Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Nyári srácok
beküldve: 2007-04-15 17:08:02
(#6) Pénteken sikerült megszereznem, meg is lepődtem, hogy ilyen hamar eljutott Békéscsabára.
Még csak az első felét olvastam el, nem szoktam elsőre egy mangát elolvasni az első felét este olvasom el a másik felét másnap délután szoktam. Legtöbszőr hétvégén, amikor csak arra koncentrálhatok.
Visszatérve, tetszik a tőrténet, tisztára mint a valós életben, új iskola, új lehetőségek, dolgozó hormonok ...stb.
Még csak az első felét olvastam el, nem szoktam elsőre egy mangát elolvasni az első felét este olvasom el a másik felét másnap délután szoktam. Legtöbszőr hétvégén, amikor csak arra koncentrálhatok.
Visszatérve, tetszik a tőrténet, tisztára mint a valós életben, új iskola, új lehetőségek, dolgozó hormonok ...stb.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-04-15 17:07:38
(#5) Nők... Nem tudjátok ti, mi a jó,
Na azért nem kell elítélni, én ugyanúgy megvettem mondjuk a Princess Ait is, és hiszitek vagy sem, az is tetszik.
Na azért nem kell elítélni, én ugyanúgy megvettem mondjuk a Princess Ait is, és hiszitek vagy sem, az is tetszik.
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-04-15 16:54:56
(#4) Férfiak..
Én még képregényfeszten akartam megvenni barátnőmnek,mert mondta hogy neki kell..nem tudtunk róla semmit,a műfajáról sem,azt hittük valami kis shounen-ai vagy esetleg yaoi a címe alapján..mekkora mázli hogy belelapoztunk
Én még képregényfeszten akartam megvenni barátnőmnek,mert mondta hogy neki kell..nem tudtunk róla semmit,a műfajáról sem,azt hittük valami kis shounen-ai vagy esetleg yaoi a címe alapján..mekkora mázli hogy belelapoztunk
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-04-13 18:57:29
(#3) Na igen, őszig még bizony sokat kell aludni... De türelem még több dögös mangacsajt terem.
Majdnem szóról szóra ugyanez a véleményem. Igaz, hogy rövid, de már 3-4-szer elolvastam kedd óta. (Akkor vettem.) A folytatás azonban csak az őszi con-ra várható. :(
beküldve: 2007-04-13 18:28:06
(#1) Hát megmondom őszintén, kellemesen csalódtam ebben a kiadványban - talán azért, mert nem is vártam túl sokat tőle. Jópofa, pajzán, a fordítás is jó, és még a főszereplővel is könnyű azonosulni, hiszen jómagam is egy perverz férfi volnék. Talán az zavart csak, hogy fél óra alatt végeztem vele, mivel kb. háromoldalanként van egy-két mondat...
Szerk: Maniac 2007-04-13 18:29:22