Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2008-07-23 12:46:37
(#776) Anthony Horowitztól az Alex Rider-sorozat. Az eddig megjelent 7 kötet mindegyike tele izgalommal és kalanddal. Nem ismétli önmagát, a műszaki leírások élethűek.
Az első részből film is készült 001 - Az első bevetés címmel (Csak tudnám hogy jött ki ez az eredeti "Stormbreaker" címből ).
Az első részből film is készült 001 - Az első bevetés címmel (Csak tudnám hogy jött ki ez az eredeti "Stormbreaker" címből ).
Igen nekem is az volt a bajom vele, hogy egy idő után már öncélúvá lett a sok tapicskolás a vérben és fertőben és ezzel tompult a könyv ereje. Mindenképpen a modern irodalom egy rendkívüli darabja.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-23 09:40:53
(#774) Bret Easton Ellis-től olvastam nemrég az Amerikai Psychot. Tetszett, bár az utolsó kétszáz oldalt már nagyon megsznvedtem. Nem is a brutalitása, sokkalinkább céltalansága miatt. Nem ajánlom senkinek, de ha valaki mégis elolvassa, elolvasta, szerintem egy igen különös élménnyel lesz gazdagabb.
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-07-23 09:33:30
(#773) Végre végre! Drága életem értelme megszerezte nekem C.S. Forester Hornblower sorozatának 5. kötetét, már csak ez az egy hiányzott, így gyönyörű eredeti angoljában élvezhetem tovább a tengeri kalandokat!
Durrel nagy király, imádom, egyik első nagy kedvenc könyvélményem volt a Családom és egyeb....
Durrel nagy király, imádom, egyik első nagy kedvenc könyvélményem volt a Családom és egyeb....
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Gerald Durrell - Családom és egyéb állatfajták
Ó, Durrell ifjabb korom nagy kedvence, majdnem mindent olvastam tőle (a magyarul megjelenteket talán mind)
Időnként nagyon belegajdul a hosszadalmas és aprólékos tájleírásokba, de van pár sírva röhögős rész, és elég izgalmas is, plusz ott vannak a jó kis állatos-növényes érdekességek...
Igen, a tájleírások miatt néhol ellaposodik. De mindezt pótolják a viccek meg az általad említett érdekességek
Hát én most a Ken Follett-A katedrális-t olvasom. Egész jó csak ne lenne 1000 oldalas.
Első személyben van írva a könyv?
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Ó, Durrell ifjabb korom nagy kedvence, majdnem mindent olvastam tőle (a magyarul megjelenteket talán mind)
Időnként nagyon belegajdul a hosszadalmas és aprólékos tájleírásokba, de van pár sírva röhögős rész, és elég izgalmas is, plusz ott vannak a jó kis állatos-növényes érdekességek...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hát én most a Ken Follett-A katedrális-t olvasom. Egész jó csak ne lenne 1000 oldalas.
Ha olyan jó, örülj neki hogy hosszú Annyi jó dolog van, ami túl rövid... Tomb Raider Legends, Onegai Teacher, Paradise Kiss, meg az uborka a sajtburgerben...
Ebben van valami.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
A Családom és egyéb állatfajták nagyon jó, érdemes folytatnod. Mondjuk van egy-két unalmas rész benne, de mikor a testvérek veszekednek, az nagyon jó
beküldve: 2008-07-20 17:02:28
(#767) Vavyan Fable - Kedves mint egy kéjgyilkos
Első Fable könyvem, azt mondják egyáltalán nem olyan, mint az előzőek (ez különálló sztorikból áll), nem a sírvaröhögős fajta, és hogy eddig ez a leggyengébb.
No nekem speciel nagyon tetszik, imádom, hogy eddig csak 2 happy end volt. Most tartok a Padlógázban "Dzoe"nál. Remélem valami hatalmasnagy csattanás lesz a vége ^^
És ismét angolhumor. Eddig jó, bár igaz nem jutottam még túl sokáig vele. Majd a Fable után folytatom.
Első Fable könyvem, azt mondják egyáltalán nem olyan, mint az előzőek (ez különálló sztorikból áll), nem a sírvaröhögős fajta, és hogy eddig ez a leggyengébb.
No nekem speciel nagyon tetszik, imádom, hogy eddig csak 2 happy end volt. Most tartok a Padlógázban "Dzoe"nál. Remélem valami hatalmasnagy csattanás lesz a vége ^^
És ismét angolhumor. Eddig jó, bár igaz nem jutottam még túl sokáig vele. Majd a Fable után folytatom.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ha olyan jó, örülj neki hogy hosszú Annyi jó dolog van, ami túl rövid... Tomb Raider Legends, Onegai Teacher, Paradise Kiss, meg az uborka a sajtburgerben...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Köszi!
Neten találtam egy oldalt, ahol lehet olvasni tőle, belenézek egy-kettőbe, aztán majd eldöntöm, hogy érdekelne-e mindjuk az egyik gyűjtemény.
Neten találtam egy oldalt, ahol lehet olvasni tőle, belenézek egy-kettőbe, aztán majd eldöntöm, hogy érdekelne-e mindjuk az egyik gyűjtemény.
beküldve: 2008-07-20 15:10:46
(#764) Hát én most a Ken Follett-A katedrális-t olvasom. Egész jó csak ne lenne 1000 oldalas.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-07-20 14:38:36
(#763) Én most olvastam Isamu Fukui-tól a Truancy c. könyvet. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Főleg azoknak akik olvasták a Battle Royale-t és tetszet nekik, szinte kötelező ezt is elolvasni.
Hol lehet beszerezni azt a Cthulhus könyvét?
A gyűjteményes köteteket még megtalálni könyvesboltokban, én az elsőt spec. egy antikváriumban fedeztem fel (de mintha a pesti Sárkánytűzben a minap láttam volna mind a hármat). Ismerkedéshez javaslom a Randolph Carter vallomását és az Ulthar macskáit az első, a Suttogás a sötétben-t és a Pickman modelljét a második, valamint az Árnyék Innsmouth fölött, a Cthulhu hívása és az A féreg misztériuma fejezetben található valamennyi írást a harmadik kötetből (személyes kedvencem a Herbert West, az újjáélesztő. Több kiadó is kiadott Lovecrafttól novellásköteteket, itt van egy részletes bibliográfia: [Link]
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."