Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fanart, Fanfic
beküldve: 2007-06-17 16:38:01
(#49) Nah, én is alkottam. A napokban fejeztem be a Loveless c. remek kis animét, és csináltam hozzá egy fanartot Soubiról. Ez lenne: [Link]
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Na ez télleg yóóóóó! Látom bejön a csőtollas téma
Ha rajzolok, akkor vagy ceruzával vagy tollal. Régebben rajzoltam szénnel is, de azok nem mangák. Mostanában kezdtem el színezni PSCS2-vel. Talán még ebben az évszázadban elkészülök valami színes rajzzal is
Na ez télleg yóóóóó! Látom bejön a csőtollas téma
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Ja-Ja, szupi-szupi, olyan mintha tollal vagy valami festékkel lenne csinálva.
Majdnem telitalálat. A vázlat ceruzával lett elkövetve, a kidolgozás viszont már csőtollal történt.
Sziasztok!
Új vagyok még itt,de gyakran töltöm az időm anime figurák rajzolásával.Gondoltam,feltesz ek párat megmutatni,hátha érdekel valakit.
Várom a véleményeket...
[Link]
Új vagyok még itt,de gyakran töltöm az időm anime figurák rajzolásával.Gondoltam,feltesz ek párat megmutatni,hátha érdekel valakit.
Várom a véleményeket...
[Link]
ez nagyon édi
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Ja-Ja, szupi-szupi, olyan mintha tollal vagy valami festékkel lenne csinálva.
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-06-13 12:31:11
(#41) Szerintem sokat dobna rajta ha a kész ceruzarajzot áthúznád vékony fekete tollal v. tussal...
Amúgy jobb mint az előző
Amúgy jobb mint az előző
Egyetértek
Az biztos, hogy jobban nézne ki. A többi rajzomat is csőtollal szoktam kidolgozni, csak ennél már nem volt kedvem hozzá.
én a drapériák tónusának finomítását javaslom
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Igen...az egész karakter direkt lett egy kicsit Alus, de valószínű, hogy ez még mindig nem végleges.
Szerintem sokat dobna rajta ha a kész ceruzarajzot áthúznád vékony fekete tollal v. tussal...
Amúgy jobb mint az előző
Amúgy jobb mint az előző
Egyetértek
Az biztos, hogy jobban nézne ki. A többi rajzomat is csőtollal szoktam kidolgozni, csak ennél már nem volt kedvem hozzá.
beküldve: 2007-06-09 11:16:52
(#37) beküldve: 2007-06-09 10:42:02
(#36) Azt a rajzot,amelyik kicsit homályos lett,az Air anime egyik szereplőjéről másoltam,csak a szárnyakat már nem volt kedvem berajzolni...
Ennyit szerettem volna még hozzáfűzni...
Ennyit szerettem volna még hozzáfűzni...
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-06-09 10:50:29
beküldve: 2007-06-09 10:39:30
(#35) Sziasztok!
Várom a véleményeket...
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Saját tervezés...
[Link]
[Link]
Várom a véleményeket...
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Saját tervezés...
[Link]
[Link]
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-06-09 10:47:18