Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Ha még nem volt meg, akkor ajánlom neked Clive Barkertől a Korbács c. remekművet. Ha meg megvolt, akkor süti és tudod miért mondtam.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Sliders feeling?
Nem. Inkább Hollókirály. A lényeg az, hogy az általunk ismert, Fenti Londonnak megvan a maga sötét ikertestvére, a Lenti London, ahol a mi világunkból kihullottak élnek együtt az ott őshonos kreatúrákkal. Maga a regény egy Richard Mayhew nevű fiatalember bukásával kezdődik, aki egy jótette jutalmául elnyeri méltó büntetését, és Fentről átkerül Lentre....
Sliders feeling?
Nem. Inkább Hollókirály. A lényeg az, hogy az általunk ismert, Fenti Londonnak megvan a maga sötét ikertestvére, a Lenti London, ahol a mi világunkból kihullottak élnek együtt az ott őshonos kreatúrákkal. Maga a regény egy Richard Mayhew nevű fiatalember bukásával kezdődik, aki egy jótette jutalmául elnyeri méltó büntetését, és Fentről átkerül Lentre....
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Dc képregények is tele vannak ilyenekkel
Azért ez másmilyen.
Az én kedvencem Jonathan Stroudtól a BARTIMAEUS TRILÓGIA.
Szerintem nagyon jó sorozat, érdemes elolvasni.
Igen Igen!az 1 jó sorozatOlvastad már tőle aszunnyadó tüzet?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Neil Gaiman: Sosehol
Még nem értem a végére, de nagyon tetszik ez a fajta "alternatív világ a miénk mellett" téma.
A Marvel és a Dc képregények is tele vannak ilyenekkel Még nem értem a végére, de nagyon tetszik ez a fajta "alternatív világ a miénk mellett" téma.
beküldve: 2008-07-31 21:38:02
(#784) Neil Gaiman: Sosehol
Még nem értem a végére, de nagyon tetszik ez a fajta "alternatív világ a miénk mellett" téma. Még a témához nem illő poénkodás sem zavar. Szeretem amiket ez a fickó ír, na.
Még nem értem a végére, de nagyon tetszik ez a fajta "alternatív világ a miénk mellett" téma. Még a témához nem illő poénkodás sem zavar. Szeretem amiket ez a fickó ír, na.
beküldve: 2008-07-31 15:44:13
(#783) Az én kedvencem Jonathan Stroudtól a BARTIMAEUS TRILÓGIA.
A Föld, a Naprendszer elmegyógyintézete.
Az én kedvenc könyveim a Star Wars birodalmába kalauzolnak.(kb.50db. van nekem) Kedvenceim főleg Timothy Zahn munkái.
+ aStar Warsin kívül :Wayne Chapman, Karnevál c. könyve.
Timothy Zahn rulez
Wayne Chapman, Karnevál c. könyve.
Tény, hogy a Magusos munkái közül az a legjobb, és a maga nemében egész kellemes. Az Észak lángjai viszont mélyen átélt, igazi látomásos katasztrófa, a szemét aljának legalja
beküldve: 2008-07-28 13:55:35
(#780) Az én kedvenc könyveim a Star Wars birodalmába kalauzolnak.(kb.50db. van nekem) Kedvenceim főleg Timothy Zahn munkái.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-07-28 13:14:11
(#779) Barbara Wood: lélekláng
Szelenét titkokkal övezett születése percétől nagy feladatra szemelték ki az istenek. Csodálatos gyógyító képességekkel megáldott gyönyörű teremtés, aki hihetetlen és hátborzongató kalandok árán leli meg hivatását, deríti fel származása rejtélyét, és egyesül újra, örökre, első és egyetlen szerelmével, akitől hosszú évekre elszakította a végzet. Szeléné sorsa a szíriai Antichiából Magnán, Babilonon és Jeruzsálemen keresztül az egyiptomi Alexandriáig és a császári Rómáig űzi. Minden új város új ismeretekkel, újabb tudással gazdagítja, de új megpróbáltatásokkat és veszélyeket is rejt a számára. Csodákra is képes gyógyító tehetsége nem csak tiszteletet és hálát vált ki, hanem félelmet és irigységet is. Szelénét azonban semmi sem téríthet le útjáról, mert tudja hogy az út végén várja az igazság, a hivatás és a szerelem. A hősnő hányattatásai során föltárul az olvasó előtt az ókori keleti birodalmak ragyogó színes és fényűző, egyszersmind kegyetlenséggel és borzalmakkal terhes világa, és egyúttal nyomon követheti az ókori kuruzslás és orvoslás pártalanul izgalmas, a legjobb krimik feszültségével és fordulatosságával vetekedő történetét is.
A regény végig izgalmas, félelmetes és titokzatos.
Aug végén újra kiadják.
Szelenét titkokkal övezett születése percétől nagy feladatra szemelték ki az istenek. Csodálatos gyógyító képességekkel megáldott gyönyörű teremtés, aki hihetetlen és hátborzongató kalandok árán leli meg hivatását, deríti fel származása rejtélyét, és egyesül újra, örökre, első és egyetlen szerelmével, akitől hosszú évekre elszakította a végzet. Szeléné sorsa a szíriai Antichiából Magnán, Babilonon és Jeruzsálemen keresztül az egyiptomi Alexandriáig és a császári Rómáig űzi. Minden új város új ismeretekkel, újabb tudással gazdagítja, de új megpróbáltatásokkat és veszélyeket is rejt a számára. Csodákra is képes gyógyító tehetsége nem csak tiszteletet és hálát vált ki, hanem félelmet és irigységet is. Szelénét azonban semmi sem téríthet le útjáról, mert tudja hogy az út végén várja az igazság, a hivatás és a szerelem. A hősnő hányattatásai során föltárul az olvasó előtt az ókori keleti birodalmak ragyogó színes és fényűző, egyszersmind kegyetlenséggel és borzalmakkal terhes világa, és egyúttal nyomon követheti az ókori kuruzslás és orvoslás pártalanul izgalmas, a legjobb krimik feszültségével és fordulatosságával vetekedő történetét is.
A regény végig izgalmas, félelmetes és titokzatos.
Aug végén újra kiadják.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nekem meg van Horowitz bácsitól a Mély vízben. Már jó ideje ajándékba kaptam, de nem estem neki. Szerinted ideje lenne?
Az a harmadik rész, jobb lenne sorban, de ha csak az van, kedvcsinálónak megteszi. Ess neki
Szerintem az a leggyengébb rész. De még mindig jobb, mint a manapság megjelenő gagyibbnál gagyibb "ifjúsági regények".
beküldve: 2008-07-23 21:38:59
(#777) Nekem meg van Horowitz bácsitól a Mély vízben. Már jó ideje ajándékba kaptam, de nem estem neki. Szerinted ideje lenne?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-23 21:39:44