Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shin Angyo Onshi
Valóban ^_^"
Szerintem ez a movie mangával vagy anélkül is bukás..olyan mint egy kisebb összefoglaló,szépen kivitelezve,megvagdosva és egy pöppet átírva
Igen? *megnyalja szája szélét* és mikor is érjük mi utól a 10. kötetet?
Szerintem ez a movie mangával vagy anélkül is bukás..olyan mint egy kisebb összefoglaló,szépen kivitelezve,megvagdosva és egy pöppet átírva
Igen? *megnyalja szája szélét* és mikor is érjük mi utól a 10. kötetet?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nem mintha ettól érthetőbb lenne azoknak, akik a filmet látják először...
Ez a film jól kiegészíti a mangát ott, ahol a manga már fut. Amerikában nyilván bukás volt, mert a mangának még hírét sem hallották.
A Sógakkan erre annyit mondott, hogy kiadnák Amerikában, csak nem tudják eldönteni, hogy milyen korhatár-besorolást kapjon: adultnak nem elég komoly az eleje, viszont a 10. kötet környékén már az Older Teen besorolás nem elég.
Ez a film jól kiegészíti a mangát ott, ahol a manga már fut. Amerikában nyilván bukás volt, mert a mangának még hírét sem hallották.
A Sógakkan erre annyit mondott, hogy kiadnák Amerikában, csak nem tudják eldönteni, hogy milyen korhatár-besorolást kapjon: adultnak nem elég komoly az eleje, viszont a 10. kötet környékén már az Older Teen besorolás nem elég.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-04-04 18:53:59
(#26) A movie hangulata azért elmaradt a mangáétól.Valahogy nem volt ugyanaz a hangulat.De azért nem volt rossz...mondjuk átlagon felüli sem volt.Egyébként pedig csak 1 film készült belőle...
A moviera hitték régebben azt,hogy több részes anime,mert a youtube-on fel van darabolva...
Bácsi: Ajite nem maradt ki,Musu tett egy kis említést rá,hogy vlt egy ilyen haverja..més mikor a végén olyan jól elbeszélget a levágott fejjel akkor még Juite szeretne vele találkozni
Bácsi: Ajite nem maradt ki,Musu tett egy kis említést rá,hogy vlt egy ilyen haverja..més mikor a végén olyan jól elbeszélget a levágott fejjel akkor még Juite szeretne vele találkozni
beküldve: 2007-04-03 14:02:00
(#24) Nekem is csak a mozifilmről van infóm.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
A mangás topicban valaki megemlítette, hogy készült 6 anime epizód is belőlle. Erről mit tudni? Segítsetek a halandónak!
hát pedig (én úgy tom..) nem készült..csak 1 movie..sajnos
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
beküldve: 2007-04-03 13:37:46
(#22) A mangás topicban valaki megemlítette, hogy készült 6 anime epizód is belőlle. Erről mit tudni? Segítsetek a halandónak!
Egyébként a movie nagyon szép volt bár nem iogazán vitte a manga stílusát ezért pár résznél unalmas volt. Éppen ezért kéne hozzá egy rendes sorozat.
Egyébként a movie nagyon szép volt bár nem iogazán vitte a manga stílusát ezért pár résznél unalmas volt. Éppen ezért kéne hozzá egy rendes sorozat.
INGYEN ÖLELÉS! :)
Átdolgozták a sztorit, hogy beleférjen a filmbe. Eleve a Juite-sztori is át volt dolgozva, hogy Adzsite kimaradjon belőle.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-04-01 16:24:32
(#20) Na most,hogy kijött az 5. kötet és megtudtuk hogy az a csaj Adzsite oldalán Mago lenne,felmerült bennem egy kérdés: mi a büdös francot keresett az animében Mago Juite mellett? O.o
beküldve: 2007-03-27 22:26:15
(#19) Üdv^^! Látom nem sokan vannak azért elragatattva a meganimált formától... szerintem eléggé monoton habár a youtuben még csak a 6. szakasznál tartok, de nem adta vissza azt az élményt, amit a manga szépen odatett... Semmi vicc, vagy rettentően bugyuta pillanat... Kár hogy ez lett belőle, de azért várjuk a folytatást, hátha az jobbra sikerül
kawaii^^
A "Song with no name" nekem megvan
Felveszlek msn-re ha szabad ;)
Rendben ^^
Amúgy nekem nagyon tetszett a movie is! igaz, hiányoztak a poénok, de így is fantasztikus lett Remélem, lesz folytatása!
A "Song with no name" nekem megvan
Felveszlek msn-re ha szabad ;)
beküldve: 2007-03-27 20:23:06
(#16) beküldve: 2007-03-27 16:39:31
(#15) Egy kérdés: nincs meg valakinek az a szép betétdal? A címe "Song with no name" BoA énekli,én is próbáltam már letölteni,de nem találtam,szóval ha valakinek megvan,vagy le tudná tölteni az kérem jelezze