ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fanart, Fanfic
Én szeretek rajzolni de eddig csak képről rajzoltam, általában fejeket. (youtube-on néztem a videót nagyban, megállítottam és lerajzoltam, kiszíneztem) De mostanában elkezdtem magamtól rajzolgatni. ^^
A fanficjeim meg egyszerűen pocsékak. ^^"
Pesszimista. Vagy hogy mondják... nah mind1, én is imádok rajzolni, meg írni, most rajzolásból ott tartok, hogy tanulmányozom a régebbi korok ruházatát és próbálok magam is aszerint kitalálni vmit. A női ruha már megy, csak a férfi ruházathoz nem találtam semmilyen képet ötletnek.
Ha valaki tud, segítsen.A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-04-01 09:54:13
(#2) Én szeretek rajzolni de eddig csak képről rajzoltam, általában fejeket. (youtube-on néztem a videót nagyban, megállítottam és lerajzoltam, kiszíneztem) De mostanában elkezdtem magamtól rajzolgatni. ^^
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-04-01 01:16:40
(#1) Tessék szabadon használni a témát!
Például leírhatod, hogy mit alkottál eddig és legutóbb, milyen technikát használsz a rajzokhoz, miről írsz és hasonlók!
Hajrá!
Például leírhatod, hogy mit alkottál eddig és legutóbb, milyen technikát használsz a rajzokhoz, miről írsz és hasonlók!
Hajrá!