Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2008-06-28 07:02:03
(#716) Barátom ugyanígy rávetette magát a könyvére, aztán a következő 1 hónapban azzal cseszegetett, hogy most ezt a részt mondja el, aztán azt. Szerencsére nem sokat tudtam meg belőle.
Aztán Harry Potter 7. Meg is lepődtem magamon, hogy nem rögtön vetettem rá magam, amikor megkaptam (húsvétkor). Volt sok más olvasnivalóm.
a HP 7-et én is olvastam,én persze mint nagy fan egyből rávetettem magam xD és imádtam , egy hétig elvoltam kábulva,egyfajta sokkom lett h vége van...
" Ha egyszer el is jön az az idő,mikor mindenkiben ellenséget látsz,én akkor is végig melletted állok, hát soha ne add fel,én egyetlen virágom!"
beküldve: 2008-06-27 11:39:35
(#714) Fórumtársak!
Volt-e már valakinek szerencséje Muramaki Haruki Kafka a tengerpartjánhoz? Már régóta szemezgetek vele és most anyagilag is versenyképes vagyok. Olvasgattam már ismeretőket, de több véleményből baj nem lehet.
Volt-e már valakinek szerencséje Muramaki Haruki Kafka a tengerpartjánhoz? Már régóta szemezgetek vele és most anyagilag is versenyképes vagyok. Olvasgattam már ismeretőket, de több véleményből baj nem lehet.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-06-25 21:30:25
(#713) Én most nekikezdem a 1000 Napoleon Aranynak és ha engem kérdeztek emlékezdet egy animére hogy melyikre azt nemtom
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
beküldve: 2008-06-25 21:02:14
(#712) Néhány nappal ezelőtt fejeztem be a Harry Potter 6. olvasását. nem is tudom, másodszorra vagy harmadszorra olvastam el. Most olvasgatom a júniusi Mondo-t. Aztán Harry Potter 7. Meg is lepődtem magamon, hogy nem rögtön vetettem rá magam, amikor megkaptam (húsvétkor). Volt sok más olvasnivalóm.
beküldve: 2008-06-25 20:59:32
(#711) House of Hell - Steve Jackson
Lapozgatós szerepjátékkönyv, horror kategóriában, jó régi :)
,,Megbeszélésre megyek, autóval. Ismeretlen város, pedig nincs is olyan messze. Szitkozódva vezetek a sáros, erdőszéli úton az esőben, átkozva az öregembert a benzinkútnál, aki ezt az utat javasolta. Látszott a szemében a gonosz csillogás... Áh! Csak képzelődsz... VIGYÁZZ!
Épphogycsak sikerült félrerántanom a kormányt az úton lévő alak miatt. Elgázoltam vajon? A rossz út miatt nem éreztem huppanást vagy zajt.
Amúgy mi volt az?-gondolkodok, míg kabátomat magamravéve kilépek az autóból, megnézni mi történt. Mi volt az? Őz? Nem, nem - ember volt, mégpedig ismerős...az öregember?? De hiszen nem érhetett be! Pedig láttam a rémült, ráncos arcát az autólámpa fehér fényében...
Kinn állok a kocsim előtt a szakadó esőben. A sár már a bokámig ér, én pedig nem tudom hová kapkodni a fejem, ugyanis nem találok senkit sem a kocsim előtt, sem alatt.
A borzalmas éjszaka és a furcsa események miatt kezdek kissé ideges lenni, de hát mit tegyek. Holnapra oda kell érnem a megbeszélésemre. Visszaülök az autóba, immár csuromvizesen, és elfordítom a kulcsot. A motor csak köhécsel. Belerúgok az öreg Fordomba, majd újra. A motor már csak kettőt köhög, és leáll. Soha jobbkor. Kereshetnék valakit, hogy megtudjam, merre járok, és hívhatnám az autóklubot, és még odaérnék a városba. Nincs sok esély, hogy akárkit is találok a környéken, de nekiindulok az útnak, kabátomat fejemre húzva. Bokáig a sárban, unottan, éhesen és fáradtan gyaloglok az út mentén, meglepetésemre, nem sokáig. Körülbelül negyven méterre a kocsitól egy rozoga, kivilágítatlan házat látok. Micsoda szerencse! Órák óta vezetek, és pont valaki háza mellett robban le az autóm. A ház igazi régimódi kúria. Megigazítom magamon a kabátot, és nagy reményekkel nekiindulok az épületnek. Nincs kivilágított ablak, a ház lakói valószínűleg már alszanak. Reménykedek, hogy nem lesznek mérgesek, és hagyják, hogy telefonáljak az autóklubnak. Talán még meg is szállhatok náluk. Belépek a kőkerítéssel elkerített ház kövezett útjára, és elindulok az ajtó felé, miközben előkészítem magamban a legjobb modorom. Persze még ha akkor észreveszem, hogy a házhoz nem vezet telefonkábel, ott helyben visszafordulok. Borzalmas éjszaka veszi kezdetét..."
