Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
márha annak lehet nevezni (ne kérdezd,önkritikában nagy vagyok )
[Link]
eddig émmég nem rajzoltam fanartot és úgy gondoltam h hát ez így nem járja ,rajzolok egyet
BTW: beleolvastam néhány (Narutós) ficedbe. Igazából a stílusodra voltam kíváncsi. Jól írsz, még angolul is.
Ami legjobban bejött, az a
BTW2: FFN accountom (az én írásaimban nincs semmi 18+-os, de a kedvenceimet már szanálnom kéne )
Én leginkább a Naruto ill. KHR! fandomban vagyok otthon, és aki igényli, annak tudok nagyon jó ficeket ajánlani (angolul).
A kérdésedre válaszolva pedig: FFN-en van accountom, viszont figyelembe véve azt, amit mondtál, talán csak négy olyan ficem lenne, ami esetleg téged érdekelhetne... (Hát igen, mint már említettem, alapvetően BL-t írok, ezért egyik-másik művemet nem ajánlanám neked nyugodt szívvel.) Ha pedig nem a belekukkantás miatt kérdezted, csak az oldal miatt, akkor csak melegen tudom ajánlani neked az FFN-t, ha esetleg feltöltenél valamit. Persze az lj is jó választás, csak itt kevesebb olvasója van az embernek, ill. nem kifejezetten erre lett kitalálva az oldal.
És akkor néhány szót erről a négy ficről, ha már így beindult ez a topic. :) //A grafikus BL-t tartalmazó fanficjeimről itt most nem írnék//
A szobor (xxxHolic, T): ez egy drabble collection magyarul, eddig három rövid kis fejezettel. Talán ez a ''legművészibb'' ficem, jóval kevesebben is olvasták eddig, mint bármelyik másikat. Elég elvont + az egész E/1-ben íródott. Nem feltétlenül szükséges hozzá a xxxHolic ismerete, mert nem történet centrikus, de azért nem árt. Light BL.
Welcome Home, Nyanko! (Natsume Yuujinchou, T): ehhez már kell az anime / manga ismerete. Angolul írtam, ma töltöm fel a második fejezetet. A legnépszerűbb ficem. Light BL.
My New Self (Naruto, T): Naruto-centrikus fic, a 430. fejezet alapján. Szóval aki nem jutott el eddig a mangában, az ne is nagyon próbálkozzon vele. Drabble, abszolút impulzusra írtam - egy ültömben. General (szóval semmi BL meglepő módon... )
Used (Naruto, T): angol, light BL. Na, ebben elég magas az angst szint, de nekem mégis az egyik szívem csücske. :)
Magyarul olvasóknak ajánlom még a Shaman Kinges ficemet (Rizsszem), a Narutós fluff sztorimat (Ellenállhatatlan édesség) illetve hard BL-re vágyóknak az Örök békét (Narutós) és a 3600 másodperc feszültséget.
...asszem jól kibeszéltem magam. Szóval ez egy amolyan bátorító-féle hozzászólás volt, és remélem, hogy mások is megosztják velünk a történeteiket. :)
//Az érdeklődők az lj-men keresztül eljuthatnak az FFN-es profilomra, amit azért nem linkelek be ide, mert nem egy 18+-os ficem van.//
Amúgy épp egy saját történetet írok - illetve épp felfüggesztettem angol nyelvvizsgára készülés miatt - és remélem, hogyha befejezem, házalhatok vele kiadókhoz.
Verseket én is szoktam írni. Sőt igazából a költészettel kezdődött nálam minden...
Oooh, komolyan megvennéd a könyvem...? Köszönöm, nagyon kedves vagy!!!
Jah igen, és sok sikert a Bleach-es fic-hez!
Viszont folyton abba a néha már kellemetlen dologba ütközöm... hogy írtam egy regény méretű fic-et... És a java még csak ezután jönne...
Kb. 2-3 éve írtam egy 95-100 oldalas Shaman King fanfic-et. És elengedve a fantáziám, olyan utolsó fejezetet írtam neki, ami miatt várható volt a folytatás. El is kezdten. Eddig 40 oldal. De nem hiszem, hogy már be fogom valaha is fejezni. De ha pl. folytatnám... A terveim, a fejemben megszületett sztori menete szerint még a második rész után se lett volna megállás, mert kitaláltam egy "Új generáció"-t...
Aztán most egy éve pattant ki a fejemből egy Naruto fanfic... Elkezdtem, de még nem állt össze minden... Csak az biztos, hogyha befejezném, ez is valami monumentális Háború és Béke mérteteket öltene...
Sajnos azonban félre kell tennem ezt a dolgot. Azt hiszem eleget gyakoroltam már. Inkább komolyabb műfajba vágok bele. Mindenesetre sokat köszönhetek ennek a műfajnak.
Én pontosan így vagyok ahogy te! Imádok írni! És nemcsak ficeket, hanem sima regényeket, és néha, nagyon néha verseket is. És van egy-két befejezetlen ficem is. De azokat régen hagytam abba.... ink be sem fogom őket fejezni!
De ma már más a helyzet. Hiszen ha elkezdek egy ficet/regényt, akk be is fejezem. Mivel megfogadtam, hogy muszáj. Tudom, hogy nehéz.. még mennyire tudom! De ha már ott van a fejedben, akk meg lehet próbálni. Én most épp egy Bleach ficet írok... az egészet elejétől a végéig megterveztem. És be is szeretném fejezni! Általában én felállítok egy határidőt, és az valahogy motívál.
Nyah, mindegy! Jól esett mindezt leírni!
Gondolom, hogy te sem akarok abbahagyni az írást... És ha nem tudod továbbírni, akk tarts szünetet... utánna csak menni fog!
