Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Művészet
Én most épp annak a beszerzésén fáradozok XD
Amit láttam a Kiscsillag-ból Devianton, nagyon tetszett. Oda vagyok a Tim Burton-ért, és a hozzá hasonló stílusú dolgokért (ezért is tetszik annyira a Lencsilány is )
Amit láttam a Kiscsillag-ból Devianton, nagyon tetszett. Oda vagyok a Tim Burton-ért, és a hozzá hasonló stílusú dolgokért (ezért is tetszik annyira a Lencsilány is )
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerintem kell még ahhoz idő, hogy az ilyen kiadványokra legyen kereslet.
Igaz, ha jól tudom a Kiscsillag egész jól ment, bár az nem antológia volt, de nagyon szerettem =)
Igaz, ha jól tudom a Kiscsillag egész jól ment, bár az nem antológia volt, de nagyon szerettem =)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerintem is van egy két jó köztük, de ahogy hallottam, nem aratott osztatlan sikert egyik kiadvány sem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
De igaza van kedves, sajnos ez nem úgy megy, hogy ha be akarunk kerülni a köztudatba, akkor be is kerülünk. A KZV és a Dharma rajzolóit régóta követem, nagyon ügyesek, érdekesek a történeteik is. Talán majd a BLush nagyobb sikert arat (=magyar BL antológia).
Akkor meg főleg nem, hogy alig értettem meg valamit a felhívásból, speciel azt a félig reális dolgot sem tudom hova tenni... Inkább gyakorlok és fejlesztgetem a saját világom.
Sok sikert és szerezzetek egy lektort...
Akkor meg főleg nem, hogy alig értettem meg valamit a felhívásból, speciel azt a félig reális dolgot sem tudom hova tenni... Inkább gyakorlok és fejlesztgetem a saját világom.
Sok sikert és szerezzetek egy lektort...
Szerk: Lula 2011-02-11 13:01:10
Szerk: Sora94 2011-02-11 12:48:03
szerintem jó ötlet és Márknak nincs igaza mert mindig az újjak tudnak berobbanni a köztudatba sok sikert én benne vagyok ha másnem ötletben lehet hogy tudok segíteni
Szerintem ez alapból halva született ötlet.
Tekintve, hogy tudtommal profi próbálkozások (Dharma, Kertbe zárt világ) is eléggé csúfos eredményeket értek el.
Így nem tudom hogy egy abszolút amatőr próbálkozástól hogy várhatnál "világ meghódítást".
Tekintve, hogy tudtommal profi próbálkozások (Dharma, Kertbe zárt világ) is eléggé csúfos eredményeket értek el.
Így nem tudom hogy egy abszolút amatőr próbálkozástól hogy várhatnál "világ meghódítást".
Én ezt érdekesnek tartom (már amit értek belőle). És benne is lennék asszem, de én nem tartom magam elég ügyesnek. De az ötlet maga nem rossz sztem.
-
Szerk: C-san 2011-02-08 15:33:17
Szerintem ezt inkább Mangarajzolás topikba kellett volna írni ^^;
Kicsit nehezen értelmezem a szavaid, szóval most kicsit kérdezősködöm, ha nem baj ;) Főleg az a "ha kész lesz akkor mindenki megrajzolja" rész nem világos, arra gondolsz, hogy írjuk, küldjük, megvitatjuk és utána kezdünk el rajzolni vagy pedig arra, hogy kiválasztunk egyet és utána mindenki megrajzolja? Csak mert erre a kettőre tudok csak gondolni~
Majd inkább küldök e-mailt mert nem akarok még többet kérdezősködni.
Bárhogy is lesz hajrá, kíváncsi vagyok ki ugrik fejest bele.
Kicsit nehezen értelmezem a szavaid, szóval most kicsit kérdezősködöm, ha nem baj ;) Főleg az a "ha kész lesz akkor mindenki megrajzolja" rész nem világos, arra gondolsz, hogy írjuk, küldjük, megvitatjuk és utána kezdünk el rajzolni vagy pedig arra, hogy kiválasztunk egyet és utána mindenki megrajzolja? Csak mert erre a kettőre tudok csak gondolni~
Majd inkább küldök e-mailt mert nem akarok még többet kérdezősködni.
