Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shin Angyo Onshi
beküldve: 2007-11-01 00:50:02
(#59) Nekem is tetszett, főleg, mert szeretem BoA-t.
Bár a koreai szövegű a végén elég érdekes volt.
Bár a koreai szövegű a végén elég érdekes volt.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
De legalább a dal szép. Mondjuk nem értem h fekszik a sztoriba a szövege (de mindegy ezaz én problémám)..
csak ami előtt találkoznak Dzsunnal az előtti részt nem értem hogy miért kellett bele rakni (a zenésetXD) no mindegy^.^
Öhm, annak az a lényege. Az önálló moviekban általában szokott lenni egy ilyesfajta betétdal, hogy két történet között legyen átvitel.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hát nem, nyugi
Nem régi infó, hogy a Klockworx készíti az animesorozatot is. Megjelenési időpont még nincs.
Helyes* Miyumegnyugszik*
Nem régi infó, hogy a Klockworx készíti az animesorozatot is. Megjelenési időpont még nincs.
Hohoho, az nem lenne rossz. De remélem Munszu macsobb lesz mint az animéban
Szerk: miyu 2007-11-01 00:36:17
... lehet (sőt biztosXD) hogy én vagyok a hülye... de én nem találom sehol O.o, mármint az animeaddicson o.O
Lehet, mert ott van *halkan súg*írd be a keresőbe
háccööm.. már midnegyXD de azért köszi ^^ izé, usteamról letöltöttem ésésés wááá*-* nagyon jó^^ csak ami előtt találkoznak Dzsunnal az előtti részt nem értem hogy miért kellett bele rakni (a zenésetXD) no mindegy^.^
"Nem léteznek csodák...'csodának' írják, de 'csalásnak' kell olvasni..."*-*
Hát nem, nyugi
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Meg az olyan snassz lenne, nem?
Pontosan. Ezért is reménykedjünk, hogy nem megy el a halálos kiszámíthatóság és sablonoság irányába a történet
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
... lehet (sőt biztosXD) hogy én vagyok a hülye... de én nem találom sehol O.o, mármint az animeaddicson o.O
Lehet, mert ott van *halkan súg*írd be a keresőbe
Életem fájdalma, hogy a mangában eddig nem jöttek össze.... )
Öhm, szerintem nem is fognak Mindkét emberkének halott a szerelme és egyiköjük sincs túl rajta. Hisz Munszu mondta -Még most is láttom néha (vagy valami ilyesmi). Szandót meg Adzsite indítja be.Szóval passz.*Szerintem*
Meg az olyan snassz lenne, nem?
Szerk: miyu 2007-10-28 00:26:57
beküldve: 2007-10-27 23:57:17
(#50) ... lehet (sőt biztosXD) hogy én vagyok a hülye... de én nem találom sehol O.o, mármint az animeaddicson o.O
beküldve: 2007-10-24 21:58:57
(#49) Végre megnéztem! Zene, látvány fantasztikus, a sztori pedig alaposan meg lett variálva, de nekem tetszett! (Igaz, ha már ennyire megkeverték, igazán összehozhatták volna Szandót és Munszut Életem fájdalma, hogy a mangában eddig nem jöttek össze.... )
Szerk: きぃちご 2007-10-24 23:27:29
Igaz, egy ÉLET mire lejön.. Mármint az egész..nemcsak a felirat...
De cserébe egy nagyon jó minüségű animét kapsz, magyar felirattal. Megéri rá várakozni
nyíí*-* én tegnap olvastam el a hatodik részét, de a hetediekt még nem akarom mert ugye most még tök új, és amíg várok a nyolvadikra megfogok őrülni-.- rohadt életbe kell sokáig fordítaniXD és ahonnan lelehet tölteni az animét, na ott a animéhez van magyar felirat? vagy már magyarul van fenn? bocsi hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, csak még új vagyok (mondjuk ez nem mentségXD)
Sajna a nyelv koreai és japán, de van magyar felirat Igaz, egy ÉLET mire lejön.. Mármint az egész..nemcsak a felirat...
Szerk: きぃちご 2007-10-23 20:57:44
beküldve: 2007-10-23 20:22:21
(#46) nyíí*-* én tegnap olvastam el a hatodik részét, de a hetediekt még nem akarom mert ugye most még tök új, és amíg várok a nyolvadikra megfogok őrülni-.- rohadt életbe kell sokáig fordítaniXD és ahonnan lelehet tölteni az animét, na ott a animéhez van magyar felirat? vagy már magyarul van fenn? bocsi hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, csak még új vagyok (mondjuk ez nem mentségXD)
Nem tudom,. hogy szabad-e ilyet, de annyit mondhatok, hogy animeaddicts. Regisztrálni kell, innen pedig rád bízom, keresd meg a letöltéeknél, többet nem segítek, még leszidnának
Ezer köszönet és örök hála