Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Nyári srácok
Az még oké hogy laikus nemtudja melyik oldala egy mangának az eleje. De könyvesbolti dolgozóként elvárná az ember hogy megtudja különböztetni egy könyv elejét meg hátulját
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-03 21:41:17
(#80) Nem rég hatalmas sokk ért:
A Teszkóban jártam, ahol az épületen belül van Libri is. Vagy valamilyen könyvesbolt, nem figyeltem, hogy milyen. A lényeg az, hogy a Nyári Srácok X-edik része ki volt rakva a kirakatba. És fordítva volt! Ennyire alulképzett munkásokat bazz... Valószínűleg ilyesmivel indokolná tévedését: "Há' a gerince bal oldalt van nem?"
A Teszkóban jártam, ahol az épületen belül van Libri is. Vagy valamilyen könyvesbolt, nem figyeltem, hogy milyen. A lényeg az, hogy a Nyári Srácok X-edik része ki volt rakva a kirakatba. És fordítva volt! Ennyire alulképzett munkásokat bazz... Valószínűleg ilyesmivel indokolná tévedését: "Há' a gerince bal oldalt van nem?"
beküldve: 2008-08-02 23:54:37
(#79) Nah, már ki is olvastam. A történet végét nem akarom lelőni, ezért inkább elrejtem:
Szóval. Nem értem mindek panaszkodnak itt a sok szex miatt. Alig van benne pár oldal. Talán 10, max 15 oldal, ha azt a pár cicis képet is bele vesszük. Ennyire prűdek lennének az emberek? Ezen nincs miért megbotránkozni. Egy (volt) hentai rajzolótól ezt várom el, bár a történet író most nem a rajzoló egyben.
Jó lett a vég és még pár jó gondolattal is találkozhattunk a sztori végén, amit Christie mond el.
Összegezve: tetszett a sorozat. Azt kaptam amit vártam.
Jó lett a vég és még pár jó gondolattal is találkozhattunk a sztori végén, amit Christie mond el.
Összegezve: tetszett a sorozat. Azt kaptam amit vártam.
Szerk: Rudymester 2008-08-02 23:54:53
beküldve: 2008-08-02 19:07:50
(#78) Ma megvettem a 3. kötetet. Holnap meg majd írom a véleményemet. Munkából hazafelé pont jó lesz egy kis könnyed sztorit olvasgatni.
Csalódtam is volna a rajzolóban (és a szerkesztőkben), ha nem történik a sztori végén valami eksön...
Csalódtam is volna a rajzolóban (és a szerkesztőkben), ha nem történik a sztori végén valami eksön...
beküldve: 2008-07-31 22:45:06
(#77) Ma Libriben megláttam a 3. kötetet, átlapozgattam és annyira megtetszett, hogy 100%, hogy ez lesz a következő vételem. Egyben mind a hármat.
beküldve: 2008-07-31 22:31:12
(#76) hát izlések és pofonok
nekem tetszett
szerintem az volt a jó benne hogy igazán , történt végre valami benne
az első 2 kötetben kerűlgették csak mint a forró kását
és tényleg minimális azért a sex jelenet benne
nekem tetszett
szerintem az volt a jó benne hogy igazán , történt végre valami benne
az első 2 kötetben kerűlgették csak mint a forró kását
és tényleg minimális azért a sex jelenet benne
... viszont lényegében az egész kötet, én úgy vettem ki belőle, csak ezt a témát kerülgeti...
Egy ecchi mangától ez nem meglepő. Kicsit olyan, mint azok a "pités" (az amerikai pite óta szinte külön műfajjá nőtte ki magát társaival) filmek, amik csak arról szólnak, hogy a bugyin innen vagy a bugyin túl.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-07-30 08:19:25
Nem igazán a képi megjelenítésre értettem, az csak két helyen fordul elő benne, és ott sem mutat mindent, viszont lényegében az egész kötet, én úgy vettem ki belőle, csak ezt a témát kerülgeti...
Értem. Akkor egy kicsit megnyugodtam! :)
Töménytelen szex??? Atyám! xD Azt hiszem ezzel a kötettel várok szeptemberig!
Nem igazán a képi megjelenítésre értettem, az csak két helyen fordul elő benne, és ott sem mutat mindent, viszont lényegében az egész kötet, én úgy vettem ki belőle, csak ezt a témát kerülgeti...
beküldve: 2008-07-29 20:35:53
(#72) beküldve: 2008-07-29 19:39:20
(#71) Én is megvettem a harmadik kötetet, de nekem elég nagy csalódás volt.
A "töménytelen szex" nekem nem különösebben érdekes (és talán csak mert lány vagyok, de nekem egy kicsit túl közönségessé vált a végére), ennél jobban zavar viszont a történet kuszasága és az eléggé összecsapott befejezés :(.
Ami számomra pozitívum, a rajzolása. Kezdetben nem tetszett, de megszoktam, és mostanra határozottan szépnek találtam a szereplők élethű arcát. Ennek ellenére összességében pénzkidobásnak érzem ezt a három kötetet, és megszabadulok tőlük amint lehet.日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Na, ma megvettem egy Líra könyvesboltban...Hát meg kell mondani, jól kifejlődött a történet az egy-két "elbújtatott" cicitől (1. kötet) a néhány erotikus képen át (2. kötet) a töménytelen szexig (3. kötet)... Látni, hogy Ócuka Hiroki munkája
Mindenesetre a Mangattack első 6 mangájából szvsz ez meg a Dramacon az igazán említésre méltók...
Mindenesetre a Mangattack első 6 mangájából szvsz ez meg a Dramacon az igazán említésre méltók...
Én már régóta tervezem, hogy belekezdek ebbe a sorozatba, de most hogy ilyen jókat hallok róla tuti must have
beküldve: 2008-07-28 22:07:09
(#69) na ma végre megszereztem a 3. részt
micsoda meglepetések voltak benne az előző kettőhöz képest
micsoda meglepetések voltak benne az előző kettőhöz képest
beküldve: 2008-07-28 17:38:04
(#68) beküldve: 2008-07-28 17:08:24
(#67) Látom itt már van aki olvasta a nyári srácok 3-at, sajnos és még nem tudtam megvenni, ahol néztem ott nem volt meg :( remélem is hog jól sikerült hamár ennyit kellett rá várni!