Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Vitaszoba
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Ez nem kamu, ezt "szemfényvesztésnek" hívják.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Nem semminek nem semmi...
De durván kamu szagú!
De durván kamu szagú!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-10-21 11:04:34
(#512) beküldve: 2013-04-15 01:35:17
(#511) Meg amikor szugerálja az embereket, hogy ne tudják őt felemelni, eltolni. xD
Egyik részben mondta hogy ezt még akkor tanulta, mikor gyerekkorában délutánonként mindig, piszkálták. Aranyos volt az a rész.
Egyik részben mondta hogy ezt még akkor tanulta, mikor gyerekkorában délutánonként mindig, piszkálták. Aranyos volt az a rész.
Nézted a bolondok napi maratont?
Abban megmutatta hogy rakja bele a telefont az üvegbe.
Jól megszivatott vele mindenkit fogta a mobilt egy mozdulattal lekicsinyítette és szépen beledobta az üvegbe, megrázta és újra rendes méretű lett.
XD jól beetetett.
Láttam, és wááá, nem tudok mit mondani xDD
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-04-12 11:25:50
(#509) at the end,we all die alone
Igen, attól én is!!!
Jól megszivatott vele mindenkit fogta a mobilt egy mozdulattal lekicsinyítette és szépen beledobta az üvegbe, megrázta és újra rendes méretű lett.
XD jól beetetett.
De... HOGY CSINÀLJA??? XO
XD jól beetetett.
De... HOGY CSINÀLJA??? XO
Én is éppen erre gondoltam :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-04-11 15:55:32
(#506) Én is néztem, és azért fogok hülyét kapni mert nem tudom hogy csinálja xD
Én nézném szívesen, csak sajnos már ezer éve nincs Discovery chanelem. Ez miatt sajnos az Állítólagot sem tudom nézni, pedig az volt a kedvencem a csatornán.
Nagyon jó a srác!!!
Főleg az ilyen lebegős, üvegen átnyúlós, meg telefont üvegbe rakós, meg a többi trükkjei!!!
Jájjj... szerintetek hogy csinálja nagyon nagy xDDD
Engem ez csinál ki.
Nézte valaki a Dynamo maratont?
Főleg az ilyen lebegős, üvegen átnyúlós, meg telefont üvegbe rakós, meg a többi trükkjei!!!
Jájjj... szerintetek hogy csinálja nagyon nagy xDDD
Engem ez csinál ki.
Nézte valaki a Dynamo maratont?
Szerk: Misaki Mei 2013-04-10 23:37:13
Díva: A Miami ink is jó. Az egyik részéből néztem ki egy tetoválást jó múltkor, amit egyszer szeretnék megcsináltatni, valahová. Egy japán kígyót (kicsit jakúzásan néz ki). Talán valamelyik felkaromra, vagy vádlimra.
Nao~chan: A szemfényvesztőktől én is meg szoktam őrülni!
Nao~chan: A szemfényvesztőktől én is meg szoktam őrülni!
Szerk: A Márk 2013-04-10 23:07:27
beküldve: 2013-04-10 19:02:42
(#502) Na jó... csak én fogok hülyét kapni ettől a Dynamotol? ._.
beküldve: 2013-04-09 01:34:12
(#501) Néha szoktam nézni a DoQ-n az LA Ink-et,nagyon szép tetoválásokat csinálnak.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-09 01:35:15