Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fanart, Fanfic
Én meg szeretem, ízlések és pofonok. Különben is, nem ez a lényeg. :))
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-02 20:51:43
(#183)
Szerk: Aizen 2009-02-02 20:52:16
beküldve: 2009-02-02 20:47:04
(#181) Ezt muszáj megosztanom veletek (ugyan nem az én munkám), de azt hiszem, hogy mégiscsak ez a topic a legjobb erre. :))
Szóval van egy Narutós ficem, az "Ellenállhatatlan édesség'' - valljuk meg, elég régen írtam... A lényeg, hogy ma kaptam egy nagyon édes illusztrációt hozzá az egyik olvasómtól!! ^^
Szerk.: épp a lényeg maradt ki, az alkotó... * szánja-bánja tettét * Szóval tőle van: [Link].
Szóval van egy Narutós ficem, az "Ellenállhatatlan édesség'' - valljuk meg, elég régen írtam... A lényeg, hogy ma kaptam egy nagyon édes illusztrációt hozzá az egyik olvasómtól!! ^^
Szerk.: épp a lényeg maradt ki, az alkotó... * szánja-bánja tettét * Szóval tőle van: [Link].
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-02 20:48:15
Mióta csináljátok?
Kb. két éve szerettem meg rajzolni, de úgy igazán csak háromnegyed éve kezdtem el "fejleszteni magam".
beküldve: 2009-01-27 20:15:37
(#179) Mióta csináljátok?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Igen, ötlet híján felcsaptam a kötet és kerestem valami jó kis pozisönt. Persze azért nem pontosan egyezik, csak lényegében.
Szerk: .., 2009-01-27 20:11:47
Mint már lentebb említettem, jómagam.
Amúgy köszi.
Amúgy köszi.
Ja tényleg bocsi.
EZ a mangában van?Várj ha igen akkor kitalálom,hogy melyikben őő.... sztem 4.?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Legújabb fanartom:
Zsíráf ki rajzolta?
beküldve: 2009-01-27 19:55:08
(#173)
Szerk: .., 2009-01-27 19:55:50
Death Note fanartok (Light-utálók előnyben). Vigyázat! Kicsit brutális!
Szipp-szipp, senki nem mond erről a kis gyöngyszememről semmit? (vigyázat, véres és spoiler)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ööö... véletlenül nem ő a csajod? [Link]
Nem is ismerem!
És csajom az soha nem lesz, ugyanis lány vagyok!!!
Áhh... ezek a lányok. Nem tudják mi a jó... Én a helyedben bevállaltam volna... XDDD
Szerk: wakka 2009-01-26 20:28:24
beküldve: 2009-01-26 20:22:05
(#170) Itt sok tehetség van őő én is szeretek rajzolni
Szerk: Bartha Botond 2009-01-26 20:33:55