Bárhogy is lesz hajrá, kíváncsi vagyok ki ugrik fejest bele.
Szerk: Lula 2011-02-08 15:03:37
beküldve: 2011-02-08 14:29:10
(#77) sziasztok
Figyelem mangát szeretnék készíteni veletek..szeretném ha mi a manga-fanosok készítenénk egy mangát...ha kész lesz akkor mindenki megrajzolja és meglátjuk hogy sikerült-e népszerűsítenie ha benne vagy írj ide vagy az e-mail címemre: killer200@citromail.hu
A mangának l adok egy alapot...középkor vagy egy semleges kor(pl naruto)
A történet szóljon emberekről...50% ne legyen több inrealistaságXD(jól írtam?)
HA BENNE VAGYTOK AKKOR...várom válaszotok...
HA EZZEL KÉSZENVAGYUNK VILÁGURALOMRA TÖRÜNK!
XD
Figyelem mangát szeretnék készíteni veletek..szeretném ha mi a manga-fanosok készítenénk egy mangát...ha kész lesz akkor mindenki megrajzolja és meglátjuk hogy sikerült-e népszerűsítenie ha benne vagy írj ide vagy az e-mail címemre: killer200@citromail.hu
A mangának l adok egy alapot...középkor vagy egy semleges kor(pl naruto)
A történet szóljon emberekről...50% ne legyen több inrealistaságXD(jól írtam?)
HA BENNE VAGYTOK AKKOR...várom válaszotok...
HA EZZEL KÉSZENVAGYUNK VILÁGURALOMRA TÖRÜNK!
XD
ádám:)
Szerk: hogojo 2011-02-08 14:33:02
beküldve: 2011-01-15 00:24:35
(#76) Én ritkán rajzolok,de akkor nagyon jól.
Én általában mindig faber casterrel nyitok,mert az nem annyira sötét és könnyen eltüntethető.Utána megerősítem 2B-s cerkával,végén pedig egy fekete stabilo tollal zárok.Ez után már maszatolni sem tudok.=)
[A maszatolást úgy kerülöm el,hogy ráteszek a félkész rajzra egy másik lapot,legalábbis arra a részre amin a kezem van,így nem tudom elmaszatolni.]
Én általában mindig faber casterrel nyitok,mert az nem annyira sötét és könnyen eltüntethető.Utána megerősítem 2B-s cerkával,végén pedig egy fekete stabilo tollal zárok.Ez után már maszatolni sem tudok.=)
[A maszatolást úgy kerülöm el,hogy ráteszek a félkész rajzra egy másik lapot,legalábbis arra a részre amin a kezem van,így nem tudom elmaszatolni.]
A gyerekek, akiket nem szeretnek, felnőttek lesznek, akik nem tudnak szeretni
hogy mennyi agyatok van...hihetetlen...
Gondolkozom tehát vagyok! És hirtelen eltűntem
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
beküldve: 2007-09-10 16:11:08
(#74) Hűűűű hát ezeket azt hiszem ,hogy be is fogom tartani...köszönöm!!!! (főleg a tus ceruza tetszik NAGYON KÖSZÖNÖM!!!)
hogy mennyi agyatok van...hihetetlen...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Nem vok valami nagy mestere ennek a témának .. de én az összes rajzom, akár toll, akár filc, akár cerka, mindet kapásból védőfóliába rakom.
Tod az amit fel is lehet fűzni.
Már pár éve tárolom igy őket, és semmi bajuk nem lesz. Nem kenődnek, nem kopnak semmi (persze ha kiveszem őket és tapizom egy darabig, akkor maszatolódnak.. de azért jó hogy átlátszó ez az izé )
Szal én maradnék a ceruzánál, az mutat a legjobban!
Tod az amit fel is lehet fűzni.
Már pár éve tárolom igy őket, és semmi bajuk nem lesz. Nem kenődnek, nem kopnak semmi (persze ha kiveszem őket és tapizom egy darabig, akkor maszatolódnak.. de azért jó hogy átlátszó ez az izé )
Szal én maradnék a ceruzánál, az mutat a legjobban!
lumana.wordpress.com