Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Tőr? Egy férfi és egy nő? Szerelem? Halottak világa?
Nagyon ismerős elemek, mert ezek mind benn vannak Az Úr sötét anyagai trilógia harmadik, utolsó könyvében (A borostyán látcső), amit pont tegnap olvastam ki.
Nagyon ismerős elemek, mert ezek mind benn vannak Az Úr sötét anyagai trilógia harmadik, utolsó könyvében (A borostyán látcső), amit pont tegnap olvastam ki.
Mikor megláttam a boltban az egyik kötetet, halálra röhögtem magam a trilógia címen: Az Úr sötét anyagai xD
beküldve: 2008-06-10 12:32:41
(#670) Mi még nem olvastunk vámpíros romantikát, csak történelmit, így ha hasonlít is valamihez akkor minket nem fog zavarni, bár az is igaz, hogy nekünk eddig minden könyv tudott újat mutatni, talán csak pár volt uncsi, de az is azért mert semmi izgalom, harc nem volt benne.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Tőr? Egy férfi és egy nő? Szerelem? Halottak világa?
Nagyon ismerős elemek, mert ezek mind benn vannak Az Úr sötét anyagai trilógia harmadik, utolsó könyvében (A borostyán látcső), amit pont tegnap olvastam ki. A trilógia előző kötetei nekem jobban tetszettek, de ebben legalább, ha egy kicsit is, szerepelt Iorek Byrnison (a jegesmedve), nem úgy, mint a 2. kötetben.
Nagyon ismerős elemek, mert ezek mind benn vannak Az Úr sötét anyagai trilógia harmadik, utolsó könyvében (A borostyán látcső), amit pont tegnap olvastam ki. A trilógia előző kötetei nekem jobban tetszettek, de ebben legalább, ha egy kicsit is, szerepelt Iorek Byrnison (a jegesmedve), nem úgy, mint a 2. kötetben.
Arra számítotam, hogy Lord Asriel serege őrült nagy csatát vív majd az ellenséggel, de nem volt az valami nagy, szinte csak Metatron régenssel harcoltak. Mrs Coulter-ről meg egyszer azt gondoltam, hogy segítő szereplő, egyszer meg azt, hogy nyomdafestéket nem tűrő varázsigével írják ki a törénetből, mint a Heri Kóklerben 1-2 szereplőt.
A történet olyan dolgokat is boncolgat, és részletesen írja le, amiről minden embernek más elképzelése van. Pl.: angyal, halottak világa. Ez nagyon tetszett benne, valamint a több világ elmélete is tetszik.
A történet olyan dolgokat is boncolgat, és részletesen írja le, amiről minden embernek más elképzelése van. Pl.: angyal, halottak világa. Ez nagyon tetszett benne, valamint a több világ elmélete is tetszik.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-06-09 19:37:27
beküldve: 2008-06-09 19:08:04
(#668) Anooo...ezekszerint egyedül vok a Gergő-fanok közt...
Jéééééééééééé ez narancsos!
Böszörményi Gyulától a Gergő könyvek(most mennyi HP-fan átkozhat)
Én Böszörményitől csak novellákat olvastam, és azok sem nyűgöztek le igazán... Voltamnak megvan az első Gergő-könyv, de effektíve régebben sem éreztem komoly késztetést, hogy elkérjem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Legutóbb én a Battle Royale-t olvastam de nagy kedvencem Nemere Istvántól:Nulla óra nulla perc ,és Böszörményi Gyulától a Gergő könyvek(most mennyi HP-fan átkozhat)
Nekem megvan az első gergő könyv, de nekem nem jött be...
meg olyan erőltetett ez a ,,Táltos" cucc... szerintem.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-09 16:50:14
(#665) Legutóbb én a Battle Royale-t olvastam de nagy kedvencem Nemere Istvántól:Nulla óra nulla perc ,és Böszörményi Gyulától a Gergő könyvek(most mennyi HP-fan átkozhat)
Jéééééééééééé ez narancsos!
beküldve: 2008-06-09 16:38:08
(#664) Ezt ísmeritek? Ha igen milyen?
ÉJSÖTÉT SZERETŐ
Fekete tőr testvériség 1.
WARD, J. R.
