Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Akkor én még időben fedeztem fel ...bár véletlen volt,épp befejeztem a GYU-t és kellett valami új könyv...és ekkor láttam meg a Trónok Harcát
Mázlista... én először könyvtárból vettem ki, és mire lett pénzem rá, már nem találtam sehol sem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-01 17:27:50
(#655) Akkor én még időben fedeztem fel ...bár véletlen volt,épp befejeztem a GYU-t és kellett valami új könyv...és ekkor láttam meg a Trónok Harcát
Szerk: Tspawn 2008-06-01 17:28:07
beküldve: 2008-06-01 17:02:04
(#654) Martin bácsi Jég és Tűz dala ciklusát én is csak ajánlani tudom. Az Alexandra pedig magának csinál veszteséget, hogy még mindig nem adta ki az első rész újranyomását mert sokan csak ezért nem kezdenek bele/veszik meg a többi kötetet.
Node, ha már Trónok Harca akkor az igazi fanatikusoknak ajánlom a kártyajáték verzióját is. (;
De ha már könyves topik ajánljunk is valamit. Aktuális kedvenc; Robin Hobb Látnok - ciklusa. Sajnos még csak Az Orgyilkos tanítványát olvastam el de nemsokára beruházok a második kötetre is. A Delta Vision újra kiadta, most már egyben, nem pedig felezve a könyveket szép keményfedeles verzióban. Sajnos az ára is borsós, de aki szereti a középkort idéző intrikus, kis misztériumot nyújtó könyveket nem fogja megbánni. (;
Node, ha már Trónok Harca akkor az igazi fanatikusoknak ajánlom a kártyajáték verzióját is. (;
De ha már könyves topik ajánljunk is valamit. Aktuális kedvenc; Robin Hobb Látnok - ciklusa. Sajnos még csak Az Orgyilkos tanítványát olvastam el de nemsokára beruházok a második kötetre is. A Delta Vision újra kiadta, most már egyben, nem pedig felezve a könyveket szép keményfedeles verzióban. Sajnos az ára is borsós, de aki szereti a középkort idéző intrikus, kis misztériumot nyújtó könyveket nem fogja megbánni. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Miért mi a baj a régivel?
Hogy nem lehet kapni...
beküldve: 2008-06-01 15:34:43
(#652) (nemtod mikor jön ki az 5. kötet magyarul?)
Nem, sajnos. Igazság szerint még Martin mester is csak írja Dance with Dragons-t.
[Link]
De én már annak is örülnék, ha a Trónok harcát újranyomná a magyar kiadó...
Szerk: alister 2008-06-01 15:06:25
Jómagam bátorkodtam már áradozni Martin mester eme remekművéről Zseniális. Kihagyhatatlan. A high fantasy legnagyobb mesterművei közé tartozik. És akkor visszafogott voltam.
beküldve: 2008-06-01 14:53:40
(#649) A Muszasit olvastam, szinte öröm elmerülni a történetben, ahogyan az egyik legnagyobb japán - sőt! mondhatjuk, hogy a nemzeti hősük! - felnő, megkomolyodik. Szeretem. (Viszont sajnos drága a pénztárcámank. És ebből kifolyólag: Éljenek a könyvtárak!)
És most ajánló következik:
Szomorú vagy? Esetleg letört? Csalódtál? Boldog vagy? Talán szerelmes?
Bármelyik eset is áll fent, a javulás, illetve a pozitív állapot megtartása érdekében: Olvass Fodor Ákost! [Link]
Költő, esztéta, lélekemelő! Mindenkinek!
És most ajánló következik:
Szomorú vagy? Esetleg letört? Csalódtál? Boldog vagy? Talán szerelmes?
Bármelyik eset is áll fent, a javulás, illetve a pozitív állapot megtartása érdekében: Olvass Fodor Ákost! [Link]
Költő, esztéta, lélekemelő! Mindenkinek!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-06-01 14:54:17
Én most a "Trónok harca" sorozatot olvasom. Lehet hogy volt már errlő a sorozatról szó(biztos volt,...kellett hogy legyen )
Jómagam bátorkodtam már áradozni Martin mester eme remekművéről Zseniális. Kihagyhatatlan. A high fantasy legnagyobb mesterművei közé tartozik. És akkor visszafogott voltam.
beküldve: 2008-05-31 21:16:40
(#647) Most láttam a könyvesboltban pár jó könyvet:
1. Sayonara bar
[Link]
2. Muszasi
Állítólag ez a japán Elfújta a szél, generációk nőttek fel rajta, egy legenda. És szépirodalom lévén megvetethetem a szüleimmel
Amúgy már 5 kötete is van, ez az első:[Link]
1. Sayonara bar
[Link]
2. Muszasi
Állítólag ez a japán Elfújta a szél, generációk nőttek fel rajta, egy legenda. És szépirodalom lévén megvetethetem a szüleimmel
Amúgy már 5 kötete is van, ez az első:[Link]
Én most a Barteamus trilógiát olvastam (nemtom volt-e már róla szó) És nagyon tetszik. Kár, hogy film nincs belőle, mert jó történet és simán meg lehetne csinálni.
