Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Művészet
beküldve: 2007-03-20 17:00:11
(#12) beküldve: 2007-03-20 07:35:08
(#11) Engem érdekel a dolog, de nem megy... Nem tudok úgy rajzolni mint ő, pedig már egy csomó olyan oldalt kinyomtatott, ahol meg lehet tanulni rajzolni, de akkor se megy
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-03-18 23:50:38
(#10) Aya,a tesód nagyon jó rajzokat csinál
Ha neki megy,akkor neked miért ne menne??
Én 5 éve kezdtem,és nekem se sikerült minden elsőre..és most se vagyok tökéletes.Ne add fel,ha érdekel a dolog
Ha neki megy,akkor neked miért ne menne??
Én 5 éve kezdtem,és nekem se sikerült minden elsőre..és most se vagyok tökéletes.Ne add fel,ha érdekel a dolog
beküldve: 2007-03-18 15:54:58
(#9) www.polykarbon.com
Itt lehet sokat tanulni.Én régen fantasy-ben,pop art-ban alkottam egy kicsit szürrealista beütéssel,de volt sok tetoválás-mintám is,amiket egy-két szál cigiért,vagy egy üveg sörért árultam Egy éve ismerkedtem meg a hentai-al,nagyon megtetszett,és megalkottam az első rajzaimat,de valahogy nem volt az az igazi mangás hatásuk.Ekkor túrtam a neten,és megtaláltam a manga university-t, meg a polykarbont.A poly a legzsírabb,mindenkinek ajánlom,aki alkotásra adja a fejét!
A rajzaimat majd feldobom,de még gatya a szkennerem
Itt lehet sokat tanulni.Én régen fantasy-ben,pop art-ban alkottam egy kicsit szürrealista beütéssel,de volt sok tetoválás-mintám is,amiket egy-két szál cigiért,vagy egy üveg sörért árultam Egy éve ismerkedtem meg a hentai-al,nagyon megtetszett,és megalkottam az első rajzaimat,de valahogy nem volt az az igazi mangás hatásuk.Ekkor túrtam a neten,és megtaláltam a manga university-t, meg a polykarbont.A poly a legzsírabb,mindenkinek ajánlom,aki alkotásra adja a fejét!
A rajzaimat majd feldobom,de még gatya a szkennerem
beküldve: 2007-03-18 09:18:08
(#8) Én is szoktam rajzolni , de nagyon nem megy. Az itt belinkelt rajzok nagyon jok Grat, a kézsitőinek!
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
Hát én vagyok itt az 1etlen aki nem tud rajzolni??!
Nem Barátnőm szokott a novelláihoz rajzolgatni,és egyre jobban megy neki.Majd ha lesz olyan bátor,és odaadja nekem egy napra a rajzos füzetét beszkennelek néhány jobban sikerült rajzot az én drága művésznőmtől
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-03-17 20:48:52
beküldve: 2007-03-17 20:24:24
(#6) Hát én vagyok itt az 1etlen aki nem tud rajzolni??!
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-03-17 18:31:34
(#5) Üdv (Ígérem nem leszek olyan tetűhosszú, mint az Árnybírós topicban)!
Bár nem mangastílusban, de szoktam rajzolgatni, főleg lovakat és a regényem szereplőit, több-kevesebb sikerrel. Újabban tussal rajzolok, és meglepő, hogy pusztán a rajzeszközváltás mennyire megváltoztatta az alapstílusomat D Kegyetlenül meglepődtem, de azóta szinte csak tussal rajzolok, és nagyon szeretem!
Bár nem mangastílusban, de szoktam rajzolgatni, főleg lovakat és a regényem szereplőit, több-kevesebb sikerrel. Újabban tussal rajzolok, és meglepő, hogy pusztán a rajzeszközváltás mennyire megváltoztatta az alapstílusomat D Kegyetlenül meglepődtem, de azóta szinte csak tussal rajzolok, és nagyon szeretem!
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-03-17 12:52:48
(#4) Nagyon jól rajzolsz! Bárcsak én is így tudnék Még egy szemet se tudok normálisan megrajzolni *szipp, szip*
beküldve: 2007-03-17 11:45:04
(#3) Aya, nagyon szépen rajzol a tesód ezer grat neki ^^.
Én nem vagyok valami nagy művész, de azért szoktam rajzolgatni. Azthiszem eddig ez a legnormálisabb munkám: [Link].
Én nem vagyok valami nagy művész, de azért szoktam rajzolgatni. Azthiszem eddig ez a legnormálisabb munkám: [Link].
beküldve: 2007-03-17 11:28:57
(#2) A tesóm szokott rajzolni, meg persze én is, de én béna vagyok, úgyhogy befejeztem Jah, itt vannak a rajzai: [Link] Nekem nagyon bejönnek
Én nagyon irigylem h így tud rajzolni én meg nem
Én nagyon irigylem h így tud rajzolni én meg nem
Szerk: Aya 2007-03-17 11:31:44
beküldve: 2007-03-16 15:26:46
(#1)
Szerk: zenobia 2007-03-16 15:29:23