Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Nyári srácok
Kaminaga: szerintem ezzel a mangával minden lány így van (de lehet, tévedek). Én is egy 30 éves nőtől szereztem be az első kötetet.
hát..igen X)
majd ha én is 30éves leszek, és saját lakásom lesz, akkor majd gondolkodok rajta
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Rajtavan a 18+ jelzés is. Akkor meg nincs miért "aggódni". Mint előbb írtam: nincs 10 oldal, amiben látszik valami. Nincs nyílt szexualitás (nemi szervek nem láthatóak), így nem értem mit kellett volna még ráírni.
Ha szigorúan nézzük a dolgokat, akkor igazad van.
Kaminaga: szerintem ezzel a mangával minden lány így van (de lehet, tévedek). Én is egy 30 éves nőtől szereztem be az első kötetet.
Rajtavan a 18+ jelzés is. Akkor meg nincs miért "aggódni". Mint előbb írtam: nincs 10 oldal, amiben látszik valami. Nincs nyílt szexualitás (nemi szervek nem láthatóak), így nem értem mit kellett volna még ráírni.
hát, a 3.at még nem néztem, de én a könyvesboltban levettem a polcról a 2.at, kinyitottam valahol, és mi díszelgett ott? Egy férfi / fiú (azért írom ezt mert még nem olvastam XD) meztelenül, és khmm...a nemi szerve is látszódott...engem ott tulajdonképpen nem zavart, de akkor megfogtam, és visszatettem a polcra, azzal a fejemben h ezt többé nem csinálom
de am. az elsőt elolvastam, de csak azért nem szerzem be, mert lány vagyok, és a szüleim furcsán néznének rám
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-08-06 15:57:28
Szerintem biztos kicserélik akár abban a könyvesboltban ahol vetted, ha megvan még a számla. HA meg nem, akkor conon tuti.
Köszi a tippet! Akkor lehet hogy elviszem a kötetet conra. :)
beküldve: 2008-08-06 09:58:46
(#91) Tegnap beiktattam két Árnybíró közé. Tényleg lényegesen durvul a sorozat. A grafika szép is, meg nem is, de tűrhető. Mind baseball-ra, mind kapcsolatokra több hangsúlyt fekettek, úgy érzem. A hátoldalon az a Comedy felirat csúnyán egymagába díszeleg, egy másik is elkélne oda. Mindent összevetve tetszett. (Aztán jönnek a fiatalságom okáért kapott szidások. )
Szerintem biztos kicserélik akár abban a könyvesboltban ahol vetted, ha megvan még a számla. HA meg nem, akkor conon tuti.
Lanwell egy mocskos malac... Amúgy japóéknál még mindig divat a szőr...
Picit elkalandoztunk a témától
beküldve: 2008-08-05 20:47:47
(#88) Végre én is megszereztem a harmadik részt! És nagyon tetszett! A befejezés szerintem elég jó lett. Mondjuk nekem pár oldalon az alsó képsor nyomdahibás.... Mivel rányomták a következő oldal alsó pár képét halványan aztán arra a jót erősebben. Mondjuk ez eléggé zavart, de ettől függetlenül jó kiadás.
Akkor még jó, hogy a sztori az Áámerikai Egybesült Állatokban játszódik!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-08-05 08:52:04
Még jó, hogy nem szőrösek, az csak a '70-es években volt divat... ja, hogy a kontúrok... igen az is jó.
Lanwell te állat! Valaki! Szólj már rá, hogy mocskos malac!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerintem meg pont javult a grafika. NEm annyira "szőrösek" a kontűrok. Kicsit letisztultabb az egész. A Pirontanhoz viszonyítva (amiben a rajzoló régebbi munkái vannak) sokat fejlődött. (Szerintem)
Ezek a könyvesbolti eladók érthetik a dolgukat. Persze vannak okosabbak is. Szerencsére nekem sikerült egyet kifognom a butuskább példányból. Simán megvehettem a 3. kötetet, pedig az ár melett bőven fel van tüntetve a 18+ jelecske. Beleolvasgattam mielőtt megvettem volna. Ez tényleg sokkal durvább az előzőknél. Még nem kezdtem bele, de hamarosan itt az ideje. Úgy veszem észre, hogy hanyatlik a grafika a sorozatban.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-04 14:08:58
Az még oké hogy laikus nemtudja melyik oldala egy mangának az eleje. De könyvesbolti dolgozóként elvárná az ember hogy megtudja különböztetni egy könyv elejét meg hátulját
Ez igaz Általában nem az elején szokott lenni azára és a kiadója meg ilyesmik....