Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fanart, Fanfic
beküldve: 2007-07-09 08:27:19
(#79) Köszönöm asx, örülök hogy tetszik. Ennek örömére itt egy újabb fanart, multkor nagyon nyári hangulatban voltam, akkotr született ez: [Link]
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Tatsu-saan!
Csak nemrégiben láttam a Zombi Powder artodat! Nagyon jó lett! Linkelni be ide is!
Csak nemrégiben láttam a Zombi Powder artodat! Nagyon jó lett! Linkelni be ide is!
Örülök hogy tetszett, és ha már kérted, akkor tessék, itt van.
[Link]
Nekem is nagyon tetszik a rajzod!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Van itt valaki aki enyhén Loveless őrült? Vagy csak én?
Én is imádom a LOVELESS-t!!
Nem vagy egyedül!
Az jó.Ha érdekel akkor megnézhetnéd a Lovelesses oldalam : [Link] Egyébként nagyon szép az avatarod.
Én is imádom a LOVELESS-t!!
Nem vagy egyedül!
Én egy kicsit De csak minimális szinten
Ümm akkor egyedül vagyok ezzel is.Na mind1.
(az előző két kép néha nem található így inkább a linkjét rakom be.)[Link][Link]
Én egy kicsit De csak minimális szinten
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-07-05 15:10:07
(#73) beküldve: 2007-07-05 15:04:13
(#72) beküldve: 2007-06-29 23:41:41
(#71) Ahogy elnéztem nagyon jó kis fanartok vannak. Az én képeim a közelükbe sem érnek, de azért majd megpróbálok belinkelni párat....
Rajzolni szeretek, de nem tudok, írni szeretek de nem tudok
A kettőt néha párosítom. Szereplőket rajzolok és történeteket írok róluk. Aztán lehet menekülni
Rajzolni szeretek, de nem tudok, írni szeretek de nem tudok
A kettőt néha párosítom. Szereplőket rajzolok és történeteket írok róluk. Aztán lehet menekülni
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Ez a neszti féle chibi Cloud & Sephy még mindig powns : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-06-29 15:40:47
(#69) Nasty, sztem nagyon édesek a kis chibik. Főleg L tetszik, ő nagyon kis zabálnivaló.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-06-29 14:22:30
(#68) beküldve: 2007-06-21 19:17:43
(#67) Köszönöm. ^^
Tatsu-saan!
[Link]
Ez is nagyon jó lett
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Tatsu-saan!
[Link]