Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Shin Angyo Onshi
Nem tudom,. hogy szabad-e ilyet, de annyit mondhatok, hogy animeaddicts. Regisztrálni kell, innen pedig rád bízom, keresd meg a letöltéeknél, többet nem segítek, még leszidnának

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-23 15:27:16
(#43) Tudna valaki segíteni, hogy hol nézhetném meg neten vagy honnan tölthetném le? Én elvesztem...

Most vettem észre ezt a topicot!
Én előbb láttam a filmet, mint ahogy a mangát kezdtem volna olvasni, és nekem elsőre tetszett. Nem egy eget verően fantasztikus és egyedi alkotás, de azért egész jó. A kedvencem a fantom hadsereg megjelenése volt, na az tényleg látványos.
Ami a leginkább nem tetszett az az, hogy ezt a mangát nem lehet egy filmre átültetni, erre egy sorozat kéne. Egy csomó minden nem derül ki + a vége is lezáratlan. Remélem, hogy egyszer sorozatot is készítenek belőle.

Én előbb láttam a filmet, mint ahogy a mangát kezdtem volna olvasni, és nekem elsőre tetszett. Nem egy eget verően fantasztikus és egyedi alkotás, de azért egész jó. A kedvencem a fantom hadsereg megjelenése volt, na az tényleg látványos.

Ami a leginkább nem tetszett az az, hogy ezt a mangát nem lehet egy filmre átültetni, erre egy sorozat kéne. Egy csomó minden nem derül ki + a vége is lezáratlan. Remélem, hogy egyszer sorozatot is készítenek belőle.
Mangából animét készíteni, szerintem elég necces dolog. Sosem lehet úgy átadni a látványt, viszont ha nagyon erőlködnek, túl részletes, és magyarázó jellegű lesz a vége. Viszont ebben az esetben hiányoltam a manga "kerekségét".

"Az egész lényük átszellemült és isteni, de a kezük gyakran vértől csöpög!"
beküldve: 2007-05-21 16:21:42
(#41) Most vettem észre ezt a topicot!

Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-05-21 16:15:41
(#40) Manga és anime között, mint teológia és geológia között a különbség... ég és föld!
Nekem nem jött be a film, cseppet sem adja vissza a könyvek hangulatát, nem túl kidolgozott a megjelenítés, talán a fantom hadsereg megidézése az egyetlen említésre érdemes látvány, aztán nuku. A törénetből is csak egy szilánkot ad, ami így nem is túl érdekes. Maradok a mangánál.
Persze ez csak az én véleményem! Love & Peace!

Nekem nem jött be a film, cseppet sem adja vissza a könyvek hangulatát, nem túl kidolgozott a megjelenítés, talán a fantom hadsereg megidézése az egyetlen említésre érdemes látvány, aztán nuku. A törénetből is csak egy szilánkot ad, ami így nem is túl érdekes. Maradok a mangánál.
Persze ez csak az én véleményem! Love & Peace!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-05-09 20:18:15
(#39) Az anime addig nagyon tetszett, ameddig találkozott Munszu és Szando. A közepe kicsit uncsi (inkább vontatott) volt, de a végén ismét beindult rendesen, volt akció. Tényleg nem a legcsúcsabb anime, de remekül kiegészíti a mangát.
beküldve: 2007-05-09 20:14:34
(#38) Mi beültünk,mert mégiscsak árnybíró. Nem mondom, hogy életem animéje,de szódával elmegy. A mangának a nyomába sem érhet. Egy napon sem lehet vele említeni.

Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-05-09 19:18:37
(#37) Az animeconon szombaton leadták a filmet. Meg szerettem ovlna nézni, de sajnos az elejére nem értünk oda, a végén meg ki kellett volna mennem, hogy a Cosplayversenyre átöltözztk időben.
Inkább be sem mentem így a víetítésre.
Majd egyszer megnézem.
Inkább be sem mentem így a víetítésre.
Majd egyszer megnézem.
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
Mennyi idő, amíg elkészítenek egy kötetnyi mennyiséget?
(ma ilyen kérdezős kedvemben vagyok

Attól függ hogy mennyi időnként jelenik meg egy fejezet az antológiában.
Ha havonta jelenik meg, akkor akár fél év is kell, ameddig összejön a 200 oldal. Ha heti a megjelenés, értelemszerűen csökken az intervallum.
Pl. én rendelgetem a Genshiken mangát. Most április elején jelent meg a legutóbbi 8. kötet és be is érte a japán kiadást. Valamikor az ősszel jön majd a 9. kötet.
beküldve: 2007-04-29 15:40:30
(#35) Szerintem nincs semmi baj az animével. Persze rendesen elmarad a manga mögött, de ez az esetek többségében így szokott lenni. Mondjuk én még a manga elolvasása előtt láttam a filmet és pont ennek a hatására vettem meg a mangát.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2007-04-29 14:23:59
(#34) Érdekes, én is épp most fejeztem be az animét... És nekem sem tetszett úgy igazán.
Tulajdonképpen egy kicsit untam... A mangához képest évezredekkel le van maradva.

9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2007-04-29 00:29:15
(#33) Éppen most fejeztem be az animét, szóval nagyon friss az "élmény". A BoA zenétől eltekintve az egész csalódás volt. Na jó, az még elmegy, ahogy a Fantom Sereg előmászik, na de a többi dolog... Pff... Munsu jelleme hova tűnt? Azt kiírták belőle? A poénok is elmaradtak. A rajzok közül is egyedül az a pici denevér volt cuki. Szando és Munsu is sokkal jobban néznek ki mangában. Na meg a sztori átírás :S Hát az is valami katasztrófa... szerintem az lenne a legjobb, ha nem folytatnák az animét. Bőven elég volt ez, mehet is a lomtárba.
Persze ez csak az én véleményem, ettől még másnak bejöhet :)
Persze ez csak az én véleményem, ettől még másnak bejöhet :)
beküldve: 2007-04-13 15:06:49
(#32) Én 15-ről tudok.
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-12 07:30:36
(#31) Én is azt hallottam h 13 kötetes....
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Ez komoly!
Akkor nemsokára beérjük a japánokat, mondjuk akkor majd várni kell míg Japánban kiadják...
Tényleg, kb. hány kötetet adtak eddig ki? (én 13-ról hallottam)
)

Akkor nemsokára beérjük a japánokat, mondjuk akkor majd várni kell míg Japánban kiadják...

Tényleg, kb. hány kötetet adtak eddig ki? (én 13-ról hallottam)