Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2008-07-23 12:46:37
(#776) Anthony Horowitztól az Alex Rider-sorozat. Az eddig megjelent 7 kötet mindegyike tele izgalommal és kalanddal. Nem ismétli önmagát, a műszaki leírások élethűek.
Az első részből film is készült 001 - Az első bevetés címmel (Csak tudnám hogy jött ki ez az eredeti "Stormbreaker" címből
).
Az első részből film is készült 001 - Az első bevetés címmel (Csak tudnám hogy jött ki ez az eredeti "Stormbreaker" címből

Igen nekem is az volt a bajom vele, hogy egy idő után már öncélúvá lett a sok tapicskolás a vérben és fertőben és ezzel tompult a könyv ereje. Mindenképpen a modern irodalom egy rendkívüli darabja.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-23 09:40:53
(#774) Bret Easton Ellis-től olvastam nemrég az Amerikai Psychot. Tetszett, bár az utolsó kétszáz oldalt már nagyon megsznvedtem. Nem is a brutalitása, sokkalinkább céltalansága miatt. Nem ajánlom senkinek, de ha valaki mégis elolvassa, elolvasta, szerintem egy igen különös élménnyel lesz gazdagabb.

Someday the Dream will End
beküldve: 2008-07-23 09:33:30
(#773) Végre végre! Drága életem értelme megszerezte nekem C.S. Forester Hornblower sorozatának 5. kötetét, már csak ez az egy hiányzott, így gyönyörű eredeti angoljában élvezhetem tovább a tengeri kalandokat!
Durrel nagy király, imádom, egyik első nagy kedvenc könyvélményem volt a Családom és egyeb....

Durrel nagy király, imádom, egyik első nagy kedvenc könyvélményem volt a Családom és egyeb....
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Gerald Durrell - Családom és egyéb állatfajták
Ó, Durrell ifjabb korom nagy kedvence, majdnem mindent olvastam tőle (a magyarul megjelenteket talán mind)

Időnként nagyon belegajdul a hosszadalmas és aprólékos tájleírásokba, de van pár sírva röhögős rész, és elég izgalmas is, plusz ott vannak a jó kis állatos-növényes érdekességek...

Igen, a tájleírások miatt néhol ellaposodik. De mindezt pótolják a viccek meg az általad említett érdekességek

Hát én most a Ken Follett-A katedrális-t olvasom. Egész jó csak ne lenne 1000 oldalas.

Első személyben van írva a könyv?
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Ó, Durrell ifjabb korom nagy kedvence, majdnem mindent olvastam tőle (a magyarul megjelenteket talán mind)

Időnként nagyon belegajdul a hosszadalmas és aprólékos tájleírásokba, de van pár sírva röhögős rész, és elég izgalmas is, plusz ott vannak a jó kis állatos-növényes érdekességek...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hát én most a Ken Follett-A katedrális-t olvasom. Egész jó csak ne lenne 1000 oldalas.

Ha olyan jó, örülj neki hogy hosszú

Ebben van valami.

A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
A Családom és egyéb állatfajták nagyon jó, érdemes folytatnod. Mondjuk van egy-két unalmas rész benne, de mikor a testvérek veszekednek, az nagyon jó

beküldve: 2008-07-20 17:02:28
(#767) Vavyan Fable - Kedves mint egy kéjgyilkos
Első Fable könyvem, azt mondják egyáltalán nem olyan, mint az előzőek (ez különálló sztorikból áll), nem a sírvaröhögős fajta, és hogy eddig ez a leggyengébb.
No nekem speciel nagyon tetszik, imádom, hogy eddig csak 2 happy end volt. Most tartok a Padlógázban "Dzoe"nál. Remélem valami hatalmasnagy csattanás lesz a vége ^^
És ismét angolhumor. Eddig jó, bár igaz nem jutottam még túl sokáig vele. Majd a Fable után folytatom.
Első Fable könyvem, azt mondják egyáltalán nem olyan, mint az előzőek (ez különálló sztorikból áll), nem a sírvaröhögős fajta, és hogy eddig ez a leggyengébb.
No nekem speciel nagyon tetszik, imádom, hogy eddig csak 2 happy end volt. Most tartok a Padlógázban "Dzoe"nál. Remélem valami hatalmasnagy csattanás lesz a vége ^^
És ismét angolhumor. Eddig jó, bár igaz nem jutottam még túl sokáig vele. Majd a Fable után folytatom.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!

Ha olyan jó, örülj neki hogy hosszú

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Köszi!
Neten találtam egy oldalt, ahol lehet olvasni tőle, belenézek egy-kettőbe, aztán majd eldöntöm, hogy érdekelne-e mindjuk az egyik gyűjtemény.
Neten találtam egy oldalt, ahol lehet olvasni tőle, belenézek egy-kettőbe, aztán majd eldöntöm, hogy érdekelne-e mindjuk az egyik gyűjtemény.
beküldve: 2008-07-20 15:10:46
(#764) Hát én most a Ken Follett-A katedrális-t olvasom. Egész jó csak ne lenne 1000 oldalas.

A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-07-20 14:38:36
(#763) Én most olvastam Isamu Fukui-tól a Truancy c. könyvet. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Főleg azoknak akik olvasták a Battle Royale-t és tetszet nekik, szinte kötelező ezt is elolvasni.

Hol lehet beszerezni azt a Cthulhus könyvét?
A gyűjteményes köteteket még megtalálni könyvesboltokban, én az elsőt spec. egy antikváriumban fedeztem fel (de mintha a pesti Sárkánytűzben a minap láttam volna mind a hármat). Ismerkedéshez javaslom a Randolph Carter vallomását és az Ulthar macskáit az első, a Suttogás a sötétben-t és a Pickman modelljét a második, valamint az Árnyék Innsmouth fölött, a Cthulhu hívása és az A féreg misztériuma fejezetben található valamennyi írást a harmadik kötetből (személyes kedvencem a Herbert West, az újjáélesztő. Több kiadó is kiadott Lovecrafttól novellásköteteket, itt van egy részletes bibliográfia: [Link]
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."