Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fanart, Fanfic
beküldve: 2007-06-19 21:41:37
(#64) Tatsu-saan!
Csak nemrégiben láttam a Zombi Powder artodat! Nagyon jó lett! Linkelni be ide is!
Csak nemrégiben láttam a Zombi Powder artodat! Nagyon jó lett! Linkelni be ide is!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Hiya Minna!
Újj vagyok de rajzolni imádok, az életem ^^ Leginkább saját karaktereket csinászok és storyt is szoktam hozájuk fabrikálni. Remélem nem baj ha sajátot rakok ide, de amint lesz fanartom azt is belinkelem [Link]
Remélem tetszik
Újj vagyok de rajzolni imádok, az életem ^^ Leginkább saját karaktereket csinászok és storyt is szoktam hozájuk fabrikálni. Remélem nem baj ha sajátot rakok ide, de amint lesz fanartom azt is belinkelem [Link]
Remélem tetszik
Sztem aranyos lett, bár a manókért nem vok oda igazán. A színezésed nagyon tetszik, szép árnyalatokat használsz. Gratu hozzá.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-06-18 22:51:27
(#62) Hiya Minna!
Remélem tetszik
Remélem tetszik
"A legnagyobb különbség egy macska és egy hazugság között, hogy a macskának csak kilenc élete van."
Köszönöm. Rewen, én meg írni nem tudok, szal kinek mihez van tehetsége. Mindig is tiszteltem azokat, akiknek van "írói vénájuk", mint pl. barátnőmnek, aki fantasztikus novellákat ír. És sorry az offért.
Én bennem is dominál az írói véna, remélem egyszer egy kiadott könyv formájában is be tudom majd bizonyítani. Bár asszem az még jócskán odább lesz, mert még csak harminc egynehány A/4es oldal van begépelve...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-06-18 13:34:49
(#60) Köszönöm. Rewen, én meg írni nem tudok, szal kinek mihez van tehetsége. Mindig is tiszteltem azokat, akiknek van "írói vénájuk", mint pl. barátnőmnek, aki fantasztikus novellákat ír. És sorry az offért.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Nah, én is alkottam. A napokban fejeztem be a Loveless c. remek kis animét, és csináltam hozzá egy fanartot Soubiról. Ez lenne: [Link]
király!
Nagyon tetszik, főleg a színek, és az arckifejezés. Bár én nem vagyon nagy artos, inkább írok, de ez határozottan szép lett. Grat.
"Az egész lényük átszellemült és isteni, de a kezük gyakran vértől csöpög!"
Nah, én is alkottam. A napokban fejeztem be a Loveless c. remek kis animét, és csináltam hozzá egy fanartot Soubiról. Ez lenne: [Link]
király!
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Ritsuka nincs? *szerelmes*
Nincs, MÉG nincs. :) De ha lesz időm, majd róla is szeretnék rajzolni.
Mitsuko, nekem nagyon tetszik, király nagyon a ruhája, és a mozdulat is bejön, gratu hozzá. Sztem színezd ki, sokat dobna rajta
És ismételten köszi a véleményeket, örülök hogy tetszett a rajzom.
Szerk: Tatsu-san 2007-06-17 22:42:38
Ritsuka nincs? *szerelmes*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-17 22:09:55
(#55) Helló!
Szégyenszemre én nyitottam a topicot és nem raktam még képet.....
Nah, akkor most pótolom.
[Link]---->szerintem sokan ismerik Sango, kicsit másképp!
Ez az alkotásom már kicsit régi, de még mindíg a kedvenceim között van! ( És van a többi szereplőről is hasonló.. )
Szégyenszemre én nyitottam a topicot és nem raktam még képet.....
Nah, akkor most pótolom.
[Link]---->szerintem sokan ismerik Sango, kicsit másképp!
Ez az alkotásom már kicsit régi, de még mindíg a kedvenceim között van! ( És van a többi szereplőről is hasonló.. )
Szerk: Mitsuko 2007-06-17 22:14:09
Köszönöm szépen a dícséreteket, és Nightwing, lássuk azokat az alkotásokat.
Mindent a maga idejében...kedden érettségi, aztán józanodás...
szal elfoglalt vagyok mostanában
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Ez nagyon jó rajz, gratulálok hozzá!:)
Én is gratula, non süti!
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-06-17 21:41:53
(#52) Köszönöm szépen a dícséreteket, és Nightwing, lássuk azokat az alkotásokat.
Ez nagyon jó rajz, gratulálok hozzá!:)
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Minden elismerésem...
Lassan lehet hogy 1-2 cuccomat én is feldobálom a netre...
(csak az nem mind anime/manga témáju)
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."