Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Én most Laurell K. Hamilton Merry Gentry sorozatának 2. részét, Az alkony ölelését olvasom. Eddig nagyon tetszik, bár az Anita Blake könyvek jobbak. Nekem az a kedvenc könyvsorozatom! Júniusban jön a következő rész: Micah!
Nemtudom, valahogy ha egy könyvben többet kefélnek mint beszélnek az nem tud annyira megérinteni, megvan az első kötet, anyám agyondicsérte, de én küzdök vele pár hónapja.
Másik dolog, hogy most vettem meg Asimov Teljes Science Fiction Univerzuma 1. kötetét (Enciclopedia Galactyca 1.), és tényleg enciklopédia. Sacc 700 oldal feleakkora, vagy harmadakkora betűkkel mint amiket megszokhattunk, de ez nem is baj, és egyáltalán, ez KÖNYV Ha az ember ránéz már az tiszteletet ébreszt. Ha befejeztem az érettségit el is olvasom, majd mondom milyen volt.
beküldve: 2008-05-06 18:42:44
(#580) Én most Laurell K. Hamilton Merry Gentry sorozatának 2. részét, Az alkony ölelését olvasom. Eddig nagyon tetszik, bár az Anita Blake könyvek jobbak. Nekem az a kedvenc könyvsorozatom! Júniusban jön a következő rész: Micah!
beküldve: 2008-05-06 17:07:39
(#579) Stephen King könyvei
Harry Potterek
Dan Brown könyvei
Anthony Horowitz könyvei
Adrian Mole sorozat
Galaxis Útikalauz Stopposoknak
A Legyek Ura
Harry Potterek
Dan Brown könyvei
Anthony Horowitz könyvei
Adrian Mole sorozat
Galaxis Útikalauz Stopposoknak
A Legyek Ura
beküldve: 2008-05-06 17:01:18
(#578) Szerepjáték könyvek ftw (lapozgatósak)
Steve Jackson's Sorcery sorozat Meg a sok Kherubion kiadós (vagy Cherubion? Na szal ők) cucc. Van is sok, máig járom antikváriumokat egy kis old-school fantasyért Lapozgatós szerepjátékok, áhháhá... Ugyanazzal az egykét könyvvel meg pár dobókockával az ember átvészel egy délutánt :)
Steve Jackson's Sorcery sorozat Meg a sok Kherubion kiadós (vagy Cherubion? Na szal ők) cucc. Van is sok, máig járom antikváriumokat egy kis old-school fantasyért Lapozgatós szerepjátékok, áhháhá... Ugyanazzal az egykét könyvvel meg pár dobókockával az ember átvészel egy délutánt :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-03 00:15:30
(#577) Nos egy lista a kedvenceimről:
Harry Potter(az egyes számú favorit)
Rideg Sándor:Indul a bakterház
Vavyan Fable: Álmok tengere
Fable-nek van jobb könyve is. Szerintem :gumicsirke:
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-04-09 01:28:29
beküldve: 2008-04-08 15:33:08
(#575) Nos egy lista a kedvenceimről:
Illaberek nádakerek, családonként negyven gyerek.
beküldve: 2008-04-02 10:49:35
(#574) Lanwell: akiket írtál azokba beleolvastam már, de egyiksem fogott meg, nem az én műfajom.
Történelmi könyvek közül amik jól leírták a kort, de közben alig tudtam letenni e írók voltak: Kate Mosse, Mary Mackie, Barbara Wood. És eddig a Boudica is ilyen.
Meg még: Graham, Macgregor, Small, Putney .
Most Henleyt olvasom, 3. Henrikről és testvéreiről szól, ez is tetszik eddig.
Látszik főleg a történelmi könyveket szeretem, amiben jó ha sok az izgalom, és megtalálható benne minden amit szeretek.
Történelmi könyvek közül amik jól leírták a kort, de közben alig tudtam letenni e írók voltak: Kate Mosse, Mary Mackie, Barbara Wood. És eddig a Boudica is ilyen.
Meg még: Graham, Macgregor, Small, Putney .
Most Henleyt olvasom, 3. Henrikről és testvéreiről szól, ez is tetszik eddig.
Látszik főleg a történelmi könyveket szeretem, amiben jó ha sok az izgalom, és megtalálható benne minden amit szeretek.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nekem is tetszenek, csak a filmek valahogy sokkal gyengébbek sztem mint a könyvek... talán mert szeretem én elképzelni a durva részeket , és nem szeretem ha az orrom alá dugják a dolgot, hogy tessék ez van.
A kedvencem a Vörös Sárkány Irtó jó a vége!
A kedvencem a Vörös Sárkány Irtó jó a vége!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-04-01 20:18:15
(#572) Hannibal Lecter könyvek és film,mondjuk a filmet nem láttam.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-04-01 19:59:03
(#571) Mari Puzo:A Keresztapa (Mark Wienegardner féle fanfic rettenet)
Mario Puzo: Mamma Lucia
Mario Puzo: Mamma Lucia
Szerk: Rockypapa 2008-04-01 19:59:46
Leslie L. Lawrence: Portugál április
Jep
Igazából nem is értem, eddig miért nem írtam róla a fórumon
Én sem értem, hogy nekem is mért csak most jutott eszembe!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Passuth Lászlóé is jónak tünik, de ebben is sok a párbeszéd?
Kicsit tartok a magyar íróktól, eddig csalódtam bennük.
Mivel egy epikus kalandregényről van szó, természetesen van benne leírás bőven, hiszen Cortés-szel együtt fedezi fel az olvasó az Újvilágot, de nincs túlzásba víve, nem kell Defoe féle 30 oldalas fűszálig menő leírásoktól tartani.
Tégy egy próbát, remélem nem bánod meg.
Egyébként ha eddig féltél a magyar íróktól (biztos a helytelenül kiosztott kötelezők tehetnek róla ), olvass bele egy Szabó Magdába, Déry Tiborba, Szerb Antalba, Tamási Áronba, Rejtő Jenőbe, Fekete Istvánba... és még sorolhatnám, de pl. ők olvasmányosan és könnyedén írnak.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-04-01 16:12:47
A könyvet nem olvastam, ezért véleményt sem mondok róla, bár Francis Sherwoodról nem beszélnek szuperlatívuszokban. Inkább ajánlok hasonó témában:
Passuth László: Esőisten siratja Mexikót
Francis Sherwoodot nem is ísmertem eddig. Csak ebbe a könyvébe olvastam bele egy picit, jól leírta az adott kort, de úgy, hogy közben izgi is legyen és így a jó. Könyv Woodhoz hasonlít.
Passuth Lászlóé is jónak tünik, de ebben is sok a párbeszéd?
Másik két könyvben meg biztos nem lehet csalódni. Boudica története vezette sokáig az eladási listát és írja is, hogy siker könyv. Putneyban meg eddig sem csalódtam. Eddig még nem írt gyenge könyvet.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-04-01 13:33:41
(#567) Ha már ponyva akkor Raymond Chandler nevét mindenképpen megemlíteném. Rendkívül humoros és ízig vérig Noir szóval begyere... :)
Valamint Elmore Leonard Rumpuncs c. könyve is ebbe a kategóriába tartozik. Pláne ha az olvasó még a Jackie Brown-t is szereti... ;)
Valamint Elmore Leonard Rumpuncs c. könyve is ebbe a kategóriába tartozik. Pláne ha az olvasó még a Jackie Brown-t is szereti... ;)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."