És ha a fanfic már nem megy, akk kezdj el egy saját történetet. Ki tudja, lehet, hogy híres is lehet még a regényed! Én mindenképp megveszem a könyved, ha kiadod!
Viszont folyton abba a néha már kellemetlen dologba ütközöm... hogy írtam egy regény méretű fic-et... És a java még csak ezután jönne...
Kb. 2-3 éve írtam egy 95-100 oldalas Shaman King fanfic-et. És elengedve a fantáziám, olyan utolsó fejezetet írtam neki, ami miatt várható volt a folytatás. El is kezdten. Eddig 40 oldal. De nem hiszem, hogy már be fogom valaha is fejezni. De ha pl. folytatnám... A terveim, a fejemben megszületett sztori menete szerint még a második rész után se lett volna megállás, mert kitaláltam egy "Új generáció"-t...
Aztán most egy éve pattant ki a fejemből egy Naruto fanfic... Elkezdtem, de még nem állt össze minden... Csak az biztos, hogyha befejezném, ez is valami monumentális Háború és Béke mérteteket öltene...
Sajnos azonban félre kell tennem ezt a dolgot. Azt hiszem eleget gyakoroltam már. Inkább komolyabb műfajba vágok bele. Mindenesetre sokat köszönhetek ennek a műfajnak.
Ha abba kéne hagynom, akkor tuti, hogy feladnám az életem is! *tök komoly képet vág* De ennek az esélye egyenlő a 0-val!!! Hál Istenek!!!
Én előbb voltam fanfic mániás, mint animefan. Amikor először felszabadultam a netre súlyos Harry Potter mániában szenvedtem, így aztán a HP fanficekre vetettem rá magamat. Máig nagy kedvencem Enahmától a Happy Days in Hell trilógia. Aki szereti a HP-t meg Piton profot, annak melegen ajánlom a hölgy írásait (aki egyébként magyar, de angolul kezdett el írni).
Én inkább csak olvasok, kizárólag angolul, a magyar felhozatal elég gyér, én meg ráadásul finnyás vagyok. Néha írogatni is próbálok, ezt viszont kizárólag csak magyarul, ahhoz még nem volt elég bátorságom, hogy angolul is próbálkozzak.
Mondjuk mostanában kicsit kevesebbet olvasok, mert bár főképp férfiszereplőkről szeretek olvasni, de a BL nem az esetem, pontosabban elolvasom, ha nem csak a buttsmexre vagy a nyálas románcra mennek ki (mondjuk ezeket heteróban sem szeretem), de ilyennel kevéssel hoz össze a sors. Szóval nem szeressem a BL-t és mostanában ez dominál szinte minden fandomban, ahol megfordulok, úgyhogy kevés az én szájízemnek való iromány.
BTW Zurelily, a te írásaid hol olvashatóak?
Körülbelül egy éve kerültem be a fanfictionök világába. Természetesen jóval korábban is tisztában voltam a fogalommal, találkoztam is különböző történetekkel, de valahogy nem volt túl sok kedvem egyikbe sem belekezdeni, tartva a minőség gyatraságától. Aztán elolvastam a sasuxnaru.is.love oldal összes dj-jét, így nem maradt más hátra, minthogy belekezdjek a ''Spiral Falling'' c. fanfictionbe, aminek az oldal adott helyet. Na most erről a ficről tudni kell, hogy 30 + 1 extra fejezetes, vagyis nem éppen egy röviddel kezdtem. ^^"
De nagyon tetszett, igazi maradandó élmény volt, jól meg is sirattam. Hozzáteszem, hogy hálás vagyok az SxN.isLove-nak, mert az említett mű a fandom egyik gyöngyszeme, ráadásul nem olyan egyszerű rábukkanni. (Az SxN-en kívül csak egyetlen helyen található meg, és nem az FFN-en.)
Fanfictiont csak és kizárólag angolul olvasok. Lehet, hogy ez megint csak a megszokás ördöge - de ettől függetlenül nincs igényem magyar fanfictiont olvasni.
Ennek ellenére először magyarul írtam fanfictiont én is, aztán első lépésként lefordítottam az egyik magyar történetemet angolra. A pozitív visszajelzések pedig csak megerősítettek abban, hogy ezt folytatni kell.
Manapság többet írok angolul mint magyarul, de valahogy úgy van ez, hogy minden sztorinak megvan a maga nyelve. Vannak olyanok, amelyeknél úgy érzem, hogy nem tudtam volna más nyelven megírni... Lehet, hogy furcsán hangzik, de így van.
Főleg BL-t írok, leginkább azért, mert ez érdekel a legjobban, és az esetek 99,9%-ában ha fanfictiont olvasok, az BL.
Több fandomban is aktív vagyok: xxxHolic (magyar), Naruto (magyar + angol), KHR! (angol), Shaman King (magyar), Natsume Yuujinchou (angol).
Ez egy jó hosszú hozzászólás lett...
újabb CG...nem lett jobb ez sem
1. verzió:
2. verzió: (u. az csak vérrel)
(''O ___o) Ha nem mondod, hogy nincs szemöldöke, akkor senki meg nem mondta volna... (''~ o~), ugyanis a felső szemhéja teljesen olyan hatást keltett, mintha levont szemöldökkel nézne kissé rosszallóan - de már nem...
( ^===^) he-he
szerk:
a 2.0-ás verzió, háttérrel, és vastagabb körvonalakkal xD bár ez már nem sokat segít rajta sztem...:
szerk2: poor Rika...nem rajzoltam neki szemöldököt >.<
....mondjuk ezt eléggé elkapkodtam..de még ez sem lehet a mentségemre xDDD
どういたしまして. Egyébként nem ráértél volna még dolgozni rajta? Csak nem hajt a tatár?