Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Osztán érdemes még elolvasni Jonathan Stroud-tól a Bartimaeus trilogia második és harmadik részét (meg az elsőt, de azt csak h képben legyen mindenki)
Darren Shan 12 vámpírkönyve is igen jó.
És van egy személyes kedvencem, Uwe Voehl: Alagút Ez valami tök ismeretlen kis száz oldalas regényke, csodálkoznék ha világviszonylatban 100nál több fogyott volna belőle, de én nagyon szeretem:)
Komolyabbak közül sokszor visszagondolok Robert Merle: Mesterségem a halál című könyvére. Zseniális!
Ez a Bartimaeus cucc eléggé HP koppintásnak nézett ki, úgyhogy inkább bele se kezdtem.
Darren Shan vámpírkönyvei: az első rész nagyon jó volt, a másodikan halálra untam magam, úgyhogy a harmadikat el se kezdtem.
Mesterségem a halál: Pont ezt olvasom most, és tényleg zseniális.
Szerk: .., 2008-05-25 10:00:34
Oké, köszi, bepróbálom őket!
Nagyon szívesen, bár elrontottam a második címet. Így van helyesen: A vizidisznók gyöngyökkel álmodnak
(Ezer bocsánat, teljesen kész vagyok az érettségi miatt )
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Leslie L. Lawrence-t szeressük és olvassuk.
Jaja.
Oh, Merle-től most kezdtem el a Védett Férfiak-at.
Az is nagyon jó könyv,
bár nem mostanában olvastam
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-24 17:43:57
(#608) beküldve: 2008-05-24 17:39:03
(#607) Hát .... a Sátán fekete kapja nekem tetszett.... És a Vizidisznók gyöngyöt eszegetnek is jó volt....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-05-24 17:35:55
(#606) Tudsz egyébként ajánlani LLL-től valamit? Úgy értem az "újak" közül. Mert az az igazság, hogy a régi könyveit nagyon szeretem, de a Csöd óta egy könyvét sem tudtam végigolvasni:( Az volt kiadási időben az utolsó ami tetszett.
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-05-24 17:30:53
(#605) Azért majd próbálkozom (helyi könyvtáros néni nagy barátnőm ).
Juj, meg kéne vennem az új Leslie L. Lawrence könyvet!
Juj, meg kéne vennem az új Leslie L. Lawrence könyvet!
A védett férfiakat én is el akarom majd olvasni, jókat hallottam róla.
Uwe Voehl-t nem hiszem, hogy meg fogod lelni. Valamikor utánnanéztem a pasasnak, de elég noname-nek tűnik. A sztori annyi, hogy valami nagyváros (tán nyujork) vakondemberei (csatornalakók) között keresnek egy 'lényt' (nem szörnyet).
A sztori egyébként olyan rövid (és valszeg annyira nem eladható) h egy másikkal együtt jött ki egy kötetben. Azt máig nem olvastam.
Uwe Voehl-t nem hiszem, hogy meg fogod lelni. Valamikor utánnanéztem a pasasnak, de elég noname-nek tűnik. A sztori annyi, hogy valami nagyváros (tán nyujork) vakondemberei (csatornalakók) között keresnek egy 'lényt' (nem szörnyet).
A sztori egyébként olyan rövid (és valszeg annyira nem eladható) h egy másikkal együtt jött ki egy kötetben. Azt máig nem olvastam.
És van egy személyes kedvencem, Uwe Voehl: Alagút
Ez valami tök ismeretlen kis száz oldalas regényke, csodálkoznék ha világviszonylatban 100nál több fogyott volna belőle, de én nagyon szeretem:)
Komolyabbak közül sokszor visszagondolok Robert Merle: Mesterségem a halál című könyvére. Zseniális!
Ez valami tök ismeretlen kis száz oldalas regényke, csodálkoznék ha világviszonylatban 100nál több fogyott volna belőle, de én nagyon szeretem:)
Leslie L. Lawrence-t szeressük és olvassuk.
Oh, Merle-től most kezdtem el a Védett Férfiak-at. *nevet* Főleg a "begyüjtőnéni" tetszik benne.
Voehl-t akkor most kipróbálom! Hétfőn go könyvtár!
Szerk: Dragda O'Riley 2008-05-24 17:22:45
beküldve: 2008-05-24 17:08:41
(#602) Leslie L Lawrence: Kéz a sziklán (előtte: Nagy Mészárlás, Kő fiai) Lebegők, Halálkiáltók, A halott város árnyai, stb... és legeslegjobb: A vérfarkas visszatér. (bár ez egy három részes sorozat, de ez a legjobb része)
Osztán érdemes még elolvasni Jonathan Stroud-tól a Bartimaeus trilogia második és harmadik részét (meg az elsőt, de azt csak h képben legyen mindenki)
És van egy személyes kedvencem, Uwe Voehl: Alagút Ez valami tök ismeretlen kis száz oldalas regényke, csodálkoznék ha világviszonylatban 100nál több fogyott volna belőle, de én nagyon szeretem:)
Szerk: martin 2008-05-24 17:20:48
Egyszer sem voltál a honlapján?
A honlapján voltam, de nem chatelek.
Olvasótársak, csak úgy közlöm, hogy Meseanyó összes könyve ott pihenkél a polcomon. Valamelyikből több kiadást is megvettem. Imádom!
Meseanyó, ez tetszik
Egyszer sem voltál a honlapján? Ott így hívják a chatszobát: Szalon. És a legtöbb rajongója, tisztelője így szólítja: Meseanyó.
[Link] Nézz be és ámulj el!
Olvasótársak, csak úgy közlöm, hogy Meseanyó összes könyve ott pihenkél a polcomon. Valamelyikből több kiadást is megvettem. Imádom!
Meseanyó, ez tetszik
beküldve: 2008-05-24 15:00:04
(#598) Olvasótársak, csak úgy közlöm, hogy Meseanyó összes könyve ott pihenkél a polcomon. Valamelyikből több kiadást is megvettem. Imádom!
Szerk: Dragda O'Riley 2008-05-24 15:03:22
beküldve: 2008-05-24 14:58:27
(#597) Vavyan Fable nevét hallva nekem a My fair Lord jut eszembe, nagyon érdekes, frappáns kis történet, azt is érdemes egyszer az életben kézbe venni.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?