Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fanart, Fanfic
beküldve: 2009-02-19 18:18:04
(#199) Na, akkor ide is belinkelném az első Copic Brushal rajzolt művemet, amit tegnap készítettem. És nem mellesleg a 4. Naruto fanartom:
Szerk: .., 2009-02-19 18:18:37
beküldve: 2009-02-19 15:12:10
(#198) Ezek csodásak, le a kalappal kedves művészlélek. Csak így tovább. Remekek.
Köszi! De ha lesz rajzpályázat Sakuraconra (és miért ne lenne?) oda azért valami kicsit jobbat csinálok.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ezek csodásak, le a kalappal kedves művészlélek. Csak így tovább. Remekek.
beküldve: 2009-02-09 20:35:37
(#194) [Link]Na jó, én is belinkelek egy pár csodaszép cuccot.
Főleg Death Note-osak:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Ill. egy csodás Hellsinges: [Link]
ne várjatok csodát, de tűrhetőek azért
Főleg Death Note-osak:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Ill. egy csodás Hellsinges: [Link]
ne várjatok csodát, de tűrhetőek azért
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Tudom, de ennyire kizárt.
nekem tetszik így , nemtom mér , mindig az jut a szeméből eszembe hogy szegény nem akart férjhez menni
Építő kritika:
Figyelj oda az arányokra. L-nél és a Bride-nál eléggé el lettek méretezve a dolgok. Nem értem, a grafikáid pedig csodaszépen arányosak!
Figyelj oda az arányokra. L-nél és a Bride-nál eléggé el lettek méretezve a dolgok. Nem értem, a grafikáid pedig csodaszépen arányosak!
az anime ábrázolásnál sok olyan van hogy az arányok nem stimmelnek , nemtom, nem szoktam ilyen arány hibát ejteni, a bride-nál valaki furinak találta a hosszú arcot, de én láttam hogy szokták így ábrázolni a japánokat , de azért kösz
Szerk: Erui 2009-02-06 17:24:40
beküldve: 2009-02-06 16:49:17
(#190) Én most kivételesen szabónői képességeimet ragyogtattam meg: varrtam egy Hellsing-kutyát. Kicsit ortopéd, dehát ez van. Az első plüssöm. Egyébként 35 centi a drágám...
Ha nem látszik eléggé, itt egy link az er[Link]edihez:
Ha nem látszik eléggé, itt egy link az er[Link]edihez:
Építő kritika:
beküldve: 2009-02-03 14:49:59
(#188) Mindkettő nagyon jó, ügyes vagy :) De nekem talán a Kakashi-s jobban tetszik, nagyon cuki a rajzodon ^^
"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."
beküldve: 2009-02-03 12:41:15
(#187)
Szerk: Erui 2009-02-03 12:42:10
beküldve: 2009-02-03 11:02:39
(#186) Hát én azt sem tudom, mi az a Naruto, de a rajz aranyos. Kicsit darabos, de el van találva a jelenet, meg a mozdulatok is.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-02-03 10:29:31
(#185) én is szeretem
és tényleg nem ez a lényeg,hanem maga a rajz ;)
ami mellesleg kibott jó
és tényleg nem ez a lényeg,hanem maga a rajz ;)
ami mellesleg kibott jó
:D