Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
irodalomból érettségi tétel a HARRY POTTER
Sic transit gloria mundi...
Azt hiszem lassan sikerül új besorolást találni magunknak... homo deformitas
Vagy lehetne még homo stolidus... Bár a deformitas is helytálló...
Homo ferus...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Vagy lehetne még homo stolidus... Bár a deformitas is helytálló...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Nekem ez új, hogy a HP érettségi tantárgy.... majd megkérdem a tanárunkat... elég segítőkész, de a kötelezőkből soha nem enged...:(
Nem tantárgy, hanem tétel. Akkor lenne tantárgy, ha külön lenne Harry Potter órád. Tételként meg akkor szerepelhet irodalomból, ha az adott iskolában a négy(-öt) év alatt valamikor tanultál róla... Ez iskolától függ... Nekem már nagyon ráállt a magyartanárom, hogy bevezesse a mi iskolánkban is...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-02-28 01:02:51
(#472) Nekem ez új, hogy a HP érettségi tantárgy.... majd megkérdem a tanárunkat... elég segítőkész, de a kötelezőkből soha nem enged...:(
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-27 20:38:44
(#470) az enyim azt mondta gondolkozik h milyen témába lehetne és azt mondta h talán képzeletvilág saz is vagy XXI.sz.-i irodalom.. és lehet h vesszük .. bár én ezen is kiakadtam..de örülnék nki
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-27 20:29:34
(#469) Fyndra: Ahogy elkezdtem olvasni a 2. kötetet, és látom, hogy
Neckroid (most is helyesen írom a neved): Elég nagy munka lenne rábeszélni egy irodalomtanárt, hogy kötelező olvasmány legyen a Battle Royale. Én is álmodoztam már olyanon, hogy ez lenne a kötelező olvamányunk (tetemes előnyel indulnék), de az irodalomtanárunk tuti elutasítana minden ilyen fajta olvasmányt. Kb. a fél osztály ki se olvasná.
Lord Asriel az egyház ellen van, és a Fensőbbséget akarja elpusztítani, megváltozott a véleményem, hogy mennyire van köze a könyvnek a valláshoz. A kedvenc szereplőm az első kötetből Iorek Byrnison, a páncélos jegesmedve (panserbjorne).
Neckroid (most is helyesen írom a neved): Elég nagy munka lenne rábeszélni egy irodalomtanárt, hogy kötelező olvasmány legyen a Battle Royale. Én is álmodoztam már olyanon, hogy ez lenne a kötelező olvamányunk (tetemes előnyel indulnék), de az irodalomtanárunk tuti elutasítana minden ilyen fajta olvasmányt. Kb. a fél osztály ki se olvasná.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-02-27 20:36:46
beküldve: 2008-02-27 20:21:20
(#468) Na figyeljetek... Nekünk haláljófej irodalomtanárunk van (a suliól egyedül én hiszem ezt róla) mert szereti a fantasy és stb. könyveket. Még év elején aszondta: Lehet hogy le fogjuk cserélni az ideji kötelező olvasmányt a "légy jó mindhaláligot" a "Legyek urára"...
Sajnos a döntés még nem született emg, de remélem...mi haverommal a Battle Royalet ajánlottuk, vagy a JR Tolkein: Kóborló és Varázsló
Sajnos a döntés még nem született emg, de remélem...mi haverommal a Battle Royalet ajánlottuk, vagy a JR Tolkein: Kóborló és Varázsló
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-27 20:10:37
(#467) köszönöm.. ez megható volt. tényleg miért is nem vagy msn-en?? na de mind1 .. de ez kiakasztott és mondta tanárom h van aki tök happy h ezt lehet h fogja húzni mert semmi mást nem olvasott el csak ezt... EZ FELHÁBORÍTÓ olyan mintha a tom és jerry-ből kellet volna felvételiznem a kölcsey-ben..(ahonna lecsúsztam 3ponttal.. ) szoal kivok..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
nem ajánlok hanem kérdeznék..
minap megtudtam h sulinkba irodalomból érettségi tétel a HARRY POTTER ??? miért nem GYŰRŰK URA?? téma a képzelet világa h lehet ez a XXI. sz. -i mű érettsági tétel??? vagy akár VILÁGOK HARCA is jobb lenne..
minap megtudtam h sulinkba irodalomból érettségi tétel a HARRY POTTER ??? miért nem GYŰRŰK URA?? téma a képzelet világa h lehet ez a XXI. sz. -i mű érettsági tétel??? vagy akár VILÁGOK HARCA is jobb lenne..
Azért kicsim, mert a Gyűrűk Ura az átlag 14-18 éveseknek NEM befogadható (sajnos)... meg azért is, mert a HP Angliában is érettségi tétel (meg egyébként Gerald Durrell: Családom és egyéb állatfajták c. könyve is)... a Világok harca pedig abszolút felnőtteknek íródott.... Egyébként tudom, h neked egyik sem okozna gondot, dehát gondolni kell a szegényes szövegértéssel rendelkező átlagra...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-27 20:01:38
(#465) nem ajánlok hanem kérdeznék..
beküldve: 2008-02-25 19:21:42
(#464) ajánlom mindenkinek a dracula c. könyvet én már olvastam naon jó!!!!
Igazából vegyes, de a sztori kb fele így is a sivatagban játszódik
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Akkor a 2. Courtney trilógiát el se olvasd Abban a főszereplő hónapokig bolyong a sivatagban, meg ienek.
de csak sivatagos jelent van benne? mert ha van hajós akkor megéri a jópár lap oldal szenvedés XD
hehe
a sivatag túl sivár nekem XD
栄誉 Eiyo avagy a világ legnagyobb KockaLámája 因縁
Szerk: Kiss Aki 2008-02-24 23:48:14