Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
Sztem ebből rögtön lejön mindenkinek,hogy watashi wa ez én vagyok.Más álcával kell beosonnom,ha hatásos belépőt akarok.De most ilyenek miatt nem kell aggódnom.Talán nyári Conból lesz vmi.Talán.Oda jó vóna majd menni.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
ilyen arcpakolással fogsz beosonkodni, hogy ne vegyünk észre mi?
<---
<---
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-18 20:53:20
És akkor semmi esély, hogy kijuss?
Olybá tűnik,hogy tényleg felejtős.
Gilje: lássuk csak...tesók vagyunk,vagy vmi hasonló.Nem a "mangafanos-legendás-kapcs olatos" tesók,hanem amolyan "fórumozós-One Piece-Yuki Kaori fan" tesók.Szóval érted.
Ha lesz rá lehetőség,hogy feljussak Conra,úgyis jelzek ide.
Bocsi,hogy ez így alakult.
Dz: lassan ideje nősülnöm.A kiszemelt áldozat már megvan ^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-18 20:41:19
Legyen?
Á,nemszabad.
Na jó.
Á,nemszabad.
Na jó.
Több a lakáshitel törlesztőrészlete,mint a fizetése édesanyukámnak,így idén még csak 60 ezrem bánta ^^
Kielégítő válasz?
És így készüljek a Conra...vagyis két héttel ezelőttig nagyjából a Con fíling még élt.
Kielégítő válasz?
És így készüljek a Conra...vagyis két héttel ezelőttig nagyjából a Con fíling még élt.
Ez mondjuk tényleg elég nyomós indok...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
mi törpént? ha nem túl indiszkrét a kérdés?
Pedig én is vártalak
Pedig én is vártalak
Szerk: Gilje-sama 2010-03-18 20:34:18
Több a kiadás,mint a bevétel.
Én meg vagyok annyira szemét,hogy kihúzom a sz*rból az embereket,amikor segítségre van szükségük.
D=
Hogyhogy?
Hogyhogy?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-03-18 20:15:48
(#390) Úgy néz ki,hogy részemről a Szakurakon felejtős.
Bassza meg a kúrvaisten ^^
Azt is kipróbáljuk akkor :)
Amúgy a con beszámolókra majd kiváncsi leszek mert a mostanin ugye bár nem leszek ^_________^
Amúgy a con beszámolókra majd kiváncsi leszek mert a mostanin ugye bár nem leszek ^_________^
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
Igen, néha megtörténik, csak az az idegesítő, amikor más hibájából/nem odafigyeléséből én szívok.
American McGee's Alice-t ajánlom, ha számítógéphez ültök.
Shit happens
btw, nem megyek 1 naposra sem pénzgyűjtési okokra meg egyéb szoc. problémákra hivatkozva.
btw, nem megyek 1 naposra sem pénzgyűjtési okokra meg egyéb szoc. problémákra hivatkozva.
Abban az időben nagy valószínűséggel valami beteg játékkal fogjuk szivatni magunkat a haverékkal
AZ buli
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!