Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Művészet
beküldve: 2007-03-26 18:54:29
(#27) [Link]
Ez a saját design chibi L rajzom. (Minden enyém; A rajz, meg a pici PS is mellé)
[Link]
Ez egy Elfen Lied Nana (Egyik mangából)
[Link]
Ez meg szintén full saját Chibi Sephy És Cloud
Mostanában pedig gyakorlok ezerrel, mert doujinshik vannak a terveim közt. (De kéne egy scanner lassan )
Ez a saját design chibi L rajzom. (Minden enyém; A rajz, meg a pici PS is mellé)
[Link]
Ez egy Elfen Lied Nana (Egyik mangából)
[Link]
Ez meg szintén full saját Chibi Sephy És Cloud
Mostanában pedig gyakorlok ezerrel, mert doujinshik vannak a terveim közt. (De kéne egy scanner lassan )
Photoshopal könnyű ...
Erre csak annyit mondok; LOL. Abban sem 2 katt, és kész vok.
És előbb cerka, utána scan, majd PS.
Azért mégiscsak könnyebb mint fél órát tónusozni/baszkurálódni a ruha ráncainak árnyékával.Ha az ember megtanulja használni akkor,nem azt mondom hogy könnyű,de könnyebb dolog a színezés.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Photoshopal könnyű ...
Erre csak annyit mondok; LOL. Abban sem 2 katt, és kész vok.
És előbb cerka, utána scan, majd PS.
beküldve: 2007-03-26 17:10:18
(#24) köszi ^^, nem tudom kép alapján mennyire fogsz megtalálni de hajrá XD
Tim jók a képeid. amúgy mivel csinálod?mármint photoshopban rajzolod meg vagy scanneled. én a tűfilces változatot szoktam scannelni.
Tim jók a képeid. amúgy mivel csinálod?mármint photoshopban rajzolod meg vagy scanneled. én a tűfilces változatot szoktam scannelni.
"ashita wa ashita no kaze ga fuku soredemo ima kono shunkan wo tsuyoku ikitai"
Jóvan, akkor én is ide pofátlankodok.
Szoktam én is rajzolni, de a minőséget hagyjuk.
[Link]
Én a rottringommal szoktam bajlódni, de nemrég vettem csőtollat, azzal próbálkozok épp. Aztán scan, és ha színezni akarom, akkor Photoshopban áthúzom az egészet, és abban színezem.
[Link]
Én a rottringommal szoktam bajlódni, de nemrég vettem csőtollat, azzal próbálkozok épp. Aztán scan, és ha színezni akarom, akkor Photoshopban áthúzom az egészet, és abban színezem.
Photoshopal könnyű Amúgy szép lett a nekogirl-ös rajzod
beküldve: 2007-03-26 17:00:13
(#22) Jóvan, akkor én is ide pofátlankodok.
[Link]
[Link]
Én is szeretek rajzolgatni ,egyik dédelgetett álmom h. mangaka legyek
ha gondoljatok néztek körbe a deviantartos gallerymben.de connon mindenkinek szívesen megmutatom a többi (normálisabb) rajzomat ha megtalál :P
[Link]
ha gondoljatok néztek körbe a deviantartos gallerymben.de connon mindenkinek szívesen megmutatom a többi (normálisabb) rajzomat ha megtalál :P
[Link]
Höhö,ez aranyos Sok sikert az álmodhoz ;) Amúgy lehet hogy conon még utánad nézek
beküldve: 2007-03-25 23:16:59
(#20) Én is szeretek rajzolgatni ,egyik dédelgetett álmom h. mangaka legyek
[Link]
[Link]
"ashita wa ashita no kaze ga fuku soredemo ima kono shunkan wo tsuyoku ikitai"
Szerk: Nagy Alexandra 2007-03-25 23:18:15
beküldve: 2007-03-25 20:44:12
(#19) Köszike mindenkinek
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
És hogy ne csak a szám járjon, mutatok egyet a rajzaim közül. Bár van benne hiba, de nekem tetszik :P
[Link]
[Link]
Hmmmm ^_^...ez nagyon jóra sikeredett
beküldve: 2007-03-25 18:39:33
(#16) Én fiatalabbnak sokat rajzolgattam, köztük manga és anime vonatkozású dolgokat is, de sosem voltam teljesen megelégedve magammal, így csak nagyritkán ülök le bármit is rajzolni, és általában azt is valami egyéb indíttatásból, mint hogy épp ahhoz van kedvem (oh, a régi szép általános iskolás és gimnazista idők, amikor volt időm azt csinálni, ami épp eszembe jutott... és az a valami nem ment más rovására... ).
Általában amíg szemből, vagy valami egyszerűbb pózból kellett valamit csinálni, addig nem is akadt gondom, viszont valami bonyolultabb póz vagy mozdulat már kifogott rajtam, és csak felhúztam magam a végén, így idővel teljesen elmaradt a rajzolgatás...
(embereket egyébként sosem tudtam rajzolni kicsinek, emlékszem, utáltam is rendesen, és sosem rajzoltam. aztán mikor megszerettem a mangát-animét, akkor jutott megint eszembe, hogy hátha más megközelítésből mennének az emberek is, és, amint írtam, részben mentek is, csak én ilyen rusnya maximalista vagyok *aszkéta* )
Általában amíg szemből, vagy valami egyszerűbb pózból kellett valamit csinálni, addig nem is akadt gondom, viszont valami bonyolultabb póz vagy mozdulat már kifogott rajtam, és csak felhúztam magam a végén, így idővel teljesen elmaradt a rajzolgatás...
(embereket egyébként sosem tudtam rajzolni kicsinek, emlékszem, utáltam is rendesen, és sosem rajzoltam. aztán mikor megszerettem a mangát-animét, akkor jutott megint eszembe, hogy hátha más megközelítésből mennének az emberek is, és, amint írtam, részben mentek is, csak én ilyen rusnya maximalista vagyok *aszkéta* )
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-03-25 18:40:47
Már értem... semmi nem megy gyakorlás és lelkesedés nélül... ezekután lehet h megint megpróbálok rajzolgatni
Ez így igaz, tapasztalatból mondom, hogy szorgalom nélkül nem lehet semmit sem elérni. Nem szabad feladni, ha netán nem sikerül valami, újra kell próbálni, és csak azért is megmutatni, hogy meg tudod csinálni. Sok sikert hozzá
És hogy ne csak a szám járjon, mutatok egyet a rajzaim közül. Bár van benne hiba, de nekem tetszik :P
[Link]
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-03-23 07:41:57
(#14) Már értem... semmi nem megy gyakorlás és lelkesedés nélül... ezekután lehet h megint megpróbálok rajzolgatni
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-03-22 20:54:53
(#13) Ez a lényeg,hogy sokat kell másolni.Így rögzülnek benned bizonyos formák,kialakíthatod a sajátos rajztechnikád,stílusod.Régen én is így tanultam,igaz nem mangát,mert azér a manga eléggé különbözik a többitől..egyszerű,de mégis nehéz "eltalálni" egy jó formát (pl. egy emberi alakot).Mivel képregénystílus,ezért inkább a sziluetten van a hangsúly,a tónusozás elég egyszerű.A tusrajzosok előnyben vannak a grafitbetyárokkal szemben,ezt tapasztaltam néhány ismerősömnél,akik átlag 2-3 perc alatt kreálnak egy lánykát,nekem meg negyed óra kell hozzá
És mégsem tökéletes Bár volt már néhány egész jó rajzom..
És mégsem tökéletes Bár volt már néhány egész jó rajzom..