Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Nyári srácok
beküldve: 2007-11-03 14:15:40
(#36) Na, tegnap én is vettem kettőt (egyiket havernak) a második kötetből. Nekem tetszik, volt benne pár jó poén. Kíváncsi leszek a befejezésre, ami (szerintem) a tavaszi conra jön ki. A sport most eléggé háttérbe szorult, amit én kicsit sajnálok, de egyszer talán valaki kiad egy teljes egészében sportmangát.
Pl. a Major—dramatic baseball comic-ot.
Pl. a Major—dramatic baseball comic-ot.
Nagyon le voltam lombozódva , amikor mondták a Con-on, hogy csak egy hét múlva jön ki a 2. kötet. Azóta sem találtam sehol sem. Valaki tudja, hogy hol lehet megvenni Veszprém közelében vagy minimális postaköltséggel (ez a lehetetlenséggel határos) rendelni internetről?
Ha van a közeledben Alexandra, szerintem ott próbálkozhatsz. Én is ott vettem.
Ez nem is olyan rossz ötlet. Kössz a tippet, ugyanis Veszprémben van egy Alexandria (legalábbis ennyiről tudok).
beküldve: 2007-11-02 18:08:46
(#34) Csáó!!Ha valakit érdekel Pécsen az Árkádi Alexandrában már megjelent!!!De hamar elviszik ám őket!!
Rock 4 Ever!!!!
Nagyon le voltam lombozódva , amikor mondták a Con-on, hogy csak egy hét múlva jön ki a 2. kötet. Azóta sem találtam sehol sem. Valaki tudja, hogy hol lehet megvenni Veszprém közelében vagy minimális postaköltséggel (ez a lehetetlenséggel határos) rendelni internetről?
Ha van a közeledben Alexandra, szerintem ott próbálkozhatsz. Én is ott vettem.
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-11-02 14:53:10
(#32) Nagyon le voltam lombozódva , amikor mondták a Con-on, hogy csak egy hét múlva jön ki a 2. kötet. Azóta sem találtam sehol sem. Valaki tudja, hogy hol lehet megvenni Veszprém közelében vagy minimális postaköltséggel (ez a lehetetlenséggel határos) rendelni internetről?
Én tegnap vettem az elsöt(a Tarot Caféra nem volt zsém )
és hát... túl kevés sztori (nem is csípem a basseballt ) és túl sok (túl) nagy mellü leányzó. Na mindegy, haveromnak legalább tetszik.*chhh* Férfiak ...
és hát... túl kevés sztori (nem is csípem a basseballt ) és túl sok (túl) nagy mellü leányzó. Na mindegy, haveromnak legalább tetszik.*chhh* Férfiak ...
Tény és való, hogy a Nyári srácok és a Pirontan ezekért a bizonyos nagy mellű leányzók miatt vannak meg, ezt elismerem, és ezért minden büntetést megérdemlek! DE: nagy kedvenceim még pl. a Dramacon vagy a Princess Ai is, sőt, a Grimm-mesék is, amik meg állítólag inkább a lányközönségnek készültek. Szóval azért annyira rossz nem vagyok. Csak egy kicsit.
beküldve: 2007-11-01 15:46:04
(#30) Én speciel nem költekeztem rá,de amikor megtaláltam a gyerekrészlegen 2 Disney-hercegnős könyv között,na akkor aztán egy kicsit elgondolkoztam,hogy akik kiteszik a könyveket,azok mennyire gondolkoznak....
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-11-01 15:39:03
(#29) Én tegnap vettem az elsöt(a Tarot Caféra nem volt zsém )
Szerk: miyu 2007-11-01 15:39:27
beküldve: 2007-10-31 11:58:47
(#28) Na megvettem a 2. kötetet, tegnap este ki is olvastam (vagy inkább "ki is nézegettem", mert sok szöveg ezúttal sem volt benne). Ez a kiadvány már jogosan kapta meg a 18+ jelzést, van benne jó pár... khm, "pikánsabb" jelenet. Ami persze így van jól. Az a pár oldal, amikor Keeley Bud szobájában nudizik... Klasszikus.
Örülök, hogy nem kellett rá annyit várnunk, mint az amcsiknak, csak az a baj, hogy most meg tűkön ülve várom a befejezést!!! Remélem, Bud kis "problémája" megoldódik majd...
Örülök, hogy nem kellett rá annyit várnunk, mint az amcsiknak, csak az a baj, hogy most meg tűkön ülve várom a befejezést!!! Remélem, Bud kis "problémája" megoldódik majd...
Szerk: Maniac 2007-10-31 11:59:20
beküldve: 2007-08-18 10:11:38
(#27) Én tegnap tettem szert erre a szépségre. Rögtön kiolvastam (nem telt bele 2 órába sem) és nagyon megtetszett. Nem biztos, hogy ki tudom várni a második kötet őszi megjelenését.
beküldve: 2007-07-21 11:56:47
(#26) nemrég vettem meg és nekem nagyon tetszik, már alig várom a folytatást
,, A kimondott vágyak, édes álmot ölnek! "
De szép is lenne, ha hibásnak kiáltanák ki és minden mangát 50% kedvezménnyel lehetne ott megvenni!
Mmmm. Nem lenne rossz, az biztos. Legalábbis mi mangavásárlók jól járnánk.
Doboz kinyit:
-Mi ez?(közben furán néz a mangára)
-Nem tudom, valami képregény.
-Hová tegyük?
Felületes átvizsgálás után:
-Biztos gyerekeknek való, tegyük a gyerekkönyvek közé.
-Ok.( de fura... a másik irányba nyílik, biztos valami hiba)
-Hová tegyük?
De szép is lenne, ha hibásnak kiáltanák ki és minden mangát 50% kedvezménnyel lehetne ott megvenni!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
...de méééééérvanaz, hogy ezt a kötetet is a gyerek szekcióban kell megtalálnom? Néha tényleg nem tudom, sírjak, vagy nevessek. Legutóbb két napja, éjjel sikerült rálelnem a gyönyörű kékpiros szupermarketben, a szájnyitogatós vízilovas kartonkönyv, és valami hercegnős cucc között...
ijesztő volt (gondolom a vízilovas könyvet megvevő kisgyereknek méginkább az... )
ijesztő volt (gondolom a vízilovas könyvet megvevő kisgyereknek méginkább az... )
Valószínűleg így kerülnek a kötetetek a helyükre a kékpiros szupermarketekben(ahol- finoman megjegyzem - nem vigyáznak az egyéb könyvek testi épségére, szal nem érdemes kaján lívül mást venni):
Doboz kinyit:
-Hová tegyük?
Persze ez csak az én gondolatmenetem, az eddigi tapasztalataim alapján sajnos a legtöbben valahogy így viszonyulnak a mangákhoz.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-06-26 11:45:08
beküldve: 2007-06-24 22:56:47
(#22) ...de méééééérvanaz, hogy ezt a kötetet is a gyerek szekcióban kell megtalálnom? Néha tényleg nem tudom, sírjak, vagy nevessek. Legutóbb két napja, éjjel sikerült rálelnem a gyönyörű kékpiros szupermarketben, a szájnyitogatós vízilovas kartonkönyv, és valami hercegnős cucc között...
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."