Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shin Angyo Onshi
Nem tudom,. hogy szabad-e ilyet, de annyit mondhatok, hogy animeaddicts. Regisztrálni kell, innen pedig rád bízom, keresd meg a letöltéeknél, többet nem segítek, még leszidnának
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-23 15:27:16
(#43) Tudna valaki segíteni, hogy hol nézhetném meg neten vagy honnan tölthetném le? Én elvesztem...
Most vettem észre ezt a topicot!
Én előbb láttam a filmet, mint ahogy a mangát kezdtem volna olvasni, és nekem elsőre tetszett. Nem egy eget verően fantasztikus és egyedi alkotás, de azért egész jó. A kedvencem a fantom hadsereg megjelenése volt, na az tényleg látványos.
Ami a leginkább nem tetszett az az, hogy ezt a mangát nem lehet egy filmre átültetni, erre egy sorozat kéne. Egy csomó minden nem derül ki + a vége is lezáratlan. Remélem, hogy egyszer sorozatot is készítenek belőle.
Én előbb láttam a filmet, mint ahogy a mangát kezdtem volna olvasni, és nekem elsőre tetszett. Nem egy eget verően fantasztikus és egyedi alkotás, de azért egész jó. A kedvencem a fantom hadsereg megjelenése volt, na az tényleg látványos.
Ami a leginkább nem tetszett az az, hogy ezt a mangát nem lehet egy filmre átültetni, erre egy sorozat kéne. Egy csomó minden nem derül ki + a vége is lezáratlan. Remélem, hogy egyszer sorozatot is készítenek belőle.
Mangából animét készíteni, szerintem elég necces dolog. Sosem lehet úgy átadni a látványt, viszont ha nagyon erőlködnek, túl részletes, és magyarázó jellegű lesz a vége. Viszont ebben az esetben hiányoltam a manga "kerekségét". A sorozat jó ötlet, de csinálják meg legalább olyan igényesen, mint a "fantom-jelenetet". Én nagyon bírnám, az Árnybíró rövid időn belül a kedvenc mangám lett, így csak reménykedem hogy az anime nem szegi kedvem.
"Az egész lényük átszellemült és isteni, de a kezük gyakran vértől csöpög!"
beküldve: 2007-05-21 16:21:42
(#41) Most vettem észre ezt a topicot!
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-05-21 16:15:41
(#40) Manga és anime között, mint teológia és geológia között a különbség... ég és föld!
Nekem nem jött be a film, cseppet sem adja vissza a könyvek hangulatát, nem túl kidolgozott a megjelenítés, talán a fantom hadsereg megidézése az egyetlen említésre érdemes látvány, aztán nuku. A törénetből is csak egy szilánkot ad, ami így nem is túl érdekes. Maradok a mangánál.
Persze ez csak az én véleményem! Love & Peace!
Nekem nem jött be a film, cseppet sem adja vissza a könyvek hangulatát, nem túl kidolgozott a megjelenítés, talán a fantom hadsereg megidézése az egyetlen említésre érdemes látvány, aztán nuku. A törénetből is csak egy szilánkot ad, ami így nem is túl érdekes. Maradok a mangánál.
Persze ez csak az én véleményem! Love & Peace!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-05-09 20:18:15
(#39) Az anime addig nagyon tetszett, ameddig találkozott Munszu és Szando. A közepe kicsit uncsi (inkább vontatott) volt, de a végén ismét beindult rendesen, volt akció. Tényleg nem a legcsúcsabb anime, de remekül kiegészíti a mangát.
beküldve: 2007-05-09 20:14:34
(#38) Mi beültünk,mert mégiscsak árnybíró. Nem mondom, hogy életem animéje,de szódával elmegy. A mangának a nyomába sem érhet. Egy napon sem lehet vele említeni.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-05-09 19:18:37
(#37) Az animeconon szombaton leadták a filmet. Meg szerettem ovlna nézni, de sajnos az elejére nem értünk oda, a végén meg ki kellett volna mennem, hogy a Cosplayversenyre átöltözztk időben.
Inkább be sem mentem így a víetítésre.
Majd egyszer megnézem.
Inkább be sem mentem így a víetítésre.
Majd egyszer megnézem.
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
Mennyi idő, amíg elkészítenek egy kötetnyi mennyiséget?
(ma ilyen kérdezős kedvemben vagyok )
Attól függ hogy mennyi időnként jelenik meg egy fejezet az antológiában.
Ha havonta jelenik meg, akkor akár fél év is kell, ameddig összejön a 200 oldal. Ha heti a megjelenés, értelemszerűen csökken az intervallum.
Pl. én rendelgetem a Genshiken mangát. Most április elején jelent meg a legutóbbi 8. kötet és be is érte a japán kiadást. Valamikor az ősszel jön majd a 9. kötet.
beküldve: 2007-04-29 15:40:30
(#35) Szerintem nincs semmi baj az animével. Persze rendesen elmarad a manga mögött, de ez az esetek többségében így szokott lenni. Mondjuk én még a manga elolvasása előtt láttam a filmet és pont ennek a hatására vettem meg a mangát.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2007-04-29 14:23:59
(#34) Érdekes, én is épp most fejeztem be az animét... És nekem sem tetszett úgy igazán. Tulajdonképpen egy kicsit untam... A mangához képest évezredekkel le van maradva.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2007-04-29 00:29:15
(#33) Éppen most fejeztem be az animét, szóval nagyon friss az "élmény". A BoA zenétől eltekintve az egész csalódás volt. Na jó, az még elmegy, ahogy a Fantom Sereg előmászik, na de a többi dolog... Pff... Munsu jelleme hova tűnt? Azt kiírták belőle? A poénok is elmaradtak. A rajzok közül is egyedül az a pici denevér volt cuki. Szando és Munsu is sokkal jobban néznek ki mangában. Na meg a sztori átírás :S Hát az is valami katasztrófa... szerintem az lenne a legjobb, ha nem folytatnák az animét. Bőven elég volt ez, mehet is a lomtárba.
Persze ez csak az én véleményem, ettől még másnak bejöhet :)
Persze ez csak az én véleményem, ettől még másnak bejöhet :)
beküldve: 2007-04-13 15:06:49
(#32) Én 15-ről tudok.
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-12 07:30:36
(#31) Én is azt hallottam h 13 kötetes....
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Ez komoly!
Akkor nemsokára beérjük a japánokat, mondjuk akkor majd várni kell míg Japánban kiadják...
Tényleg, kb. hány kötetet adtak eddig ki? (én 13-ról hallottam)
Akkor nemsokára beérjük a japánokat, mondjuk akkor majd várni kell míg Japánban kiadják...
Tényleg, kb. hány kötetet adtak eddig ki? (én 13-ról hallottam)