Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Művészet
beküldve: 2007-05-20 11:30:59
(#57) Na, nekem már 1 kicsivel jobban megyeget a rajzolgatás, de még mindig nem az igazi...
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
[Link]
Na ő már jobban tetszik nekem...egész aranyos lett,csak megint az a gond hogy az igazi Rue-re nem hasonlít
Na ő már jobban tetszik nekem...egész aranyos lett,csak megint az a gond hogy az igazi Rue-re nem hasonlít
v 2.0...szebb szemöldök normális láb és a melle más.. [Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-04-22 17:38:12
(#55) [Link]
beküldve: 2007-04-22 13:04:08
(#54) De édi a 2. képed
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-04-21 21:05:45
(#53) Hogy az a jó..ha tudom hogy ennyit ront rajta a szkenner akkor nem vesződök a kiszínezéssel
Nos,életem első rajzai,nem lehordani és TUDOM hogy mindkettőnek "ferdén áll a szemük" de senkinek se egyforma a két oldala
Ő egy unalmas rajzóra szüleménye: [Link] (az a nagy kékség csak javítás..)
ő pedig fizika órán keletkezett: [Link]
Nos,életem első rajzai,nem lehordani és TUDOM hogy mindkettőnek "ferdén áll a szemük" de senkinek se egyforma a két oldala
Ő egy unalmas rajzóra szüleménye: [Link] (az a nagy kékség csak javítás..)
ő pedig fizika órán keletkezett: [Link]
Szerk: Hanon 2007-04-21 21:07:31
beküldve: 2007-04-16 20:42:14
(#52) Jó, majd linkelek,és mindenki megnézheti,aki akarja.Most kb. még 4-5 nap,sajna túl sokat dógozok,és fáradt vagyok rajzolni,meg megkeresni a mintáimat De ami késik,nem múlik ám
beküldve: 2007-04-13 13:53:25
(#51) Zenobia: valami segitséget küldesz nekem is mert én meg szerintem egyre bénább leszek :(
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2007-04-12 21:13:58
(#50) Ez aranyos
Nem is lett béna..még egy kis gyakorlás,és vérprofi mangáid lesznek!Komolyan
Majd fogok neked felrakni néhány mintát segítségül (pl.:szem,fejforma,arc,stb.),ame lyek alapján én is tanultam,ok
Nem is lett béna..még egy kis gyakorlás,és vérprofi mangáid lesznek!Komolyan
Majd fogok neked felrakni néhány mintát segítségül (pl.:szem,fejforma,arc,stb.),ame lyek alapján én is tanultam,ok
Szerk: zenobia 2007-04-12 21:17:17
beküldve: 2007-04-12 18:00:15
(#49) Aya nem roszz nekem nagyon tetszik ^^ Az én rajzaim meg se közelitik ezt :/ (bár van esélyük amig 1.5 cm-nél kissebbek )
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2007-04-12 17:13:22
(#48) Aha...[Link]
beküldve: 2007-04-12 11:17:10
(#47) beküldve: 2007-04-11 14:43:42
(#46) Nah, hát elkezdtem újra rajzolgatni, és ahogy elnéztem egyre jobban megy, de azért még elég bénák a rajzaim...
beküldve: 2007-04-08 21:36:44
(#45)
Szerk: zenobia 2007-04-08 21:39:34
beküldve: 2007-04-04 20:24:10
(#44) Amúgy nekem se teccik,csak amolyan példaként mutattam.Ne tessék mán rólam rosszakat gondolni
Na jó,akkor majd lesz egy korhatáros fórum is hamarosan Maj szólok
Na jó,akkor majd lesz egy korhatáros fórum is hamarosan Maj szólok
beküldve: 2007-04-04 16:33:26
(#43) Kicsit el lehetne kanyarodni a hentaitól? Nem korhatáros a fórum, és nem is szeretném azzá tenni.
Köszi!
Köszi!