Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2008-07-02 14:57:12
(#731) Júliusban jelenik meg:
J.R. WARD : Sírontúli szerető
Rhage a Fekete Tőr Testvériség legveszélyesebb vámpírja. Nincs nála keményebb vagy gyorsabb harcos, és telhetetlenebb szerető sem. Kegyetlen átok sújtja, amelyet az Őrző szabott ki rá. Lelke sötét oldalával viaskodik, és ha egyszer alulmarad, az végzetes következményekkel jár
A gyönyörű Mary Luce Rhage védelemre szorul. Már évekkel ezelőtt elvesztette hitét a csodákban, mégis kétségbeesetten küzd annak a férfinak az oldalán, akit szeret. Az örök szerelemért. Az örök életért.
Kettejük erotikus szenvedélyéről szól az Éjsötét szerető folytatása, mely az elmúlt évek legnagyobb romantikus bestsellere lett világszerte.
J.R. WARD : Sírontúli szerető
Rhage a Fekete Tőr Testvériség legveszélyesebb vámpírja. Nincs nála keményebb vagy gyorsabb harcos, és telhetetlenebb szerető sem. Kegyetlen átok sújtja, amelyet az Őrző szabott ki rá. Lelke sötét oldalával viaskodik, és ha egyszer alulmarad, az végzetes következményekkel jár
A gyönyörű Mary Luce Rhage védelemre szorul. Már évekkel ezelőtt elvesztette hitét a csodákban, mégis kétségbeesetten küzd annak a férfinak az oldalán, akit szeret. Az örök szerelemért. Az örök életért.
Kettejük erotikus szenvedélyéről szól az Éjsötét szerető folytatása, mely az elmúlt évek legnagyobb romantikus bestsellere lett világszerte.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-07-02 13:26:07
(#730) Most pipáltam ki Jian Rong: Farkastotem c. könyvét. Nem akarok ódákat zengeni, bár megérdemelné. Alapmű. Gyönyörű. Minden benne van. Ballada az életről. Menj olvasdd el! Most!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Hastur! Hastur! Hastur! ^^
Ahogy mondod, kedves kultistám. Ahogy mondod...
Köszönöm, hogy szóltál. Végre kiadták (újra?) magyarul. Mindenképpen érdemes beszerezni a műfaj kedvelőinek és a borítókép is gyönyörű lett. (%
Szívesem. Amennyire tudom, első kiadás. És tényleg nagyon baba a borító...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Holnap megveszem (többek között) Robert W Chambers: A Sárga Király című horror novellás kötetét...
Az előzetes kritikák szerint jóóó lesz...
Hastur! Hastur! Hastur! ^^
Köszönöm, hogy szóltál. Végre kiadták (újra?) magyarul. Mindenképpen érdemes beszerezni a műfaj kedvelőinek és a borítókép is gyönyörű lett. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-07-01 12:50:29
beküldve: 2008-07-01 11:42:27
(#727) Holnap megveszem (többek között) Robert W Chambers: A Sárga Király című horror novellás kötetét...
Szerk: alister 2008-07-01 11:43:50
beküldve: 2008-06-29 22:30:16
(#726) Nem rég néhány novellát olvastam Pap Károlytól Nekem tetszettek.
Jéééééééééééé ez narancsos!
Én Murakamitól még csak a Birkakergető nagy kalandot olvastam. (Pontosabban olvasom, mert még nem végeztem vele.) Egész jó, érdekesek az itt-ott elejtett "filozofálgatások" és főhős eleinte "minden mindegy" életfelfogása. De birkák/ pontosabban egy mitikus birka a történet középpontjában... érdekes
Murakami Haruki viszont tudtommal férfi, nem?
Igen,miért?
Szerk:most látom,hogy írónőt írtam...így jár aki egyszerre két dolgot ír felváltva Öregszem,na...
Írót akartam
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-06-29 15:48:45
beküldve: 2008-06-29 14:50:31
(#723) Könyv beszerezve. Magyarul nem volt a boltban, így, céltudatos vásárlósan, angolul vettük meg. Olcsóbb is, a macska is szebb rajta.
Még csak az első két fejezetet olvastam el így elhamarkodott lenne bármit is írni róla.
Még csak az első két fejezetet olvastam el így elhamarkodott lenne bármit is írni róla.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Fórumtársak!
Volt-e már valakinek szerencséje Muramaki Haruki Kafka a tengerpartjánhoz? Már régóta szemezgetek vele és most anyagilag is versenyképes vagyok. Olvasgattam már ismeretőket, de több véleményből baj nem lehet.
Volt-e már valakinek szerencséje Muramaki Haruki Kafka a tengerpartjánhoz? Már régóta szemezgetek vele és most anyagilag is versenyképes vagyok. Olvasgattam már ismeretőket, de több véleményből baj nem lehet.
A Kafka a tengerparton-t még nem olvastam,de már minden más Mo.-n kiadott Murakami művet igen,és hát az írónő személyes kedvenceim közé tartozik.Cak bíztatni tudlak
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-06-29 09:13:17
(#721) Nos, így a vizsgaidőszak lezárásakor végre a sok idegölő szakirodalom után jöhet egy kis szórakozás. Most kezdtem Stephen King Borzalmak városa című könyvébe. Sokak szerint nem a legjobb King-regény, de őszintén bevallom, hogy eddig nekem ez tetszik a legjobban az írótól.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Already done. Szerintem nagyon közönséges...
Esetleg szándékosan provokatív, hogy gondolkodásra ösztönözzön, és ne csak zsigerből reagálj... ;) *gumicsirke*
Hm, ez igaz, bár nekem az jött le, hogy ahol az egész nagyon veri a tapló szintet, ott a többség kénytelen megállni - legtöbbször - megrökönyödésében, még egyszer elolvasni, és utáns elválik, hogy ki meditál el azon a kérdésen, és ki nem. Mindez persze egyéni szoc vélemény.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Új szerzeményem egy pszichológiával kapcsolatos könyv: Dr. Csernus Imre: A Nő. Mielőtt bárki nekiállna hőbörögni, hogy az íróról ez és ez a véleménye, hadd szegezzem le, én is ilyen fenntartásokkal kezdtem neki, ám nagyon kellemesen csalódtam. Noha vannak benne ugyanúgy igen szókimondó kijelentések, az igazat megvallva, szerintem van abban logika, amit leírt. Szóval olyanoknak, akiket érdekel ez a témakör, csak ajánlani tudom, bár egy bizonyos hangulat kell hozzá, ezt elismerem.
Already done. Szerintem nagyon közönséges...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-28 19:43:16
(#717) Új szerzeményem egy pszichológiával kapcsolatos könyv: Dr. Csernus Imre: A Nő. Mielőtt bárki nekiállna hőbörögni, hogy az íróról ez és ez a véleménye, hadd szegezzem le, én is ilyen fenntartásokkal kezdtem neki, ám nagyon kellemesen csalódtam. Noha vannak benne ugyanúgy igen szókimondó kijelentések, az igazat megvallva, szerintem van abban logika, amit leírt. Szóval olyanoknak, akiket érdekel ez a témakör, csak ajánlani tudom, bár egy bizonyos hangulat kell hozzá, ezt elismerem.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-06-28 19:43:48