Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
beküldve: 2010-02-09 15:37:21
(#221) wow. megyünk
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-09 15:30:52
(#220) Azért nincs költségvetésük, mert alavetően nem ők csinálják most a Cont, "csak" besegítenek.
Cosplay.hu információi szerint:
Vasárnap véglegesült a tavaszi program. MAT és a Mondo egyesítik erőiket és a Hungexpóban április 24-25-én közös tavaszi Sakuracon-t rendezünk. Ez egy összevont animecon és mondocon, kibővített helyszínnel és programokkal. Részletek a napokban
Cosplay.hu információi szerint:
Vasárnap véglegesült a tavaszi program. MAT és a Mondo egyesítik erőiket és a Hungexpóban április 24-25-én közös tavaszi Sakuracon-t rendezünk. Ez egy összevont animecon és mondocon, kibővített helyszínnel és programokkal. Részletek a napokban
beküldve: 2010-02-09 15:29:40
(#219) Lesz con, de nem a MAt fogja szervezni.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-02-09 15:07:13
(#218) Én olvastam a MAT 2010-es költségvetését, és azon az szerepel, hogy nem lesz tavaszi con. Tud valaki biztosat a dologról?
Én is olvastam:) És azért szerepelnek ott a nullák és anincsek,mert ugye még le sem ment a con honnan tudnák h mennyibe lessz???
Azé MER FÁN:D
Én olvastam a MAT 2010-es költségvetését, és azon az szerepel, hogy nem lesz tavaszi con. Tud valaki biztosat a dologról?
jepp, irigylem is tőlük
Dumizzunk topic? Ez itt már off kezd lenni
MIANEVED?!
beküldve: 2010-02-08 01:09:19
(#214) jepp, irigylem is tőlük
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ím, a Going Merry, from One Piece. Na most ennek kicsinyített, embermagasságú másával állítottak be Conra a fanok. Mi meg megszálltuk és rátettük a babáinkat
beállítottak egy Going Merryvel a Conra...Emlékszem, akkor még nemigazán néztem, talán az első 20 részt láttam...
Képet, leírást xD
Ugyanis eddig Kínai :P
MIANEVED?!
beküldve: 2010-02-08 00:52:22
(#210) JogosXD Bár lásd be, az biztos, hogy nem keverd össze senki mással (mint a 10 az ikszediken Sakurákat, teszemazt)
Az volt nagyon szép, amikor anno a rajongók beállítottak egy Going Merryvel a Conra...Emlékszem, akkor még nemigazán néztem, talán az első 20 részt láttam...
Az volt nagyon szép, amikor anno a rajongók beállítottak egy Going Merryvel a Conra...Emlékszem, akkor még nemigazán néztem, talán az első 20 részt láttam...
:O Igen, de tudod szerintem a 2 között az a különbség, hogy az akit te mutatsz poénból csinálja, és tényleg vicces.
De a másik nem ..
De a másik nem ..
MIANEVED?!
beküldve: 2010-02-08 00:45:49
(#208) Ó ő volt HoldfényConon is Ez meg szerintem túltesz a bátorságon... inkább vakmerőnek nevezném nekem azért továbbra is ő a kedvenc cosplayerem:
Ő már arc
Ő már arc
Oroszlánkirály
*__*
Szóval.. Én ne értem, honnan veszi valaki ilyenhez a bátorságot.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-02-08 00:46:19