Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fanart, Fanfic
Ez nagyon jó lett! Gratulálok hozzá!
,,Hitler fején ugrálok!"
a másodiknak (nekem legalábbis)kicsit furi az arca
az első viszont nagyon fasa lett
ügyi vagy,grat ^_________^
köszike
a másodiknak (nekem legalábbis)kicsit furi az arca
az első viszont nagyon fasa lett
ügyi vagy,grat ^_________^
:D
Bocsi, ezt utálom a legjobban a magyar nyelvben, hogy ezt a két különbséget nem lehet normálisan kifejezni.
Ööö... véletlenül nem ő a csajod? [Link]
Nem is ismerem!
Amúgy akinek rajzoltam az nem a csajom hanem a barátnőm!
És csajom az soha nem lesz, ugyanis lány vagyok!!!
Szívás!
beküldve: 2009-01-23 17:44:32
(#164)
Szerk: Erui 2009-01-23 19:18:34
Ööö... véletlenül nem ő a csajod? [Link]
Nem is ismerem!
Amúgy akinek rajzoltam az nem a csajom hanem a barátnőm!
És csajom az soha nem lesz, ugyanis lány vagyok!!!
Kockanyúl x3
Szerk: Yoi 2009-01-23 14:28:09
szentem is jó lett ^_________^
barátnőd biztos örül neki
barátnőd biztos örül neki
Az majd holnap kiderül. =)
Kockanyúl x3
beküldve: 2009-01-22 19:05:07
(#160) beküldve: 2009-01-21 21:34:53
(#157) Kockanyúl x3
Hát igen, nem egy "for lj only" cucc kering a neten... :)
Még, ha ilyen egyszerű lett volna a dolog, de ezek egy szadista banda voltak, akik mindenféle hülye feltételekhez kötötték, hogy a szkennekhez juthasson az ember lánya pl. be kellett írnom az érdeklődési körömbe azt, hogy "youkai world reclamation" meg hasonló elmebetegségek.
Ó, köszi! Mindenképp időt szakítok rájuk. :) A kedvencekről meg csak annyit, hogy én nagyon-nagyon ritkán (úgymond a legvégső esetben) teszek valamit a kedvencek közé... Sokszor előfordul, hogy valami nagyyon tetszik, de nem teszem a kedvencek közé, aztán ha még egyszer szeretném elolvasni, kereshetem. Oo * Zurelily hülyeségei *
Az egyedüli, amivel maradéktalanul meg vagyok elégedve az írásaim közül, az az Út szélén, de nem tudom te mennyire vagy otthon a Saiyuki fandomban.
A kedvencek tekintetében meg pont az ellentéted vagyok. Hajlamos vagyok hirtelen felindulásból betenni valamit közéjük, vagy csak azért mert épp olvasom és nem akarom szem elől téveszteni, aztán meg később lusta vagyok törölni.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
csak... hát kellett működő LJ account ahhoz, hogy hozzájussak a havi Saiyuki adagomhoz (anélkül meg elvonási tüneteim lennének), úgyhogy felpakoltam őket oda is.
Hát igen, nem egy "for lj only" cucc kering a neten... :)
BTW: beleolvastam néhány (Narutós) ficedbe. Igazából a stílusodra voltam kíváncsi. Jól írsz, még angolul is.
Köszi! :) A Used szerintem is jó oneshot-ként, de mivel eredetileg folytatni szerettem volna, talán nem kéne abbahagynom... (azok után, hogy annyian tették story alertre ) Jelenleg sajnos nem tudok mit kezdeni vele, úgyhogy most áll, de így hagyni biztos nem fogom.
BTW2: FFN accountom (az én írásaimban nincs semmi 18+-os, de a kedvenceimet már szanálnom kéne )
Ó, köszi! Mindenképp időt szakítok rájuk. :) A kedvencekről meg csak annyit, hogy én nagyon-nagyon ritkán (úgymond a legvégső esetben) teszek valamit a kedvencek közé... Sokszor előfordul, hogy valami nagyyon tetszik, de nem teszem a kedvencek közé, aztán ha még egyszer szeretném elolvasni, kereshetem. Oo * Zurelily hülyeségei *
9/28 NEVER FORGET