Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2008-02-10 15:12:46
(#356) Teszkó Titok kettő. Fene vinné el, hogy nem volt a boltban az egy (mondjuk az is igaz, hogy nem éppen mai könyv). Majd le kell szedni valahonnan, ez valami elképesztő jó x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-02-10 14:54:32
(#355) De most mond azt, hogy nincs igazam!
Másként nehéz a hozzállást manipulálni, így sem könnyű persze, de ez egy járható út szerintem.
Másként nehéz a hozzállást manipulálni, így sem könnyű persze, de ez egy járható út szerintem.
mellesleg nem könyv hanem film demindenkinek ajánlom a "csókok és ölelések" című filmet , meg tnap este megnéztem a "hölgyválasz" c. japán filmet ..ennek az adaptációja az amiben jlo szerepel..
és végre kiderül az emberek számára h mért is lett "hölgyválasz"a címe mert az amcsi verzióbol mindenre rájössz csak erre nem!!!
és végre kiderül az emberek számára h mért is lett "hölgyválasz"a címe mert az amcsi verzióbol mindenre rájössz csak erre nem!!!
Brühühű.... naon-naon szomorú vok... Meg akartam nézni, és elaludtam...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-10 14:51:55
(#353) #345: Erre csak ennyit: Hai, Kuszilagopagosz-sensei...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-10 12:40:08
(#352) mellesleg nem könyv hanem film demindenkinek ajánlom a "csókok és ölelések" című filmet , meg tnap este megnéztem a "hölgyválasz" c. japán filmet ..ennek az adaptációja az amiben jlo szerepel..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-10 12:50:29
beküldve: 2008-02-10 12:36:04
(#351) Én az ilyet elküldöm...
kicsi szivem te férfiember vagy nálad nem akkora taplóság ha szegény nénit elküldöd de ha én mondom nki akkor még azt is hozzáteszik h a szüleim milyenek lehetnek ha a kislányuk így nőtt fel..
kicsi szivem te férfiember vagy nálad nem akkora taplóság ha szegény nénit elküldöd de ha én mondom nki akkor még azt is hozzáteszik h a szüleim milyenek lehetnek ha a kislányuk így nőtt fel..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
édesem(már ha nem baj a megszólítás)! én pont ugyan így látom a helyzetet és az én osztálytársaim sem értik h lehet ilyen hamar végezni a könyvekkel és a mangákkal (igaz van egy fegyverhordozóm..igen cicám rád céloztam..)aki olyan szinten van mint én s még imádja is a manga/anime világát.. vele szoktunk majdnem minden órán olvasni vmit...
a kultúráról meg annyit hogy multkor a trollin olvastam a grimm mesák mangát egy néni meg odajött h milyen perverz dolog mangát olvasni (gondolom csak hentai-ról hallot azt sem tom h kitől)és h az még a problémája h nem olvasok biztos mást csak (az ő szavaival élve)"mocsokságot" mikor közöltem vle h én alapjáraton mindent szeretek de ez az amivel teljes lessz a létem kikészült idegileg(meg az is közrejátszhatott h kiselőadást tartottam a fontosabb műfajokról és az animebe is bevezettem kicsit..)és leszállt a kövi megállónál megállapítva h bunkó vok és az is maradok mert ezt a szemetet olvasom..
ui:bocsi h ilyen nagyra sikeredett..
a kultúráról meg annyit hogy multkor a trollin olvastam a grimm mesák mangát egy néni meg odajött h milyen perverz dolog mangát olvasni (gondolom csak hentai-ról hallot azt sem tom h kitől)és h az még a problémája h nem olvasok biztos mást csak (az ő szavaival élve)"mocsokságot" mikor közöltem vle h én alapjáraton mindent szeretek de ez az amivel teljes lessz a létem kikészült idegileg(meg az is közrejátszhatott h kiselőadást tartottam a fontosabb műfajokról és az animebe is bevezettem kicsit..)és leszállt a kövi megállónál megállapítva h bunkó vok és az is maradok mert ezt a szemetet olvasom..
Én az ilyet elküldöm... Megmondom hogy ha nem ért valamihez ne prédikáljon, és kész. Az eredmény ugyanaz csak nem idegesítem fel magam.
édesem(már ha nem baj a megszólítás)! én pont ugyan így látom a helyzetet és az én osztálytársaim sem értik h lehet ilyen hamar végezni a könyvekkel és a mangákkal (igaz van egy fegyverhordozóm..igen cicám rád céloztam..)aki olyan szinten van mint én s még imádja is a manga/anime világát.. vele szoktunk majdnem minden órán olvasni vmit...
Ez egy tipikus eset. Az ember azt sem tudja miről van szó, de leszemetezi. Ez nem jó tulajdonság.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-02-10 10:23:15
beküldve: 2008-02-10 10:18:31
(#348) Na és picilány, te mennyire vagy picilány......?
Teljesen igazad van, bár kikészíteni szegény mamákat megint más dolog. :)
Szóval a lényeg, hogy nem helyettesíti egyik a másikat, mert két különböző dolog.
Ugyanúgy, ahogy a film és az irodalom is különböző, azokat mégis mindenki elismeri. Miért.