Az IMDB szerint 2009re várható egy, de szerintem ez max anyit jelent, hogy valaki foglalkozik a gondolattal
A jogok megvételétől odáig, hogy valami forgatás el is kezdődjön a Darren Shannál is éveket kellett várni. De legalább már készül (még ha érdkesnek is igérkezik )
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-05-31 17:01:57
(#645) Én most a "Trónok harca" sorozatot olvasom. Lehet hogy volt már errlő a sorozatról szó(biztos volt,...kellett hogy legyen )
Történetileg sokkal "reálisabban" történnek a dolgok(árulás,gyilkosság, kib*szás van itt rendesen) és hihetetlenül csavaros a történet. Ezeket a regényeket még nem fedezték fel annyira mint a Gyűrűk Urát vagy a Harry Pottert, pedig érdemes lenne(bár igaz kicsit 18+-os a történet...minden szempontból )
Történetileg sokkal "reálisabban" történnek a dolgok(árulás,gyilkosság, kib*szás van itt rendesen) és hihetetlenül csavaros a történet. Ezeket a regényeket még nem fedezték fel annyira mint a Gyűrűk Urát vagy a Harry Pottert, pedig érdemes lenne(bár igaz kicsit 18+-os a történet...minden szempontból )
Szerk: Tspawn 2008-05-31 17:03:19
beküldve: 2008-05-31 16:46:50
(#644) Ez az Amerikai istenek jól hangzik. Lehet elolvasom. xD
Én most a Barteamus trilógiát olvastam (nemtom volt-e már róla szó) És nagyon tetszik. Kár, hogy film nincs belőle, mert jó történet és simán meg lehetne csinálni. xD (Bár ne Eragon [film] szintűre csinálják) Legjobban Barteameus beszólási tetszettek, és jó volt, hogy van benne humor, egy kis (tényleg nagyon-nagyon kicsi romantika) és a megható könnyfakasztó szál is befut a végére.
Én most a Barteamus trilógiát olvastam (nemtom volt-e már róla szó) És nagyon tetszik. Kár, hogy film nincs belőle, mert jó történet és simán meg lehetne csinálni. xD (Bár ne Eragon [film] szintűre csinálják) Legjobban Barteameus beszólási tetszettek, és jó volt, hogy van benne humor, egy kis (tényleg nagyon-nagyon kicsi romantika) és a megható könnyfakasztó szál is befut a végére.
beküldve: 2008-05-31 16:35:00
(#643) Neil Gaiman: Amerikai istenek
[Link]
Zseniális a könyv: egy cameo erejéig felbukkan benne a magyarok istene is, de a személyes kedvenceim belőle (Low Key Lyesmith-en kívül) Sam Fekete Varjú és a Hiszek-monológ.
[Link]
Zseniális a könyv: egy cameo erejéig felbukkan benne a magyarok istene is, de a személyes kedvenceim belőle (Low Key Lyesmith-en kívül) Sam Fekete Varjú és a Hiszek-monológ.
Szerk: alister 2008-05-31 16:39:22
Jajj, heri kókler!! Ha vannak haverjaid, akik szintén olvasták, mindig lesz röhögős beszédtéma Trolltartó, neee xD
Tényleg nem egy isteni Színjáték hosszúságú darab, (Irodalomtanárom szavaival élve: Magyarországon csak egy ember olvasta ki, aki lefordította, meg a 3 hibaszázalék ) viszont nem olyan rövid. Sokat filozofál, nehezebb szöveggel, ami miatt lassabb az olvasás, és minthogy régi, a régi Pál utcai fiúkos betűtípussal van. Tudod, az a pici, laposabb. Amúgy biztos nem lesz drága. Régi is, puhafedeles is.
Tényleg nem egy isteni Színjáték hosszúságú darab, (Irodalomtanárom szavaival élve: Magyarországon csak egy ember olvasta ki, aki lefordította, meg a 3 hibaszázalék ) viszont nem olyan rövid. Sokat filozofál, nehezebb szöveggel, ami miatt lassabb az olvasás, és minthogy régi, a régi Pál utcai fiúkos betűtípussal van. Tudod, az a pici, laposabb. Amúgy biztos nem lesz drága. Régi is, puhafedeles is.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White