Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shin Angyo Onshi
Hát igen....
A hidas részt én is hiányoltam...Kjáááááá
Nem lenne rossz, ha folytatnák az animét is, de nem ebben a hangnemben, amiben ezt...
Viszont BoA frenetikus azzal a gyönyű dallal! Mióta megnéztem az animét (jópár hónapja) azt dúdolom! Vagy legalábbis azt is! :)
Nem lenne rossz, ha folytatnák az animét is, de nem ebben a hangnemben, amiben ezt...
Viszont BoA frenetikus azzal a gyönyű dallal! Mióta megnéztem az animét (jópár hónapja) azt dúdolom! Vagy legalábbis azt is! :)
Nekem is nagyon teccet felvettem a mobilomra és az a csengőhangom
Hogy hagyhatták ki az animéből a madvés részt? És Monrjon miért nem tüzelte el Monszut? A legjobb r;syeket hagyték ki! De miért???
Hogy komolyabb legyen Bár ha ennyire humormentesre csinálták akkor a 2. movieban nem tudom hogy oldják meg Bangdzsát,oersze ha lesz egyáltalán..de reménykedjünk
De akko min fogunk röhögni?
Kérlek,hát a mangán
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hogy hagyhatták ki az animéből a madvés részt? És Monrjon miért nem tüzelte el Monszut? A legjobb r;syeket hagyték ki! De miért???
Hogy komolyabb legyen Bár ha ennyire humormentesre csinálták akkor a 2. movieban nem tudom hogy oldják meg Bangdzsát,oersze ha lesz egyáltalán..de reménykedjünk
De akko min fogunk röhögni?
beküldve: 2007-03-24 23:38:40
(#11) Hát igen....
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
beküldve: 2007-03-23 15:35:54
(#9) Hogy hagyhatták ki az animéből a madvés részt? És Monrjon miért nem tüzelte el Monszut? A legjobb r;syeket hagyték ki! De miért???
beküldve: 2007-03-23 14:28:05
(#8) Talán azért mert a manga nélkül nem létezne az anime?
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-03-17 22:58:44
(#7) Ja,igen tényleg ^.^ "Mondtam hogy én okosabb vagyok" Ez nem volt annyira poénos,simán mehetett volna De miért is a mangáról beszélünk az anime topicjában?
beküldve: 2007-03-17 22:23:33
(#6) Idézem.
-Mögötted, ostoba!
És a Helytartó beleharap Munszu válába.
-Megbolondult?
Magához szórít ahelyet, hogy szabadúlni próbálna?
"Munszu"
-MOST, KÖLYÖK?
"Helytartó"
-Mi?!
Lolo meg csak bámúl. A helytartónak meg leesik, hogy csel volt...............Baaaaaaaaannn nnnnnnngggggggg.
-Mögötted, ostoba!
És a Helytartó beleharap Munszu válába.
-Megbolondult?
Magához szórít ahelyet, hogy szabadúlni próbálna?
"Munszu"
-MOST, KÖLYÖK?
"Helytartó"
-Mi?!
Lolo meg csak bámúl. A helytartónak meg leesik, hogy csel volt...............Baaaaaaaaannn nnnnnnngggggggg.
beküldve: 2007-03-17 21:59:53
(#5) No igen,poénokban nem volt hiány,ezért is csodálkoztam,hogy hogyan sikerült ilyen komoly animét kicsikarni belőle...
Poén a helytartó megölésénél?Itt mire gondolsz pontosan?A "kalandjára" vagy én maradtam le? ^.^"
És miért csak mi írunk? Ennyire nem lett rossz anime,meg lehet ezt nézni csak nehezen..
Poén a helytartó megölésénél?Itt mire gondolsz pontosan?A "kalandjára" vagy én maradtam le? ^.^"
És miért csak mi írunk? Ennyire nem lett rossz anime,meg lehet ezt nézni csak nehezen..
beküldve: 2007-03-17 21:44:24
(#4) Igen ""olyan"" kaladja is volt.
A hídos jelenet is jó volt a mangában kár volt kihagyni.
Arra kiváncsi letem volna, hogy hogyan öli meg Munszu
a Boszorkány Helytartót. (azt a kígyó szerűt)
Mert Hanon azt írta, hogy kihagyták a poénos jeleneteket
és hát volt egy kis poén a Helytartó megölésekor, +
az eddig megjelent Árnybíró mangákban nem kevés poén volt.
