Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
Hello! Nem tudja valaki hol és mikor lesz a tavaszi animecon 2010 ben?
:)
:)
Egyenlőre még nincs időpont, de valszeg április. vagy május xD az pedig biztos, hogy Pesten lesz.
kövesd ezt a linket
[Link]
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-18 15:34:44
(#25) Kitalálnak úgyis vmi megoldást.Meg a MAT nem oszlik tán fel csakúgy,ok nélkül?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-05 21:00:15
(#23) Szerintem minden fan várja!!! Én is nagyon várom!! Am ki tud arról vmit, hogy a MAT feloszlott?? csak most kaptam ezt a hírt üziban ez nem igaz ugye? hogy lesz akkor a pecsában Con???
Remélem ez csak téves információ xD
Remélem ez csak téves információ xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Alig várom már a Sakuracon-t!!!! XD Viszek jó sok moneyt és elköltöm minden szarra :) meg most lesz januárba naruto-kun találkozó az is naon jó lesz:)
én is alig várom *.*
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2010-01-03 16:14:10
(#20) Alig várom már a Sakuracon-t!!!! XD Viszek jó sok moneyt és elköltöm minden szarra :) meg most lesz januárba naruto-kun találkozó az is naon jó lesz:)
Mi vagyunk Isten földi helytartói, az úr haragja és ökle.Feladatunk, hogy megsemmisítsünk minden olyan hitetlent, aki őellene merészel fordulni. Ámen
2: le lettek fizetve
nem hinném h én megyek conra. mármint oda megyek, csak nem veszek jegyet, mert semmi értelme. multkor is csak azért mentem be, mert ott volt pia . második nap bent voltam kb 10 percet, harmadikon meg 0t.
-
Jó,azért nem gondoltam komolyan,hogy nem mék többet.Pedig már mindenki megijedt,mi lesz velünk Souichiro nélkül a Conon?
*most úgy csinálok,mintha ismerne a fél társaság* xD
*most úgy csinálok,mintha ismerne a fél társaság* xD
A pénzről jut eszembe.Két kérdés:
1. ki volt az a hülye,aki a pénzt feltalálta?
2. a többiek mért nem ütötték agyon?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Mekkora kizsákmányoló világban élünk,lassan már nem éri meg elmenni Conozni.
Conozni még mindig megéri, csak a pénztárca megkeserüli...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Tavaly a nyári Conon nem voltam,így nem tudom,hogy a SakuraCon óta mi változott (árakra gondolok).
A 2009-es Sakurára még 1700 pénzből be tudtunk jutni.
A 2009-es Sakurára még 1700 pénzből be tudtunk jutni.
Ha lesz egyáltalán. Bár gondolom lesz.
Az csúnya dolog lenne ha nem lenne... Én legalább is mérges lennék mert csak tavaszkor tudok felmenni pestre (meg a szüléim)....
Én is így vagyok vele. A SakuraCon elmaradhatatlan, szóval biztosan lesz.
”私は青空をみるのが好きだ。”
Az csúnya dolog lenne ha nem lenne... Én legalább is mérges lennék mert csak tavaszkor tudok felmenni pestre (meg a szüléim)....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
A belépő meg 1700 körül van egy napra,2 napra meg 2500 körül van.
Áh, ezek kb. a 2008-as árak voltak. A legutóbbi nagy conon (2009 nyári) az egynapos volt 2200 és a kétnapos 3500. És nem hiszem, az adómacerálás következtében lejjebb mennének majd. ^^"
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Április környékén szokott lenni, nem..? Én ilyesmire nem emlékszem, szóval lövésem nincs.
De mindegy, április még messze van. Nagyon messze. Négy hónap. Tizenhat hét. Most keltem, szóval nem biztos, de az szerintem száztizenkettő nap. Sok.
De mindegy, április még messze van. Nagyon messze. Négy hónap. Tizenhat hét. Most keltem, szóval nem biztos, de az szerintem száztizenkettő nap. Sok.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute