Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
3. Magyar Képregényfesztivál
Kapcsolódó tartalom: 3. Magyar Képregényfesztivál
mikor lesz a negyedik fesztivél?
A fesztivál mindig tavasszal van.
Ennél hamarabb lesz viszont - mint most már minden évben - a Hungarocomix 2007 képregénykiállítás és -vásár. Előreláthatólag december 2-án. Pontos és részletes infót majd a www.kepregeny.info honlapon teszünk először közzé.
beküldve: 2007-09-26 15:57:31
(#106) mikor lesz a negyedik fesztivél?
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-04-18 19:33:27
(#105) Akit érdekelnek a Képregényfásztivál beszégetései, letölthetik az alábbi linkről, ami a képregény.net-hez vezet.
[Link]
Mindösze egy regisztráció szükséges a letöltéshez.
[Link]
Mindösze egy regisztráció szükséges a letöltéshez.
Szerk: Rudymester 2007-04-18 19:34:56
Sajna nemkicsitt lemaradtam a Fesztiválról bár biztosan lesz egy a közelmultban.Azért sajnálom a dolgot .Jó lett volna megpakolni a gyüjteményemet még pár extra Mangával de Pech-remre szólva lecsusztam az időpontról. Úgyhogy sorstársak jövőre biztosan ott lesz mindenki.Főleg ha megjelenik majd az Árnybíró 6.-kötet.Ott majd kéz nem marad manga nélkül.
Egyébként ha tudja valaki a következő fesztivál időpontját az írjon. :)
Hallomásaim szerint a jövő évi képregényfesztiválra már nemhogy a 6-os kötet lesz kint, de 10 fölött fognak járni :)
Ámen
Legközelebb a con lesz(Sakuracon 2007), amire a dumaládában kérdeztél.
Itt: http://www.animecon.hu/
megtalálsz róla minden infót, és nincs is messze az időpont, úgyhogy ne bánkódj, itt biztosan pótolni tudsz mindent, amiről a feszten lemaradtál :)
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-04-15 22:09:49
beküldve: 2007-04-15 08:44:19
(#103) Sajna nemkicsitt lemaradtam a Fesztiválról bár biztosan lesz egy a közelmultban.Azért sajnálom a dolgot .Jó lett volna megpakolni a gyüjteményemet még pár extra Mangával de Pech-remre szólva lecsusztam az időpontról. Úgyhogy sorstársak jövőre biztosan ott lesz mindenki.Főleg ha megjelenik majd az Árnybíró 6.-kötet.Ott majd kéz nem marad manga nélkül.
Képekre vadászok!!
Megtudtok dobni pár linkkel , ahol vannak képek? (Saját fotóitok is jó )
Előre is köszi :)
A kepregeny.net -en van 140 kép feltöltve, kevés a manga jellegű (talán 5-6), de valamennyit visszad az eseményekből. Sajnos csak regisztrált tagok nézhetik meg (kb 2 perc a reg.).
Ami még érdekelt volna az az Éjféli opera, a Házi ninja, a Tarot café, meg a Bolondok aranya, de azokról lemondtam. (meg kell vennem a jelmezemhez a ruhákat az animeconra)
Ne aggódj, ezek közül van, ami még nem is kapható, és szerintem egyik sem "rögtön bestseller"-gyanús, úgyhogy biztosan nem maradsz le róluk végleg
beküldve: 2007-04-05 13:20:28
(#100) Én a Bizenghastot vettem meg és el kell mondjam, nekem nagyon tetszett, azóta legalább 4-szer elolvastam Nem tudom, másoknak mi nem tetszik benne... és elmaradhatatlan volt az Árnybíró 5 is. Ami még érdekelt volna az az Éjféli opera, a Házi ninja, a Tarot café, meg a Bolondok aranya, de azokról lemondtam. (meg kell vennem a jelmezemhez a ruhákat az animeconra) Neveztem a rajzversenyre egy pár Elfen liedes rajzzal, de... úgy látszik az nem a szervezők stílusa...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-04-02 16:52:00
(#99) jééj...lány létemre megvettem a Nyári srácokat..nekem tökre bejött...monnyuk ez a pererz hunoromnak köszönhető..de ne monnyátok el senkinek...tehát ajánlom a mangát...amúgy tényleg jobb mint a Bizenghast...abban naon csalódtam..-_-.de mindegy...még az Alive-ot várom naon...az kéne..remélem jó lesz
Az élet szép, és én szeretem!világuralomra törő anime hősök örökké!
Képekre vadászok!!
Erről az a Jóbarátok epizód jutott eszembe, amikor Ross otthon beállította a videóját, mielőtt elment élőben megnézni egy NBA-meccset, hátha benne lesz a tv-ben.
beküldve: 2007-04-02 16:41:25
(#97) Képekre vadászok!!
beküldve: 2007-04-02 11:10:43
(#96) Mielőtt elfelejtem:
Nagy köszönet mindenkinek, aki kijött a Fesztiválra, és benézett a MangaFan standjára!! Ezenfelül köszi a megjegyzéseket, krtikákat, kérdéseket, meg minden egyebet, amivel megszórtatok minket. Reméljük tetszik a poszter, és jó az új kötet. Viszlát a Tavaszi Conon!
Nagy köszönet mindenkinek, aki kijött a Fesztiválra, és benézett a MangaFan standjára!! Ezenfelül köszi a megjegyzéseket, krtikákat, kérdéseket, meg minden egyebet, amivel megszórtatok minket. Reméljük tetszik a poszter, és jó az új kötet. Viszlát a Tavaszi Conon!
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-04-02 11:11:03
beküldve: 2007-04-02 08:32:54
(#95) Uhh, nekem ráment a gatyám is erre az eseményre. Most ott tartok, hogy megint kaparhatom össze a pénzt, hogy Conon tudjak költeni. T.T De jó, hogy korán odamentünk mert yaoi kötetet 2-őt is tudtam venni, meg persze Árnybíró 5-öt is. Meg Full Metal Panic 2-es DVD-t, amit egyből megbántam, mikor megláttam a Cowboy Bebop 5-öt. ^^" Sajnos újranyomott Árnybíró 1-et nem sikerült összehozni, de talán majd Trillianban vagy valahol.
Nyári fiúkba csak belenéztem, az artwork annyira nem tetszett, de még mindig jobb volt, mint a Bizenghast-é, szóval lehetséges, hogy megveszem majd ezt a Nyári fiúkat, bár előbb inkább meghallgatok pár véleményt.
Mentünk Erzsébet téren barátnőmmel és gőzünk nem volt hol van a hely, odamentem egy csajhoz, hogy megkérdezzem tudja-e: "Bocsi, nem tudod hol van a Vödör Klu...izé Gödör Klub?" ^^"
Nyári fiúkba csak belenéztem, az artwork annyira nem tetszett, de még mindig jobb volt, mint a Bizenghast-é, szóval lehetséges, hogy megveszem majd ezt a Nyári fiúkat, bár előbb inkább meghallgatok pár véleményt.
Mentünk Erzsébet téren barátnőmmel és gőzünk nem volt hol van a hely, odamentem egy csajhoz, hogy megkérdezzem tudja-e: "Bocsi, nem tudod hol van a Vödör Klu...izé Gödör Klub?" ^^"
beküldve: 2007-04-01 20:58:29
(#94) Én még nem tudom melyik magákat fogom megvenni a 6 közül, talán mindegyiket.
Az árnybíró 5. kötetét és a Pincess Ai 2. kötetét biztos.
Engem valamiért nem gondolkotat el, hogy fiúknak vagy lányoknal készült-e. Fiú vagyok, és mégis tetszet a Princess Ai de az ÁRnybíró jobban.
Vetítések is voltak igaz?
Nektek melyik tetszet a legjobban?
Az árnybíró 5. kötetét és a Pincess Ai 2. kötetét biztos.
Engem valamiért nem gondolkotat el, hogy fiúknak vagy lányoknal készült-e. Fiú vagyok, és mégis tetszet a Princess Ai de az ÁRnybíró jobban.
Vetítések is voltak igaz?
Nektek melyik tetszet a legjobban?
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
A Nyári srácok lehet azért nem jött be neked, mert direkt fiúknak szól. Amúgy három kötetes lesz.
Én még a fesztivál előtt utána néztem a 6, náluk megjelenő manga rövid történetének külföldi oldalakon, és már ott levontam a tanulságot, hogy nem nekem írták (no persze én is lány vagyok...) - s mivel most jó sok dolog látszik megjelenni, "csak támogatásból" nem tudok befizetni rá. Ettől függetlenül valami úton-módon majd belenézek a magyar verzióba is, esetleg elolvasom, aztán ha úgy érzem, érdemes megvenni, akkor megveszem.