A hídos jelenet is jó volt a mangában kár volt kihagyni.
Arra kiváncsi letem volna, hogy hogyan öli meg Munszu
a Boszorkány Helytartót. (azt a kígyó szerűt)
Mert Hanon azt írta, hogy kihagyták a poénos jeleneteket
és hát volt egy kis poén a Helytartó megölésekor, +
az eddig megjelent Árnybíró mangákban nem kevés poén volt.
Szerk: Bendzsi 2007-03-17 21:44:37
beküldve: 2007-03-17 20:25:17
(#3) Kalandja? De tényleg,kár volt Lolóért,annyira aranyos kislány volt De ennyi erővel sírhatnék a "nem akarok átmenni a hídon" by: Sando részért is.Mondjuk erre van egy "kis " utalás a movieban..de az is csak az "átmeneti részben",amikor szól az a szép betétdal
Szerk: Hanon 2007-03-17 20:25:23
beküldve: 2007-03-17 20:10:09
(#2) Jó téma.
Én még igazából nem láttam a moviet csak belenéztem
a youtube oldalon, de már terverzem a beszerzését.
Nekem még csak az szúrja a szememet, hogy teljesen kihagyták az manga 1. kötetének, első részét.
Munszu-nak volt egy kis kalandja a sivatagi esemémyek
és Csunhjang (Sando) találkozása előtt.
Azt nem bánnám ha folytatódna a movie egészen az összes manga végégig. Jó sok movie lenne.
Én még igazából nem láttam a moviet csak belenéztem
a youtube oldalon, de már terverzem a beszerzését.
Nekem még csak az szúrja a szememet, hogy teljesen kihagyták az manga 1. kötetének, első részét.
Munszu-nak volt egy kis kalandja a sivatagi esemémyek
és Csunhjang (Sando) találkozása előtt.
Azt nem bánnám ha folytatódna a movie egészen az összes manga végégig. Jó sok movie lenne.
beküldve: 2007-03-17 18:58:36
(#1) Avagy Árnybíró anime movie.Gondoltam ha már a mangájáról van topic akkor miért ne lenne az animéről?Főleg hogy ekkora sikere van ^.^
Egy kis összehasonlítás a mangával: Munsu (Moonse) egyáltalán nem poénkodik benne,amit nagyon hiányolok.Elég száraz anime lett,és elég nyomasztó is :S A viccesebb részeket kihagyták,nehogy egy poén is elcsattanjon benne..
Maga az anime a manga ismerete nélkül nem túl érthető (szerintem,de lehet csak én gondolom így).A grafika tűrhető,animáció gyönyörű,kiváltképp mikor Sando harcol azzal a Marissal vagy kivel.Legnagyobb hibája,hogy Moonse a közelébe sem érhet mangabeli énjének jóképűségéhez,magyarul elég nyomorék lett szegényke Azért jó lenne még egy rész,hátha a fürdős jelenetet nem hagyják ki..
Azt a szép kis betétdalt viszont nagyon megdícsérném,azt hiszem BoA énekli.Kár hogy nem igazán megy az egész anime hangulatához :S
Nos,véleményket kérek ^^
Egy kis összehasonlítás a mangával: Munsu (Moonse) egyáltalán nem poénkodik benne,amit nagyon hiányolok.Elég száraz anime lett,és elég nyomasztó is :S A viccesebb részeket kihagyták,nehogy egy poén is elcsattanjon benne..
Maga az anime a manga ismerete nélkül nem túl érthető (szerintem,de lehet csak én gondolom így).A grafika tűrhető,animáció gyönyörű,kiváltképp mikor Sando harcol azzal a Marissal vagy kivel.Legnagyobb hibája,hogy Moonse a közelébe sem érhet mangabeli énjének jóképűségéhez,magyarul elég nyomorék lett szegényke Azért jó lenne még egy rész,hátha a fürdős jelenetet nem hagyják ki..
Azt a szép kis betétdalt viszont nagyon megdícsérném,azt hiszem BoA énekli.Kár hogy nem igazán megy az egész anime hangulatához :S
Nos,véleményket kérek ^^
Szerk: Hanon 2007-03-17 18:59:45