Igen jó könyv, mondjuk kicsit nehéz. Ha az ember megfelelő hangulatban, körülmények között kezd neki, még egész jót borzonghat is. Vannak itt pszichopaták, rejtélyek, feketemágia szekta, és mindenféle olyan szörnyűség, amit el lehet képzelni. És persze a többi szerencsétlen, aki velünk együtt bolyong a házban, vagy várbörtönben, vagy épp beszámíthatatlanságuk miatt külön szobában várják, hogy feláldozzák őket a kecskefejű kultisták... A házból pedig nincsen menekvés...
Lapozgatós szerepjátékkönyv, horror kategóriában, jó régi :)
,,Megbeszélésre megyek, autóval. Ismeretlen város, pedig nincs is olyan messze. Szitkozódva vezetek a sáros, erdőszéli úton az esőben, átkozva az öregembert a benzinkútnál, aki ezt az utat javasolta. Látszott a szemében a gonosz csillogás... Áh! Csak képzelődsz... VIGYÁZZ!
Épphogycsak sikerült félrerántanom a kormányt az úton lévő alak miatt. Elgázoltam vajon? A rossz út miatt nem éreztem huppanást vagy zajt.
Amúgy mi volt az?-gondolkodok, míg kabátomat magamravéve kilépek az autóból, megnézni mi történt. Mi volt az? Őz? Nem, nem - ember volt, mégpedig ismerős...az öregember?? De hiszen nem érhetett be! Pedig láttam a rémült, ráncos arcát az autólámpa fehér fényében...
Kinn állok a kocsim előtt a szakadó esőben. A sár már a bokámig ér, én pedig nem tudom hová kapkodni a fejem, ugyanis nem találok senkit sem a kocsim előtt, sem alatt.
A borzalmas éjszaka és a furcsa események miatt kezdek kissé ideges lenni, de hát mit tegyek. Holnapra oda kell érnem a megbeszélésemre. Visszaülök az autóba, immár csuromvizesen, és elfordítom a kulcsot. A motor csak köhécsel. Belerúgok az öreg Fordomba, majd újra. A motor már csak kettőt köhög, és leáll. Soha jobbkor. Kereshetnék valakit, hogy megtudjam, merre járok, és hívhatnám az autóklubot, és még odaérnék a városba. Nincs sok esély, hogy akárkit is találok a környéken, de nekiindulok az útnak, kabátomat fejemre húzva. Bokáig a sárban, unottan, éhesen és fáradtan gyaloglok az út mentén, meglepetésemre, nem sokáig. Körülbelül negyven méterre a kocsitól egy rozoga, kivilágítatlan házat látok. Micsoda szerencse! Órák óta vezetek, és pont valaki háza mellett robban le az autóm. A ház igazi régimódi kúria. Megigazítom magamon a kabátot, és nagy reményekkel nekiindulok az épületnek. Nincs kivilágított ablak, a ház lakói valószínűleg már alszanak. Reménykedek, hogy nem lesznek mérgesek, és hagyják, hogy telefonáljak az autóklubnak. Talán még meg is szállhatok náluk. Belépek a kőkerítéssel elkerített ház kövezett útjára, és elindulok az ajtó felé, miközben előkészítem magamban a legjobb modorom. Persze még ha akkor észreveszem, hogy a házhoz nem vezet telefonkábel, ott helyben visszafordulok. Borzalmas éjszaka veszi kezdetét..."
