Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fanart, Fanfic
beküldve: 2008-07-28 22:31:45
(#109) Én is szeretek rajzolni, kár hogy nem tudok valami jól, csak néha, mikor elkap a lendület, akkor addig radírozok, míg jónak nem találom. Itt egy rajzom, nézzétek meg, s ha akartok, akkor véleményezzetek ^^ [Link]
Ficit írni próbáltam párszor, de sosem lett valami jó... ^^'
Ficit írni próbáltam párszor, de sosem lett valami jó... ^^'
beküldve: 2008-07-28 20:26:58
(#108) fanfic témában: most kezdtem el Naruto ficet írni, hahh, hogy nekem ez mennyire nem megy, mind1 már eddig 2 feji fel van rakva a netre
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-08 17:43:28
(#107) A párizsi diáklny nekem nagon bejön most olvastam
Télen telelek; nyáron nyaralok
Szerk: Child prodigy 2008-07-08 17:53:00
Én szívesen mennék egyszer egy ilyen Con-os novellaíró pályázatra, - igaz, nyerni esélyem se lenne, mivel még a szabályokkal sem vagyok tisztában -, de azt hiszem, élvezném a dolgot. Az megint egy újabb része az egésznek hogy mondjuk egy zsűri milyen pofákat vágna egy-két irományom láttán Lehet, hogy sírógörcsöt kapnának?
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-05-23 21:06:32
(#105) Hello!
Imádok rajzolni, irni nemtudok sztem... de azért szeretek de ha rossznak találom akkor ha jó kedvem van a kukába dobom ha rossz akkor ha barátnőim nem védik meg előlem felégetem Rajzolni kicsit tudok de azokhoz képest amik itt fenn vannak nagyon rosszak
Imádok rajzolni, irni nemtudok sztem... de azért szeretek de ha rossznak találom akkor ha jó kedvem van a kukába dobom ha rossz akkor ha barátnőim nem védik meg előlem felégetem Rajzolni kicsit tudok de azokhoz képest amik itt fenn vannak nagyon rosszak
Én nem olyan régen álltam neki egy Narutos novellafűzér szerű valaminek, kb úgy tervezem, hogy 6-7 különálló novella, ami mégis egy egészet alkot, mert a történetek összekapcsolódnak. Az már más kérdés, hogy milyen témákhoz vagy hajlamos nyúlni e téren Remélem, azért jól fog sikerülni, valamennyire.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-04-17 22:37:32
Igen, olvastam, hogy valami 70 oldal, és kiakadt a Word helyesírás-ellenőrző. XD Bár ez annyira nem meglepő, mivel az összes írás tele volt a magyar nyelvnek nem megfelelő nevekkel.
Sztem mondjuk alap, hogyha elküldök egy írást egy pályázatra, akkor vagy 60x átnézem, hogy nincs-e benne helyesírási hiba, vagy 1x, de akkor alaposan. XD Igaz, nekem a helyesírás az egyik heppem, na de akkor is...
Viszont a drabble-ök, hogy csak 7 maradt, és csak 2 lesz a füzetben... o.O Gondolom, hogy alapból nem indulhattak sokan, de az a 2 elég csekély szám.
Sztem mondjuk alap, hogyha elküldök egy írást egy pályázatra, akkor vagy 60x átnézem, hogy nincs-e benne helyesírási hiba, vagy 1x, de akkor alaposan. XD Igaz, nekem a helyesírás az egyik heppem, na de akkor is...
Viszont a drabble-ök, hogy csak 7 maradt, és csak 2 lesz a füzetben... o.O Gondolom, hogy alapból nem indulhattak sokan, de az a 2 elég csekély szám.
Te mivel indultál? *kíváncsian pislog*
Naruto novella. ^^" De nem tartom valószínűnek, hogy tovább jutok. XD Azért meglepett, hogy csak 5-10 embert választanak ki, én többre számítottam. Azért arra a beszégetésre is kíváncsi leszek. Meg már alig várom, hogy olvashassam a szösszeneteket a programfüzetbe. XD Áh, jó ötlet volt nagyon sztem, hogy idén lett fanfic verseny.
Dettó Én is nagyon örültem neki, legalább valamiben van halvány esélyem XD Állítólag 49 darab rövid novella lett a végén és most ebből választanak ki 5-10 darabot, amik mennek a con hivatalos honlapjára és szavazással döntik el, ki a győztes...
Viszont eredetileg nem 49 volt, ugyanis rengeteget ki kellett zárni, mert nem feleltek meg a szabályoknak.
"Runaway, runaway, runaway...!"
beküldve: 2008-04-07 20:35:27
(#101) Én majd az ezutáni Con-omon (kár, hogy az az őszi lesz) szerintem fogok nevezni fanfic-kel. Addig még lesz jó sok időm sztorizgatni.
