Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shin Angyo Onshi
Ma végignéztem a filmet (eddig csak youtubeos amv-kből ismertem, mert pisogán progit kellett tölteni hozzá hogy lejáttsza) hát gyerekek, nagyon fura lett a film. Az egész egy nagyon átírt gyerekverzió... kegyetlenség nulla, így a gonosz jó harca is elég üres célú, jelenetek és hangulat abszolút átírva. (nem pozitív irányban) van pár jelenet ami jól meglett csinálva / hangulatosabb mint a mangában (pl animében az amúgy is kúlos fantomlovagok harcrakészülése itt még faszább) de amúgy éppen a nyers, drámai jelenetek lettek minimax kaliberűek. Viszont pozitívum, hogy színesben pár hely jó lett, és harcok sem olyan narutosak mint amv-kből sejteni lehetett. Viszont mikor azt próbálták beetetni velem, hogy az ötödik kötet harcosa, Mago, a párducdémon vagy mifranc, a három kardot felváltva használó überegység az animében Mari, a mókusfrizurás egykardos nukupárduc élőhalott (mint Yjun) szolgája Yuitének, hát ott elkapott a frász...(Ezzel együtt ,,mari" és szando párbaja is a filmbe került, és véget is ér - jelzi, hogy nem gondolkoztak folytatásban) Csak azt tudom ajánlani, hogy ne hasonlítsd a mangához, és úgy nem rossz a film..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-06 16:21:38
(#73) Szerintem nagyon elrontották... Szando arca, Munszu egész stílusa, az összes harcot átrendezték olyan ,,trendi narutosra" és olyan apróságok, mint színek, öltözékek, és frizurák, meg jelenetek helyszínei, megváltoztak, ezzel sokat veszítve az egész cucc hangulatából... Fizika, mondanivaló és hangulat pedig nuku. Nekem nem tetszett, na. Manga sokkal jobban sikerült.
Amúgy Kyoto: Első két kötet? Youtubeon vannak videók Mago és Szando küzdelméről, ami malom helyett valami lávás-szobros vackon folyik, Mago copfról átváltott mókusfrizura, Szando átváltott citromsárga köpenyre, és a harc nem is kardpárbaj, hanem lenarutoznak mindenkit Namindegy, a lényeg, h mago és szando az ötödikben vannak... lehet h van második film is. Másodikat nemláttam, csak jutubon amv-ket.
Amúgy Kyoto: Első két kötet? Youtubeon vannak videók Mago és Szando küzdelméről, ami malom helyett valami lávás-szobros vackon folyik, Mago copfról átváltott mókusfrizura, Szando átváltott citromsárga köpenyre, és a harc nem is kardpárbaj, hanem lenarutoznak mindenkit Namindegy, a lényeg, h mago és szando az ötödikben vannak... lehet h van második film is. Másodikat nemláttam, csak jutubon amv-ket.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-05-06 16:27:43
beküldve: 2008-04-29 00:04:39
(#72) Láttam ám én is =)
Az első 2kötet anyaga..
Lesz tovább is majd?
Az első 2kötet anyaga..
Lesz tovább is majd?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-14 09:48:05
(#71) Én nem mondanám Sando-t zombinak.Csak hallgatagra sikerült.Sztem inkább aranyos lett,de a denevérizén kívűl ő az egyetlen a ki kimondottan szerethető.
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
beküldve: 2008-02-03 18:14:52
(#70) SZERINTEM A FILMBEN sZANDO NAGYON ZOMBI LETT A TÖBBIVEL KÜLÖNÖSEBB PROBLÉMA NEM VOLT
Hát nem, nyugi
Nem régi infó, hogy a Klockworx készíti az animesorozatot is. Megjelenési időpont még nincs.
Helyes* Miyumegnyugszik*
Nem régi infó, hogy a Klockworx készíti az animesorozatot is. Megjelenési időpont még nincs.
Hohoho, az nem lenne rossz. De remélem Munszu macsobb lesz mint az animéban
*totálisan egyetért* Szegény Munszu az animéban egy sótlan hal volt...Vissza a cinikus macsó imázshoz!!!!
Életem fájdalma, hogy a mangában eddig nem jöttek össze.... )
Öhm, szerintem nem is fognak Mindkét emberkének halott a szerelme és egyiköjük sincs túl rajta. Hisz Munszu mondta -Még most is láttom néha (vagy valami ilyesmi). Szandót meg Adzsite indítja be.Szóval passz.*Szerintem*
Meg az olyan snassz lenne, nem?
Maradjunk abban, h még mindig szeretem a tündérmeséket...:P Amúgy igazad van :)
oh **-** köszi^^
"Nem léteznek csodák...'csodának' írják, de 'csalásnak' kell olvasni..."*-*
beküldve: 2007-11-02 19:52:46
(#66) hm. hát igen. ahoz hogy működjön, a vége felé töröljétek ki a z és az 5-ös közül a szóközt, ezt az oldal iktatta közbe hogy keresztbetegyen.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-11-02 19:51:03
(#65) türelemtleneknek: http://www.mediafire.com/?2yxmvz 5yj2g
Egy keménytetőset, jókora motorral!
*szépennéz* áttudnád nekem küldeni? *nagyonszépennéz*
beküldve: 2007-11-02 01:10:09
(#61) oh... értem... no midnegyXD amúgy az a dal nekem is tetszett... majd megpróbálom letölteni *hmmm*