy mennyire elleneztem, nem volt ez annyira rossz, bár a PECSA nekem még mindig mérföldekkel szimpatikusabb.
S felvilágosítana valaki, miért hírdeti magát a Mondo Októberre? Akkor már nem Matos animeocn lesz? he?
Apropó azért feltűnt, a sok magyar kiadású manga, amik között van egy-két "érdekes"...
kritikán aluli...
. Hát igen, akinek van pénze random piacra dobni. /beszélek én, aki lehet, hogy kevésbé tehetséges, mégis tervez majd kiadatni valamit"...kacat
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-04-25 18:55:39
beküldve: 2010-04-23 13:09:12
(#531) magamnak jó, köszönöm kérdésed
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-04-22 00:27:31
(#526) Akkor most a filmvetítés meglepetés, vagy mi van?
Esküszöm nem tudom, hogy most akkor melyik Hellsing volt legutoljára leadva conon.
Esküszöm nem tudom, hogy most akkor melyik Hellsing volt legutoljára leadva conon.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Én csak azt a negatívumot tudom felhozni, hogy a kuponos akcióban nincsenek benne az új megjelenések.
Am. érthető a másik oldal is, csak éppen ki ne csinálná így, ha lenne rá lehetősége?
Am. érthető a másik oldal is, csak éppen ki ne csinálná így, ha lenne rá lehetősége?
Vettem jó drágán piros textilfestéket, szépen be is kentem a cipőmet vele, erre kiderült, hogy narancssárga. Most vehetek újabb üvegcsével.
Igen, ezek nyilván olyan dolgok lehetnek amikről nem is tudhatok. Meg én csak egy "vásárló" vagyok, mások az igények mint mondjuk kiadó kiadóval szemben.
Engem a termékek és akciók érdekelnek csak ugye.
Engem a termékek és akciók érdekelnek csak ugye.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-21 23:04:58
beküldve: 2010-04-21 22:43:38
(#523) Nyilván a te véleményed is tökéletesen elfogadható, ha eddig még cska pozitív tapasztalatod volt a kiadóval. Kívánom hogy ez maradjon is így.
Ami engem zavar, az egyrészt, az hogy nem eggyüttműködnek másokkal, hanem kisajátítják a piacot. Röviden. Tömören.
De ez is egy egyéni vélemény, nem szeretnék vitatkozni ezen. Jobb a béke.
Ami engem zavar, az egyrészt, az hogy nem eggyüttműködnek másokkal, hanem kisajátítják a piacot. Röviden. Tömören.
De ez is egy egyéni vélemény, nem szeretnék vitatkozni ezen. Jobb a béke.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Jó lenne tudni, hogy mire gondolsz. Mert én eddig nem vettem észre semmit. Sőt. Nekem csak pozitív véleményem van, épp ezért nem is számít.
MIANEVED?!