Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fanart, Fanfic
Egen, nincs értelme egyesével feltenni a képeket, de én mégis ezt csinálom, mert ritkán jön elő valami rajzom. Ezt a képet a múltkor találtam a fiókomban és egy kicsit dolgozgattam rajta, de még így sincs kész.
hát azért még dolgozhatsz... de jó nkem tetszik.. főleg h izomos..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Üdv mindenkinek!
Épp ma regeltem a devianton, nem is gondoltam, hogy ilyen sok magyar van fenn:) Igaz csak pár napja találtam rá... Amúgy nem tudjátok, nem lehet képregényt tisztességesen, egyben felrakni, nem csak így képenként bohóckodva? Lenne nekem egy, bár nem teljesen manga jellegű, inkább csak sokat gondoltam rá, miközben rajzoltam (aki szereti, annak nem mangás, aki nem rajong a mangáért, azt arra emlékezteti:P ). Viszont vagy 40 oldal, húzós lenne egyesével felpakolni:)
Épp ma regeltem a devianton, nem is gondoltam, hogy ilyen sok magyar van fenn:) Igaz csak pár napja találtam rá... Amúgy nem tudjátok, nem lehet képregényt tisztességesen, egyben felrakni, nem csak így képenként bohóckodva? Lenne nekem egy, bár nem teljesen manga jellegű, inkább csak sokat gondoltam rá, miközben rajzoltam (aki szereti, annak nem mangás, aki nem rajong a mangáért, azt arra emlékezteti:P ). Viszont vagy 40 oldal, húzós lenne egyesével felpakolni:)
beküldve: 2007-09-26 10:37:07
(#91) Egen, nincs értelme egyesével feltenni a képeket, de én mégis ezt csinálom, mert ritkán jön elő valami rajzom. Ezt a képet a múltkor találtam a fiókomban és egy kicsit dolgozgattam rajta, de még így sincs kész.
beküldve: 2007-09-19 09:56:19
(#90) Lassan, de biztosan csordogál a topic!
Nem vagyok az a dicsekvős típus, de megmutatom nektek a deviantos gallerymet, mert szerintem semmi értelme egyenként felrani a képeket.
[Link]
Nézelődjetek és véleményezzetek nyugodtan! Várom a kommenteket! Csak kíméletesen!
Nem vagyok az a dicsekvős típus, de megmutatom nektek a deviantos gallerymet, mert szerintem semmi értelme egyenként felrani a képeket.
[Link]
Nézelődjetek és véleményezzetek nyugodtan! Várom a kommenteket! Csak kíméletesen!
ÉS látható lesz majd valahol?
hááááát....lehet...de még sehol sem tart... csak icike részletek vannak...
és mivel a haverjaim nem nagyon érnek rám,lehet,hogy megcsinálom egyedül!! mármint a történetet...rajzolni amugyis egydül rajzoltam volnaa...és van már egy előbbi képregényem is...de azt abbahagytam mert semmi értelme nincs XD
Nah és ha szabadérdeklődnöm hogy haladsz? Sikerült megeggyezned a haverjaiddal?
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
hááááát....lehet...de még sehol sem tart... csak icike részletek vannak...
és mivel a haverjaim nem nagyon érnek rám,lehet,hogy megcsinálom egyedül!! mármint a történetet...rajzolni amugyis egydül rajzoltam volnaa...és van már egy előbbi képregényem is...de azt abbahagytam mert semmi értelme nincs XD
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Én most válságan vagyok...;épp egy történetem van megszületőben,ami nem akar fanfic lenni,és aztáán meg, ha meg van a történet ,akkor lesz belőle képregéyn...ehhez sok szerplő kell,akiknek a nevét(röhögni fogsz) a Japán térképen találom meg...vannak városok faluk amiknek a nevét meghagyom rendesen,de vannak amiknek meg kicsit átvariálom,hogy jól hangzó legyen...
Üdv.
Én Fanart-ot rajzolni nem nagyon tudok inkább mások mukáját szeretem nézni és vélrményezni.
De Fanfic-et szivesen gondolok ki és írom le.
Kezdetben Inuyasha történetet írtam pontosabban hármat,
kissebb közönségnek be is mutatam. De már egy ideje egy teljesen újj történeten jár a fejem amibe három kedvelt témámat írnám le. (több világ, félvérség, állatokat emberi tulajdonságokkal felruházni)....mi sül ki belőle nem tudom.
Csak van egy gyengepontom a Fanfics-ek terén. Nem tudok neveket kitalálni. Csak a nagyon gyakorikat és amiket már hallotam valahol.
Nem ismertek olyan oldalakat ahol japán nevekel fogalkoznak?
Előre köszi.
Én Fanart-ot rajzolni nem nagyon tudok inkább mások mukáját szeretem nézni és vélrményezni.
kissebb közönségnek be is mutatam. De már egy ideje egy teljesen újj történeten jár a fejem amibe három kedvelt témámat írnám le. (több világ, félvérség, állatokat emberi tulajdonságokkal felruházni)....mi sül ki belőle nem tudom.
Csak van egy gyengepontom a Fanfics-ek terén. Nem tudok neveket kitalálni. Csak a nagyon gyakorikat és amiket már hallotam valahol.
Előre köszi.
Én most válságan vagyok...;épp egy történetem van megszületőben,ami nem akar fanfic lenni,és aztáán meg, ha meg van a történet ,akkor lesz belőle képregéyn...ehhez sok szerplő kell,akiknek a nevét(röhögni fogsz) a Japán térképen találom meg...vannak városok faluk amiknek a nevét meghagyom rendesen,de vannak amiknek meg kicsit átvariálom,hogy jól hangzó legyen...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-09-09 14:07:13
(#85) Itt tényeg nagyon szép képek vannak. Én is próbálkoztam többször egy jó kis rajzzal, de nincs sok tehetségem a fanartokhoz. De nem adom fel és folyton jobb vagyok, legalábbis én így érzem. Ezt el lehet valahonnan tanulni? Ha valaki tud ilyen módszert vagy egyebet légyszi írja meg.
beküldve: 2007-09-08 23:07:44
(#84) Sok szép kép van ide feltöltve gratulálok a készítőiknek!
beküldve: 2007-08-12 20:30:54
(#83) Üdv.
Előre köszi.
Előre köszi.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-08-12 20:31:41
beküldve: 2007-08-11 10:43:30
(#82) beküldve: 2007-08-11 10:42:32
(#81) beküldve: 2007-08-10 17:54:02
(#80) Nem saját, de ajánlott:
[Link]
A Cowboy Bebop folytatása képregényben, egész aranyos, de nem ér fel az eredeti sztorikkal, ofkorz.
Emelett én is írok CB fanfictiont, akit érdekel, az szóljon, és elküldöm neki, ha eccer kész lesz ^^
[Link]
A Cowboy Bebop folytatása képregényben, egész aranyos, de nem ér fel az eredeti sztorikkal, ofkorz.
Emelett én is írok CB fanfictiont, akit érdekel, az szóljon, és elküldöm neki, ha eccer kész lesz ^^
"Jesus is fuckin' metal!"