Naruto novella. ^^" De nem tartom valószínűnek, hogy tovább jutok. XD Azért meglepett, hogy csak 5-10 embert választanak ki, én többre számítottam. Azért arra a beszégetésre is kíváncsi leszek. Meg már alig várom, hogy olvashassam a szösszeneteket a programfüzetbe. XD Áh, jó ötlet volt nagyon sztem, hogy idén lett fanfic verseny.
Írni ugyan úgy imádok. Minden fanfictionöm Yu Yu Hakusho témában került ki, és azt mondják, nem is vagyok rossz. Válaszom rá: nálam vannak sokkal jobbak is^_^
Van három teljesen független történetem is, azok főként krimi, horror, dark, fantasy stílusuak^_^ Állítólag jól megy... Bár azt a megjegyzést, hogy egyszer könyvként is kiadják, kicsit túlzásnak tartom...
Nagyon szívesen beszélgetnék más író palántákkal. Például készült valaki a mostani conra fanficivel?
Én voltam oly balga, és indultam. Lehet kellett volna várni még egy fél évet, és először megnézni, hogy milyen is lesz ez az egész. Gondolom akkor Yu Yu a fandomod, melyik kategória?
Igen, YYH (mi más? XD) és a rövid novella. Csak abban tudtam egyelőre elképzelni magam^.^ Mellesleg, engem éppen szadiztak (egyik barátnőm nyúzott, mert itt aludt) és ezért is indultam^.^ Nem hagyott volna nyugtot nekem... másrészt, talán még az írás az, amiben elérnék némi eredményt és mivel szeretem is csinálni, nem volt nehéz összeegyeztetni a kettőt...
Csak most ne görcsölnék rajta! Pfff... Derüljön ki, hogy nem jött össze a dolog és nem kerültem be a legjobb 5-10 közé és máris nyugodtabb vagyok Ha igen (ami kizárt), akkor jöhet a para...
Írni ugyan úgy imádok. Minden fanfictionöm Yu Yu Hakusho témában került ki, és azt mondják, nem is vagyok rossz. Válaszom rá: nálam vannak sokkal jobbak is^_^
Van három teljesen független történetem is, azok főként krimi, horror, dark, fantasy stílusuak^_^ Állítólag jól megy... Bár azt a megjegyzést, hogy egyszer könyvként is kiadják, kicsit túlzásnak tartom...
Nagyon szívesen beszélgetnék más író palántákkal. Például készült valaki a mostani conra fanficivel?
Én voltam oly balga, és indultam. Lehet kellett volna várni még egy fél évet, és először megnézni, hogy milyen is lesz ez az egész. Gondolom akkor Yu Yu a fandomod, melyik kategória?
beküldve: 2008-04-02 17:29:56
(#97) Cojó!
Én egyaránt rajzolok és írok is^_^ Fanartokat eddig csak a YYH-ból készítettem, plusz az egyik fanfiction duettem karaktereit rajzoltam meg, mostanában pedig főleg rajtuk dolgozom. A gyengéim: a kezekXD Általában ügyeskésen olyan pózokat kapnak, ahol nem kell részletesen kézfejet kidolgozni, viszont jelentem, egyre jobban megy. Ami jó. Ami dicsérendő, bár sokan ütnek, hogy ennél jobb is lehetne...
Én egyaránt rajzolok és írok is^_^ Fanartokat eddig csak a YYH-ból készítettem, plusz az egyik fanfiction duettem karaktereit rajzoltam meg, mostanában pedig főleg rajtuk dolgozom. A gyengéim: a kezekXD Általában ügyeskésen olyan pózokat kapnak, ahol nem kell részletesen kézfejet kidolgozni, viszont jelentem, egyre jobban megy. Ami jó. Ami dicsérendő, bár sokan ütnek, hogy ennél jobb is lehetne...
hát azért még dolgozhatsz... de jó nkem tetszik.. főleg h izomos..
Meg van a kész verziója is babám, sőt már van egy-pár képem. Igaz a kész verzió annyi, hogy kihúztam. Lusta voltam többhöz. ^^
ismételten babám.. (ne írj ilyenekt mert elpirulok.. najó de írj ilyeneket..) de tényleg tetszik.. én mindenfélét szoktam rajzolni és van olyan vámpírcsajszim ostorral ahol az ostor még csak vázlatszeű.. és már lassan 1.5 éve nem nyúltam hozzá még anno egy rajzversenyre kezdtem el oszt úgy maradt..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
hát azért még dolgozhatsz... de jó nkem tetszik.. főleg h izomos..
Megvan a kész verziója is babám, sőt már van egy-pár képem. Igaz a kész verzió annyi, hogy kihúztam. Lusta voltam többhöz. ^^
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-01-11 08:17:34