Igen jó könyv, mondjuk kicsit nehéz. Ha az ember megfelelő hangulatban, körülmények között kezd neki, még egész jót borzonghat is. Vannak itt pszichopaták, rejtélyek, feketemágia szekta, és mindenféle olyan szörnyűség, amit el lehet képzelni. És persze a többi szerencsétlen, aki velünk együtt bolyong a házban, vagy várbörtönben, vagy épp beszámíthatatlanságuk miatt külön szobában várják, hogy feláldozzák őket a kecskefejű kultisták... A házból pedig nincsen menekvés...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-06-25 21:02:08
beküldve: 2008-06-22 13:50:14
(#710) Igen, pl én suli időben jobban megtanúltam az Észak és Dél háborúját Graham könyvéből, mint tankönyvből, részletesebb is volt, és így nem is volt unalmas. De még sok más hasonló történelmi eseménnyel jártam így Pl Hódító Vilmos kora, Tudorok stb.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
alister: köszi.
Szívesen máskor is.
Már csak azért várom a vizsgaidőszak végét, hogy olvashassak rendes, igazi könyveket...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-20 18:11:44
(#708) alister: köszi.
Graham Shelbitől a Sötét lovagok miről szólnak?
Boleyn örökség és a másik boleyn lány
végig egyes szám első személyben van írva? Sok a könyvben a párbeszéd? Kéne róla pár infó, hogy érdemes-e megvenni.
Graham Shelbitől a Sötét lovagok miről szólnak?
Boleyn örökség és a másik boleyn lány
végig egyes szám első személyben van írva? Sok a könyvben a párbeszéd? Kéne róla pár infó, hogy érdemes-e megvenni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
HY..olvasott valameikőtök Darren shant?
Megvan mind, én szeretem eléggé, csak kicsit gyerekes.
beküldve: 2008-06-20 12:14:05
(#706) Azok miről szólnak?
Kissé félre érthető voltam: Druon a szerző, Az elátkozott királyok a mű. Egészen pontosan regény-ciklus, amely a középkori Franciaországban játszódik, a templomosok nagymesterének kivégzésétől (A Vaskirály) a százéves háború kitöréséig (Liliom és oroszlán). Később írt hozzá még egy kötetet, így a hét rész a következő: A Vaskirály; A megfojtott királyné; Korona és méreg; Az ősi törvény; Franciaország nőstényfarkasa; Liliom és oroszlán; Az országvesztő.
Kedvenc szereplőm és (gyakorlatilag végig) az események mozgatója Robert d'Artois, a "vörös óriás"
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-20 11:49:06
(#704) Egy tizenéves srác könyve aki sárkányokról meg ilyesmikről ír. Gondolom nagy eredeti ötletek nem lensek minden sarokban, inkább összegyúrta eddigi olvasmányaiból. Jómagam nem olvastam, de a még nálam is fiatalabbaktól pozitív viszsajelzések vannak. Az idősebbeknek meg nem tetszik általában.
Node, újabb könyvistenítés. Pár oldallal ezelőtt reklámoztam Robin Hobb Látnok - ciklusának első kötetét, az Orgyilkos tanítványát. A héten sikerült szer tennem a második részre.
Megint lassan indul be a történet de egyszer csak a közepén találod magad és nem ereszt a könyv. Egyetlen egy baja van, hogy ez a közel 500 oldal is kevés. Szomorúan lapozok mindig mert mindjárt vége ennek a köynvnek is és már csak egy kötete van a sorozatnak.
Remélem hamar kiadja a Delta.
Node, újabb könyvistenítés. Pár oldallal ezelőtt reklámoztam Robin Hobb Látnok - ciklusának első kötetét, az Orgyilkos tanítványát. A héten sikerült szer tennem a második részre.
Megint lassan indul be a történet de egyszer csak a közepén találod magad és nem ereszt a könyv. Egyetlen egy baja van, hogy ez a közel 500 oldal is kevés. Szomorúan lapozok mindig mert mindjárt vége ennek a köynvnek is és már csak egy kötete van a sorozatnak.
Remélem hamar kiadja a Delta.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Eragon, Gyűrűk Ura és a Warcraft könyvek. A többit nem írom le, mert nagyon sokat olvasok, többnyire Fantasy könyveket.
Hmm..az Eragon jó? Mert a film alapján egy klisés fantasynak tünt nekem. beküldve: 2008-06-19 17:42:29
(#702) Eragon, Gyűrűk Ura és a Warcraft könyvek. A többit nem írom le, mert nagyon sokat olvasok, többnyire Fantasy könyveket.
Ikenai Yume