Az éjszaka sötétjében halálos küzdelem folyik a vámpírok és a vadászok között. A Fekete Tőr Testvériség hat vámpírharcosa felesküdött rá, hogy megvédi a vámpírokat a rájuk törő ellenségtől. Vezetőjük, a jóképű, emberfeletti erővel bíró Wrath maradt az egyetlen tisztavérű vámpír a Földön. Szülei gyilkosait keresi, hogy végre kiegyenlítse a számlát. Küldetése során találkozik a gyönyörű Beth-szel, aki mit sem tud származásáról: nem sejti, hogy félig vámpír. Wrath-nak be kell vezetnie a lányt a halottak világába, hiszen ez az öröksége, a sorsa# Egy új érzés, a testét gyötrő nyugtalanság miatt Beth képtelen ellenállni a veszélyesen vonzó férfinak, aki éjszakánként meglátogatja, ám történetei a Testvériségről és a vérről megijesztik. A férfi érintése lángra lobbantja Beth-t, ám ez egy fenyegető, mindkettőjüket felemésztő vágy...
Kettejük szerelméről, erotikus szenvedélyéről szól a Fekete Tőr Testvériség sorozat lebilincselő első könyve, mely az elmúlt évek legnagyobb romantikus bestsellere lett világszerte.
ÉJSÖTÉT SZERETŐ
Fekete tőr testvériség 1.
WARD, J. R.
Az éjszaka sötétjében halálos küzdelem folyik a vámpírok és a vadászok között. A Fekete Tőr Testvériség hat vámpírharcosa felesküdött rá, hogy megvédi a vámpírokat a rájuk törő ellenségtől. Vezetőjük, a jóképű, emberfeletti erővel bíró Wrath maradt az egyetlen tisztavérű vámpír a Földön. Szülei gyilkosait keresi, hogy végre kiegyenlítse a számlát. Küldetése során találkozik a gyönyörű Beth-szel, aki mit sem tud származásáról: nem sejti, hogy félig vámpír. Wrath-nak be kell vezetnie a lányt a halottak világába, hiszen ez az öröksége, a sorsa# Egy új érzés, a testét gyötrő nyugtalanság miatt Beth képtelen ellenállni a veszélyesen vonzó férfinak, aki éjszakánként meglátogatja, ám történetei a Testvériségről és a vérről megijesztik. A férfi érintése lángra lobbantja Beth-t, ám ez egy fenyegető, mindkettőjüket felemésztő vágy...
Kettejük szerelméről, erotikus szenvedélyéről szól a Fekete Tőr Testvériség sorozat lebilincselő első könyve, mely az elmúlt évek legnagyobb romantikus bestsellere lett világszerte.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nekem mondjuk Warhammer 40K-ból csak az Ian Watson nevével fémjelzett írások nyerték el a tetszésem...
Csatlakozom. Bár én a Gauntos cuccokat még nem olvastam (bár kaptam már egy ilyen könyvet...)
Lanwell akkor örülhetsz mivel haverom most fejezte be a héten az új rész fordítását (kemény küzdelem volt)...
Nekem mondjuk Warhammer 40K-ból csak az Ian Watson nevével fémjelzett írások nyerték el a tetszésem...
WoW könyvek közül pedig Az utolsó Őriző kimondottan kellemes volt...
WoW könyvek közül pedig Az utolsó Őriző kimondottan kellemes volt...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Én csak a statégiai játékkal játszottam, de az nagyon bejött/bejön. Jó kis univerzum, viszont a Warcraft könyvek néhány fanfic kaliberű könyve után nincs kedvem ilyen könyvekhez:)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-06 13:06:35
(#660) Szeressük még a Warhammer 40k univerzumot is (még vlk?), abból is a Gaunt szellemei ciklust. Persze Szukits gondozás, ami azért jó, mert igényes, és azért rettenet, mert nyugdíjban leszek már mire befejeznek egy sorozatot!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
ha már Trónok Harca akkor az igazi fanatikusoknak ajánlom a kártyajáték verzióját is.
Hm, már tudom, honnan volt ismerős az avatárod...
beküldve: 2008-06-02 07:53:58
(#658) Muhaha!Akkor én jól jártam...mintha Debrecenben láttam volna pár helyen az 1. könyvet (de elég ennyi az idegborzolásból )
Akkor én még időben fedeztem fel ...bár véletlen volt,épp befejeztem a GYU-t és kellett valami új könyv...és ekkor láttam meg a Trónok Harcát
Mázlista... én először könyvtárból vettem ki, és mire lett pénzem rá, már nem találtam sehol sem...
Bizony a magyar első kötet is lassan olyan relikviának számít mint az angol első. Azzal a különbséggel, hogy az gyüjtői szenvedély, ez pedig szimplán beszerezhetetlen. (%
Talán az év végén kiadják, bár már 2 éve ezt igérgetik lassan.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.