Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fanart, Fanfic
beküldve: 2007-06-04 17:26:35
(#19) "Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-06-03 18:49:07
(#18) [Link]
Nyüff...
Nyüff...
"I can't handle not being on top. I need to feel worshipped. Basically, I'm an EGOMANIAC."
beküldve: 2007-06-03 14:53:55
(#17) Látom, végre van egy kis mozgás a topicon!! Hurrááá!!!
És linkeljetek képeket, írásokat is nyugodtan! Szerintem sokan kíváncsiak lennének!
És linkeljetek képeket, írásokat is nyugodtan! Szerintem sokan kíváncsiak lennének!
Most sajna nem tudok képeket mutatni mivel A/2 lapra rajzolom őket.És az ugyebár kicsit nagy a nyomtatómhoz. A legtöbb rajzom meg órákon született, ami azt jelenti, hogy vonalas füzetekben vannak. Vonalas lapon készült képeket meg azért mégsem akartam feltenni.
A/2-es lapokra? Az igen... Nekem legtöbbször még egy A/4es lap rajzzal való kitöltése is gondot okoz... hiába, két balkezem van, na!
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Látom, végre van egy kis mozgás a topicon!! Hurrááá!!!
Most sajna nem tudok képeket mutatni mivel A/2 lapra rajzolom őket.És az ugyebár kicsit nagy a nyomtatómhoz. A legtöbb rajzom meg órákon született, ami azt jelenti, hogy vonalas füzetekben vannak. Vonalas lapon készült képeket meg azért mégsem akartam feltenni.
Ha küldesz nekem kariképeket, szívesen megpróbálok kisütni neked vmit :) Persze azt nem tom garantálni, h menni is fog, de hátha mégis. [/QUOTE]
Huh, azt megköszönném, ha megpróbálnád!
Keresek majd egy pár jobb képet, mert sajna scannerem az nincs.
Majd küldöm mailben....! [/QUOTE]
Rendben, ha van msn-ed, ott is átküldheted, a címem: meryakara@hotmail.com
Kíváncsi leszek a végeredményre
[/QUOTE]
Ha küldesz nekem kariképeket, szívesen megpróbálok kisütni neked vmit :) Persze azt nem tom garantálni, h menni is fog, de hátha mégis. [/QUOTE]
Huh, azt megköszönném, ha megpróbálnád!
Keresek majd egy pár jobb képet, mert sajna scannerem az nincs.
Majd küldöm mailben....!
Valahogy én is így vagyok ezzel.
Nekem is rengeteg karakterötletem van, de történetet azt nem tudok kitalálni hozzájuk, és nekem még olyan barátnőm sincs, aki segíthetne...!
[/QUOTE]
Ha küldesz nekem kariképeket, szívesen megpróbálok kisütni neked vmit :) Persze azt nem tom garantálni, h menni is fog, de hátha mégis.
[/QUOTE Én hiáb látom magam előtt az általam leírt képet, ha megszakadok, se tudnám lerajzolni... Éppen ezért kötöttem egy alkut a barátnőmmel. Régebben rajzolt pár karaktert, mondván, majd lesz belőle egy manga. Ugyanakkor a sztorihoz semmi ötlete sem volt. Itt jöttem a képbe én: megalkotom neki a sztorit, ő meg "vászonra" veti. Remélem egyszer tényleg meg tudjuk csinálni. [/QUOTE]
Nekem is rengeteg karakterötletem van, de történetet azt nem tudok kitalálni hozzájuk, és nekem még olyan barátnőm sincs, aki segíthetne...!
[/QUOTE Én hiáb látom magam előtt az általam leírt képet, ha megszakadok, se tudnám lerajzolni... Éppen ezért kötöttem egy alkut a barátnőmmel. Régebben rajzolt pár karaktert, mondván, majd lesz belőle egy manga. Ugyanakkor a sztorihoz semmi ötlete sem volt. Itt jöttem a képbe én: megalkotom neki a sztorit, ő meg "vászonra" veti. Remélem egyszer tényleg meg tudjuk csinálni. [/QUOTE]
Szerk: Mitsuko 2007-05-02 23:41:45
Fanart témát részemről hanyagoljuk...
Szóval fanfic.Általában mindig az adott kedvenc animémből vagy könyvemből "írogatok",pontosabba n csak fejben mert odáig hogy papírra vessem sose jutok el..
