Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Na akkor az eredeti témával kapcsolatban: Ki ismeri Salvatore és Hamilton munkásságát??
yayy végre valaki Salvatore!!!! Nagyon imádom, igazi Hardcore fantasy!!!!
Főleg az hogy nem minden fantasy író csak a "jó-race-főhős" oldalról közelíti emg a témát, hanem egy igazi-húsvér árnyelf főhős
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-20 20:41:50
(#415) hát én nékem halvány lila dunsztom sincs hogy az kii de vagyány
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-02-20 20:39:48
(#414) Na akkor az eredeti témával kapcsolatban: Ki ismeri Salvatore és Hamilton munkásságát??
beküldve: 2008-02-20 20:38:53
(#413) ez manga de nekem megvan a pirontan és szerintem a rajzok kidolgozottak a rejtett de mégis látható humor nagy élinkíti a dolgot.Ne csak a kemény résyzeket nézzétek(ezt rudymestertől nyúltam,de igaza van)
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
jah biztos ,tényleg olvastam a bibliát is
Necro az a 250 az kép igaz?
NEm, az a 250 rész az a sztori in my little hea'
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
31 azért, mer akkor kezdett el tanítani
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-02-20 20:35:29
(#410) én láttam eskü 40 éves fószert is itt ,(14 vok ) és őszínte szeretem az ilyen kémia i könyveket is meg ilyeneket csak hogy ne off legyen nem sok könyvet olvcasok ,de amit az csak jóü
A krisztusi kor valójában 31 (de ez csak mellékes megjegyzés)
Én nem olvastam a bibliát... nem is tom, hogy miért nem... nem is vok katolikus, bár nem kell ahhoz katolikusnak lenni, hogy a bibliát elolvassuk... de igazából nem is érdekel... én a krisztusi korra 32-őt meg 33 hallottam a tanároktól, de 31 még soha...
Ez a Dumáljunk topic témája... Ha valaki itt válaszol azt betakargatom 1 réteg földdel...
na jó csak 22 mert így vagányabb vok (de csak 14 vok) és ne fikázz mert sokat értek a mangákhoz és máshoz is mint pl.
kerékpár láncot szerelni
kerékpár láncot szerelni
Én egyáltalán nem fikázlak, csak őszinteséget várok el a beszélgető partnerektől!!! A többit meg nem kommentálom...
Lécci mondjátok, hogy nem én vok a legidősebb!!! Lécci!!!!!
Csaba biztos idősebb... Ugye???
Írásban én is elég jó vok, a rajz az már nem az én asztalom
beküldve: 2008-02-20 20:30:55
(#404) jah biztos ,tényleg olvastam a bibliát is
Szerk: SHADOW 2008-02-20 20:32:30
beküldve: 2008-02-20 20:30:35
(#403) *gratula, újboli szétoffolás*
Én tervezem hogy írok egy könyvet, vagy egy mangát, mert (nem öndícséret) jól tudok történeteket kitalálni, a szálakat is tusdnám kuszálni rendesen
Én tervezem hogy írok egy könyvet, vagy egy mangát, mert (nem öndícséret) jól tudok történeteket kitalálni, a szálakat is tusdnám kuszálni rendesen
Mangámban már 250-részig megvan a sztori
A krisztusi kor valójában 31 (de ez csak mellékes megjegyzés)
Szerk: Arishima 2008-02-20 20:30:18