Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shin Angyo Onshi
beküldve: 2008-08-12 22:35:13
(#89) A filmet hol találom meg?
Az e-mailjeid között keresgélj! (Küldtem egyet.)
beküldve: 2008-08-12 08:22:31
(#87) Szerintem kopár-sivár a látványvilág, és az animáció minősége is gyenge. Egyedül a fantom-sereg megidézésén dolgoztak, ez meg is látszik. A sztori pedig egy szösszenet az egészből, nem igazán áll meg a saját lábán.
Szumma: maradj a mangánál.
*nod-nod*
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-03 16:04:12
(#85) Szerintem kopár-sivár a látványvilág, és az animáció minősége is gyenge. Egyedül a fantom-sereg megidézésén dolgoztak, ez meg is látszik. A sztori pedig egy szösszenet az egészből, nem igazán áll meg a saját lábán.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
x'DD Annyira azért nem durva (vagy igen?)
Voltak azért jelenetek amelyben "felsejlett" a mangás külalakja [Link]
Csak sajna ez a szint nem egységes O.x...
Voltak azért jelenetek amelyben "felsejlett" a mangás külalakja [Link]
Csak sajna ez a szint nem egységes O.x...
Mindenkinek Sandoval van baja,Pedig sztem lágyabb is lett,mint a mangában.
Engem a szemöldöke kísérteni fog
beküldve: 2008-07-02 10:35:23
(#82) Mindenkinek Sandoval van baja,Pedig sztem lágyabb is lett,mint a mangában.
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
a film nekem se lett a favoritom. összesűríteni az egészet egy filmbe ami ráadásul nem is hű a mangához... hát, én csalódtam picit de megnéztem. am szerintem anime-ba hatalmas siker lenne nagyon imádnánk sztem csak nem igazán akarnak csinálni belőle=(
jah, ez így nem az igazi. Nekem a zenéi tettek keresztbe. Nem rosszak, de manga után nagyon nem illenek oda. Az meg a másik, h a manga a legszebbek közt van, de az OVA... Szando-t elég rondán elrajzolták pár helyen, pedig az Jang Kjung Il munkájának a csúcsa...
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Már van belőle anime,nem sorozat hanem egy rész az első 2 kötetet öleli fel...
OVA-nak hívják :)
beküldve: 2008-06-27 13:46:58
(#79) Már van belőle anime,nem sorozat hanem egy rész az első 2 kötetet öleli fel...annyira nem rossz,de a manga jobb.
beküldve: 2008-06-27 09:53:55
(#78) a film nekem se lett a favoritom. összesűríteni az egészet egy filmbe ami ráadásul nem is hű a mangához... hát, én csalódtam picit de megnéztem. am szerintem anime-ba hatalmas siker lenne nagyon imádnánk sztem csak nem igazán akarnak csinálni belőle=(
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
beküldve: 2008-06-27 08:30:22
(#77) Magyarul véletlenül se!!!!!!A szinkronok sorra szarok!Ezért nem is nézek animaxot. Felirattal igen
pisogás link (habár nevet váltottak, anime4f.com vagy mifranc lettek) de le kell töltened hozzá veoh tv-t, meg regisztrálni rá. De ha nem kéne, akkor is ajánlanám, mert stream a cucc. na íme a link, a Veoh TV letöltőlinkje pedig az oldal FAQ-jában van.
(Amúgy nem nagy vaszizdasz, mondtam hogy pisogás a link. pisoga.com, shin angyo onshi, legfelső találat, voilá... )
[Link]
Jó szórakozást.
(Amúgy nem nagy vaszizdasz, mondtam hogy pisogás a link. pisoga.com, shin angyo onshi, legfelső találat, voilá... )
[Link]
Jó szórakozást.
Ma végignéztem a filmet (eddig csak youtubeos amv-kből ismertem, mert pisogán progit kellett tölteni hozzá hogy lejáttsza) hát gyerekek, nagyon fura lett a film. Az egész egy nagyon átírt gyerekverzió... kegyetlenség nulla, így a gonosz jó harca is elég üres célú, jelenetek és hangulat abszolút átírva. (nem pozitív irányban) van pár jelenet ami jól meglett csinálva / hangulatosabb mint a mangában (pl animében az amúgy is kúlos fantomlovagok harcrakészülése itt még faszább) de amúgy éppen a nyers, drámai jelenetek lettek minimax kaliberűek. Viszont pozitívum, hogy színesben pár hely jó lett, és harcok sem olyan narutosak mint amv-kből sejteni lehetett. Viszont mikor azt próbálták beetetni velem, hogy az ötödik kötet harcosa, Mago, a párducdémon vagy mifranc, a három kardot felváltva használó überegység az animében Mari, a mókusfrizurás egykardos nukupárduc élőhalott (mint Yjun) szolgája Yuitének, hát ott elkapott a frász...(Ezzel együtt ,,mari" és szando párbaja is a filmbe került, és véget is ér - jelzi, hogy nem gondolkoztak folytatásban) Csak azt tudom ajánlani, hogy ne hasonlítsd a mangához, és úgy nem rossz a film..
előszzöris nekem is kell!! ha megvan át tudnád küldeni e-mailben vagy akárhogy? másodszor is maga a rajzstílusa nem tetszik az amv-k alapján. teljesen más mint amit a mangában megszokhattunk. harmadszor az animax vagy akármi más igazán levetíthetné magyarul vagy magyar felirattal(mert félek hogy a szinkront nagyon(tényleg nagyon-nagyon)eltolnák)