Legutóbb Darren Shan volt a favorit szóval dőltek a hülyeségek.Van itt valaki aki Darren Shanes fanficeket írt? Érdekelne
www.fanfiction.net
Szóval fanfic.Általában mindig az adott kedvenc animémből vagy könyvemből "írogatok",pontosabba n csak fejben mert odáig hogy papírra vessem sose jutok el..
Legutóbb Darren Shan volt a favorit szóval dőltek a hülyeségek.Van itt valaki aki Darren Shanes fanficeket írt? Érdekelne
www.fanfiction.net
Én imádom Darren Shan könyveit, de sajna addig nem jutottam ek h ficeket is írjak, mivel ezek a sztorik tök abszurdak lettek volna. Így hát, inkább kihagytam. Bár meg kell valljam, a Végzet fiainak a végén kissé kiakadtam
Más téma: ki ismeri/szereti Anthony Horowitz könyveit?
beküldve: 2007-04-30 17:37:43
(#9) Fanart témát részemről hanyagoljuk...
www.fanfiction.net
www.fanfiction.net
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-04-30 17:38:00
Igaz, mindet ugyanabban a témában, de hát éppen nagyon HP-s korszakom volt
Itt mintha csak magamat olvastam volna Anno kb. 34-35 fanfic került ki a kezeim alól Harry Potter témában.
Mostanában sajnos nincsenek igazán 5leteim, de anno sok fanficet írtam, és legnagyobb álmom, hogy egyszer írónő lehessek^^ Mostanában inkább saját történetre próbálok koncentrálni, kizárni az alternatív világokat.
Fanartok terén is van jó pár animés rajzom^^ Nem szeretek másolni, inkább magam találom ki a szereplőket Rozen Maiden hatására pl. mostanában babákat kezdtem el rajzolni - egy egész sorozatot tervezek, bár még csak kettő van kész^___^
Rokonlélek Mondjuk én most is próbálkozom egy ficcel a bnőm hatására, aki adott pár Tekergős rajzot (saját kreálmányai, persze), amik nagyon jó ötleteket adtak. Sztem a nyáron meg is írom neki, ha már a saját regényemnek ő rajzolja majd a borítóját Ennyit megérdemel, asszem. A rajzolni való tudásom meg kimerül a kopírozásban, szóval...
Igaz, mindet ugyanabban a témában, de hát éppen nagyon HP-s korszakom volt
Itt mintha csak magamat olvastam volna Anno kb. 34-35 fanfic került ki a kezeim alól Harry Potter témában.
Mostanában sajnos nincsenek igazán 5leteim, de anno sok fanficet írtam, és legnagyobb álmom, hogy egyszer írónő lehessek^^ Mostanában inkább saját történetre próbálok koncentrálni, kizárni az alternatív világokat.
Fanartok terén is van jó pár animés rajzom^^ Nem szeretek másolni, inkább magam találom ki a szereplőket Rozen Maiden hatására pl. mostanában babákat kezdtem el rajzolni - egy egész sorozatot tervezek, bár még csak kettő van kész^___^
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Mindig szerettem rajzolni,leginkább azért mert szórakoztat a világ amit létre hozok a papíron.Kb. 8 éve rajzolok manga stílusban.Most is tele a szobám karaktertervekkel az első saját mangámból.(ami egyenlőre még félkész állapotban van )
Én hiáb látom magam előtt az általam leírt képet, ha megszakadok, se tudnám lerajzolni... Éppen ezért kötöttem egy alkut a barátnőmmel. Régebben rajzolt pár karaktert, mondván, majd lesz belőle egy manga. Ugyanakkor a sztorihoz semmi ötlete sem volt. Itt jöttem a képbe én: megalkotom neki a sztorit, ő meg "vászonra" veti. Remélem egyszer tényleg meg tudjuk csinálni.
beküldve: 2007-04-30 12:29:31
(#5) Mindig szerettem rajzolni,leginkább azért mert szórakoztat a világ amit létre hozok a papíron.Kb. 8 éve rajzolok manga stílusban.Most is tele a szobám karaktertervekkel az első saját mangámból.(ami egyenlőre még félkész állapotban van )
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-04-30 13:01:21