Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Művészet
Köcce Trisa, bizom benned folytatás majd valamikor lesz
Szerintem ha feketével akkarod kihuzni használj vékonyhegyü alkoholos filcet vagy lehet kapni fekete tustintával töltöt tollat (könnyebb mint ecsettel pepecselni)
Szerintem ha feketével akkarod kihuzni használj vékonyhegyü alkoholos filcet vagy lehet kapni fekete tustintával töltöt tollat (könnyebb mint ecsettel pepecselni)
mostmár tényleg kell zsepi
igaz részben inkább azért mert táknyos lettem...
de amugy...meg...izé...szóval el vagyok akadva...mert ha ceruzával rajzolom(fekete fehérre akarom9 akkor nem lesz hosszúéletű...nem tud vki ajánlani vmit ,hogy mivel rajzoljam...? a festés se jó mert egyrész nem a kedvencem...nem is nagyon tudok,csak ha hangulat t van....és az is "koszolódik"....tust megnem használtam még életemben...ha vki tudajánalni valamit azt tényleg megköszönöm!!4"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-09-09 21:57:30
Az nem baj. Majd megjönnek a tutijó ötletek! És ha ilyen jó rajzok lesznek benne, akkor csak jó lehet
lumana.wordpress.com
köszi
(megindítja a lelkemet eza sok dicséret )
és a storyról anniyt,hogy elméletileg...holnap ülök össze ,egyik felől legalább is,és próbálunk jutni vmire...de annyit elárulhatok....hogy még kis lila fehőcske sincs az agyamban ,hogy mi lesz...csak kicsi homályos képek.... "Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Váá! Trisa, nagyon csini az a zöld rucis csajszi!
Mit tervezel, mi lesz a regény sztorija? Kivi vok
Mit tervezel, mi lesz a regény sztorija? Kivi vok
lumana.wordpress.com
Szeritenm nyugodtan felteheted....XD ha énn felmertem tenni.... akkor egy árnybíró paródiát mi tartana vissza?
A fan tömeg lincselésétől való félelem
Na jó vicceltem [Link]
(A helyesírási hibákért nem vállalok felelöséget )
Mi ez a rémült tekintet ? Mondom én, a halál lánya leszek
Ez nagyooooon pöpec lesz folytatás??Jah és bennem bízhatsz..én tuti nem lincsellek meg vagy valami...
Trisa naon szépek a műveid!
ehhei....köszi...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-09-09 20:50:42
beküldve: 2007-09-09 20:28:58
(#66) Trisa naon szépek a műveid!
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
Szeritenm nyugodtan felteheted....XD ha énn felmertem tenni.... akkor egy árnybíró paródiát mi tartana vissza?
Na jó vicceltem [Link]
Mi ez a rémült tekintet ? Mondom én, a halál lánya leszek
Szerk: miyu 2007-09-09 19:51:06
Na jó vicceltem [Link]
-~Jibun no tame ni waratte ii yo~-
Na jó vicceltem [Link]
Szerk: miyu 2007-09-09 18:23:39
beküldve: 2007-09-09 18:09:35
(#62) Szeritenm nyugodtan felteheted....XD ha énn felmertem tenni.... akkor egy árnybíró paródiát mi tartana vissza?
nagyon ügyi vagy (azon filozom, hogy felmerjem-e tenni az Árnybíró parodiámat kissé gyesza lett)
beküldve: 2007-09-09 17:50:10
(#60) Nem szertnék pofáthlan lenni....csak meg szeretném én is mutatni a rajzaim...vagyis néhányat....reélem nem veszitek zokon,hgoy csak így betörtem(mint az AMV -k be )
beküldve: 2007-09-08 23:18:18
(#59) Sok szép képet láttam itt belinkelve, mindeggyikkhez gartulálok a készítőjének nekem tetszenek!
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
beküldve: 2007-05-21 17:25:57
(#58) Íme egy új alkotásom, bár elég béna lett a keze, meg bocsi h ferde a kép ^^" [Link]
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Szerk: Aya 2007-05-21 17:26:37