Bocs az offért
Teljesen igazad van, bár kikészíteni szegény mamákat megint más dolog. :)
Szóval a lényeg, hogy nem helyettesíti egyik a másikat, mert két különböző dolog.
Ugyanúgy, ahogy a film és az irodalom is különböző, azokat mégis mindenki elismeri. Miért.
Bocs az offért
beküldve: 2008-02-10 10:03:55
(#347) édesem(már ha nem baj a megszólítás)! én pont ugyan így látom a helyzetet és az én osztálytársaim sem értik h lehet ilyen hamar végezni a könyvekkel és a mangákkal (igaz van egy fegyverhordozóm..igen cicám rád céloztam..)aki olyan szinten van mint én s még imádja is a manga/anime világát.. vele szoktunk majdnem minden órán olvasni vmit...
Szerk: PICILÁNY 2008-02-10 10:04:56
Én csak mangát és manhwét szeretek olvasni! Segítsetek,van rá gyógyszer!
Az nem tól jó. Szerintem olvasgass rövidebb könyveket először. Például Harry Potter 1 (más nem jutott eszembe). Aztán jöhetnek a hosszabbak is. Szerintem van elég sok jó ajánlás más topicokban. Szemezgess közülük.
beküldve: 2008-02-10 09:01:34
(#345) Olyan nincs, hogy valaki csak mangát olvasson! Nekünk kéne példát mutatnunk a többi ember felé az országban, akik lenézik a mangákat.
A lenézők közt szvsz két fajta embertípust különböztethetünk meg: aki amúgy olvas könyvet, és aki amúgy sem olvas semmit.
Azt sem értem meg érveiben, aki amúgy olvas valamit, de őket most hagyjuk.
Azokat viszont egyáltalán nem tudom elfogadni, hogy valaki úgy szólja le a képregényt/mangát, hogy amúgy egy könyvet sem vett a kezébe a múlt évben.
Nem lehet csak mangát olvasni.
Példát kell mutatnunk, hogy mi mangát olvasunk, és még műveltek is vagyunk. (a kettő persze nem zárja ki egymást)
van olyan (szobatársam), aki azért nem szerete a képregényeket, mert olvasáshelyettesítésképp tekint rá. Na őt nehezen lehetne meggyőzni úgy, hogy én csak mangát olvasok. Ez egy nagyon rossz hozzállás a részéről, hisz két külön műfajról van szó. Az egyik nem helyettesítheti a másikat, és természetesen nem is zárhatják ki egymást.
Voltak nagy kerek szemek, amikor egy hónap alatt már a nemtudom hányadik könyvet végeztem ki, mellette jópár képregényt/mangát is, és szóvá is tette, hogy most akkor mi van.
Szóval érted.
Holnap elmarad az első óra, de utána a képregény és manga különbségeiről fogunk beszélgetni.
A lenézők közt szvsz két fajta embertípust különböztethetünk meg: aki amúgy olvas könyvet, és aki amúgy sem olvas semmit.
Azt sem értem meg érveiben, aki amúgy olvas valamit, de őket most hagyjuk.
Azokat viszont egyáltalán nem tudom elfogadni, hogy valaki úgy szólja le a képregényt/mangát, hogy amúgy egy könyvet sem vett a kezébe a múlt évben.
Nem lehet csak mangát olvasni.
Példát kell mutatnunk, hogy mi mangát olvasunk, és még műveltek is vagyunk. (a kettő persze nem zárja ki egymást)
van olyan (szobatársam), aki azért nem szerete a képregényeket, mert olvasáshelyettesítésképp tekint rá. Na őt nehezen lehetne meggyőzni úgy, hogy én csak mangát olvasok. Ez egy nagyon rossz hozzállás a részéről, hisz két külön műfajról van szó. Az egyik nem helyettesítheti a másikat, és természetesen nem is zárhatják ki egymást.
Voltak nagy kerek szemek, amikor egy hónap alatt már a nemtudom hányadik könyvet végeztem ki, mellette jópár képregényt/mangát is, és szóvá is tette, hogy most akkor mi van.
Szóval érted.
Holnap elmarad az első óra, de utána a képregény és manga különbségeiről fogunk beszélgetni.
Én csak mangát és manhwét szeretek olvasni! Segítsetek,van rá gyógyszer!
Ez az első lépés... remélhetőleg, azért a későbbiekben kezedbe veszel "rendes" könyvet is...
Hogy megjöjjön hozzá a kedved, nézd végig az itteni ajánlókat meg a kultúra-topicban a japán könyveket... sztem találsz benne olyat, amit el fogsz olvasni...
HAJRÁ!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-09 22:46:20
(#343) William Gibson és Bruce Sterling: A gépezet
Steampunkoknak alapmű ez a könyv. A történet nem túl nagy szám, de világépítésben és hangulatteremtésben mestermű. Aki szereti a steampunkot, és aki tudni szeretné, mi az, annak keresve se ajánlhatnék megfelelőbb könyvet
Steampunkoknak alapmű ez a könyv. A történet nem túl nagy szám, de világépítésben és hangulatteremtésben mestermű. Aki szereti a steampunkot, és aki tudni szeretné, mi az, annak keresve se ajánlhatnék megfelelőbb könyvet
Szerintem az első igazi Steampunk sztorikat Jules Verne irogatta!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.