Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Nyári srácok
Hali Ayumu, ne aggódj én is már gyűröm a mangákat és az animéket még mindig nem vagyok sehol én is most olvastam a Nyári Srácokat, nekem is tetszik, pedig fiúknak készült na nem baj ha megadod az emiledet segítek. szerintem tuti tetszeni fog, pá!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
...jah és én azt hallottam con-on hogy ez csak három kötetes és tényleg csak 2009-re jön ki az utcsó kötet?mert valami oldalon ilyesmit olvastam
Nekem az az infóm hogy ősszel jön a második és 2008 tavaszán a 3. kötet.
dettó, én is így tudom, amúgy nekem nagyon tetszett eme manga. Várom a folytatást! Addig is: Study,study,study!
...jah és én azt hallottam con-on hogy ez csak három kötetes és tényleg csak 2009-re jön ki az utcsó kötet?mert valami oldalon ilyesmit olvastam
Nekem az az infóm hogy ősszel jön a második és 2008 tavaszán a 3. kötet.
esküszöm veszek és elküldök neki postán 10 kiló Speed-et és akkor nem kell aludnia és gyorsan elkészül minden!
Erre betársulok.
drága mulatság, szóval kell is a támogatás
...pöttöm rókafing...
Szerk: D_Ec 2007-05-11 19:55:16
beküldve: 2007-05-11 18:59:57
(#17) Hali mindenki! Én még új vagyok ezen a téren, de hát remélem majd belerázódok.
Animéket már régebb óta nézek és láttam a TVben, hogy lehet kapni magyarra fordított mangákat.
Az első mangám a Nyári Srácok volt.
Nagyon szórakoztatónak találom, már többször elolvastam, és a story is közel áll hozzám mivel majd nem abban a korban vagyok mint a főszereplő...
Animéket már régebb óta nézek és láttam a TVben, hogy lehet kapni magyarra fordított mangákat.
Az első mangám a Nyári Srácok volt.
Nagyon szórakoztatónak találom, már többször elolvastam, és a story is közel áll hozzám mivel majd nem abban a korban vagyok mint a főszereplő...
Ayumu
esküszöm veszek és elküldök neki postán 10 kiló Speed-et és akkor nem kell aludnia és gyorsan elkészül minden!
Erre betársulok.
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-10 11:16:22
(#15) esküszöm veszek és elküldök neki postán 10 kiló Speed-et és akkor nem kell aludnia és gyorsan elkészül minden!
...pöttöm rókafing...
Minden kiadványuk három kötetes, ami már csak azért sem meglepő, mert jobban szeretnek a kiadók háromkötetes sorozatokat venni, meg az egy bevált hossz is (olyan szempontból még örvendetes is, hogy nem fogunk eladósodni : D)
A 2009-es dátum meg elég hihetőnek tűnik - legalábbis számomra, ugyanis a Bizenghastot 5 kötetesre jósolják, de a rajzoló még csak most készítí a harmadikat.
"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]
beküldve: 2007-05-10 01:54:14
(#13) Én mikor megvettem, éppen félrészegen másztam fel a vonatra ahol várt három jó haverom és még 50 db Borsodi Bivaly ...de nem is ez a lényeg hanem, hogyakkor vettem amikor a Tarot Cafét meg aBizenghast-ot és asziteh hogy hát enyhénszólva ehez a ketőhöz képest szar lesz mer ezeket agyba főbe dicsérték...de aztán mikor a kezembe került....
(hogy öszinte legyek már nem is nagyon akartam kiolvasni mert a másik 2ről ugyebár jókat hallottam de szvsz egy nagy kalap szar mindkető és ezeket elöbb olvastam mint a NYS-t)
...kellemesen calódtam, sőt ugy belendültam hogymikor letettem máris azon járt az eszem hogy azonnal megkell szereznem a következőt! ...jah és én azt hallottam con-on hogy ez csak három kötetes és tényleg csak 2009-re jön ki az utcsó kötet?mert valami oldalon ilyesmit olvastam
...pöttöm rókafing...
beküldve: 2007-05-06 20:03:46
(#12) nemrég vettem meg a kötetet és nekem tetszett. voltak benne poénos részek. XD szerintem igazi felüdülés ez az OEL a japán mangák után... ráadásul nem is hosszú, úgyhogy ez is sokat számított nekem. na meg nem drága! egy kicsit furcsa nekem a nevek, hogy nem japánosak, dehát ez van. talán így jobb is... összefoglalva nekem tecc és szerintem érdemes megvenni!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Nők... Nem tudjátok ti, mi a jó,
Na azért nem kell elítélni, én ugyanúgy megvettem mondjuk a Princess Ait is, és hiszitek vagy sem, az is tetszik.
Na azért nem kell elítélni, én ugyanúgy megvettem mondjuk a Princess Ait is, és hiszitek vagy sem, az is tetszik.
Én megvettem a Princess Ait és hiszed vagy sem nekem az sem tetszett
De a Nyári Srácokban nagyon szép nénik vannak...
Én nem vettem meg egyiket sem és nem is akarom. Ez a manga nem igazán tetszik. Bnőm megvette a Princess Ait, belelapoztam, elolvastam pár oldalt, mondom, inkább kihagyom...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-04-15 22:01:54
(#10) Na igen, a valódi egyetemi/főiskolai élet messze nem ilyen... legalábbis Magyarországon nem.
Egyébként nekem a magyar mangák közül ezt csak az Árnybíró előzi meg, a többi messze lemaradva kullog utána.
Egyébként nekem a magyar mangák közül ezt csak az Árnybíró előzi meg, a többi messze lemaradva kullog utána.
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-04-15 20:20:30
(#9) Nagyon jó a témája, de aki azt hiszi, hogy tényleg EZ folyik a felsőoktatásban, az téved. Mindenesetre kellemes olvasmány (és látvány...), a most megjelent magyar mangák közül ez lett talán a legjobb.
beküldve: 2007-04-15 19:09:48
(#8) Amióta megvan vagy 4-szer olvastam el.Szóval nem olyan rossz. Kicsit könnyedebb a komolyabb mangák mellett.
Nők... Nem tudjátok ti, mi a jó,
Én megvettem a Princess Ait és hiszed vagy sem nekem az sem tetszett
De a Nyári Srácokban nagyon szép nénik vannak...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!