Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2008-01-23 23:10:39
(#341) William Gibson és Bruce Sterling: A gépezet
Steampunkoknak alapmű ez a könyv. A történet nem túl nagy szám, de világépítésben és hangulatteremtésben mestermű. Aki szereti a steampunkot, és aki tudni szeretné, mi az, annak keresve se ajánlhatnék megfelelőbb könyvet
Steampunkoknak alapmű ez a könyv. A történet nem túl nagy szám, de világépítésben és hangulatteremtésben mestermű. Aki szereti a steampunkot, és aki tudni szeretné, mi az, annak keresve se ajánlhatnék megfelelőbb könyvet
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-21 10:52:25
(#340) nos új kedvenc: halász zoltán-utazások casanovával...naon foncsi a könyv..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-13 15:41:03
(#339) Lumana. szivesen.
Akinom: látom te is szereted Mcnaught és Smallt, én is nagyon. Mcnaughtól olvastad a Földi mennyországot?
Akinom: látom te is szereted Mcnaught és Smallt, én is nagyon. Mcnaughtól olvastad a Földi mennyországot?
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-01-13 15:30:11
(#338) Könyvek terén szinte "minden evő" vagyok, de a krimi és a történelmi ronatika a kedvencem.
Ha krimi, akkor Agatha Christie. Bármelyik regénye jöhet, főleg ha Poirot van benne.
Ha romantika, akkor Judith McNaught.
Nagy kedvencem tőle: Whitney, kedvesem
Jó még Bertirice Small-tól a Sky O'Malley sorozat.
Illetve Anne Golon és Serge Golon Angélique sorozata. (Szóval sok kedvencem van, és ez még csak egy része)
Ha krimi, akkor Agatha Christie. Bármelyik regénye jöhet, főleg ha Poirot van benne.
Ha romantika, akkor Judith McNaught.
Nagy kedvencem tőle: Whitney, kedvesem
Jó még Bertirice Small-tól a Sky O'Malley sorozat.
Illetve Anne Golon és Serge Golon Angélique sorozata. (Szóval sok kedvencem van, és ez még csak egy része)
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Japánmániásoknak kötelező a Szoga fivérek krónikája és a Sógun James Clawelltől.
A Sógunt azt olvastam! (A kötelezőolvasmány helyett!XD)
Egész jó!
hmm de jó lenne ha én is mangát tudnék olvasni kötelező helyett csak hogy van egy kis felügyelet felettem xD
most épp a MOMO-t kell elolvasnom ki mit tud róla ????
Bocse, de itt nem igazán mangákról van szó! Sima tömör gyönyör teljes betűhalmos "kicsi könyvecskékről"! (persze lehet hogy nem is olyan kicsik!
de legalább nem kötelező xD
Tény! XD
bár nem könyv de két jó filmet ajánlanék mára..
1. ezt az rtl klub-on (igaz h nem a szivem csücske de tudnak jó filmet is játszani)
20:00 erin brockovich.. akit érdekel msn -en elmondom miről szól..
a 2. tv2 (ezt is utálom)
20:00 veszélyes kölykök.. ezt is msn-en mondom el miről szól...
mind a kettőben közös h megtörtént esetet dolgoz fel és naon felkavaró.. és elgondolkodtató..
a veszélyes kölyköknek más volt a címe: " gangsterek paradicsoma" ebben utcáról összeszedett négerek játszanak..
1. ezt az rtl klub-on (igaz h nem a szivem csücske de tudnak jó filmet is játszani)
a 2. tv2 (ezt is utálom)
mind a kettőben közös h megtörtént esetet dolgoz fel és naon felkavaró.. és elgondolkodtató..
a veszélyes kölyköknek más volt a címe: " gangsterek paradicsoma" ebben utcáról összeszedett négerek játszanak..
Csak egyet mondhatok: mindkettő alapmű... de sajna ma is animaxot fogok nézni... (De csak azért, mert már mindkettőt láttam vagy 3-szor...)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-01-13 13:47:00
beküldve: 2008-01-13 13:44:03
(#335) bár nem könyv de két jó filmet ajánlanék mára..
a 2. tv2 (ezt is utálom)
a 2. tv2 (ezt is utálom)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Ugyan nem könyv, hanem film, de ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg (asszem holnap lesz este a rtl-en v. a tv2-n) a Tai Pan c. filmet... igaz történeten alapul, és a középkori Japánban játszódik... nem egy mai, modern film, asszem, a 80-as években forgatták, de attól még jó!!!
Nos a Tai Pan az tényleg jó, bár nem Japánban és nem a középkorban. Inkább Kínában (főleg Hongkong szigetén) és az újkorban. A Sógun írójának könyvéből készült, a könyv is remek
Közben rájöttem, hogy eltájolódtam... megzavart a közös író...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ugyan nem könyv, hanem film, de ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg (asszem holnap lesz este a rtl-en v. a tv2-n) a Tai Pan c. filmet... igaz történeten alapul, és a középkori Japánban játszódik... nem egy mai, modern film, asszem, a 80-as években forgatták, de attól még jó!!!
Nos a Tai Pan az tényleg jó, bár nem Japánban és nem a középkorban. Inkább Kínában (főleg Hongkong szigetén) és az újkorban. A Sógun írójának könyvéből készült, a könyv is remek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Japánmániásoknak kötelező a Szoga fivérek krónikája és a Sógun James Clawelltől.
Egész jó!
hmm de jó lenne ha én is mangát tudnék olvasni kötelező helyett csak hogy van egy kis felügyelet felettem xD
Bocse, de itt nem igazán mangákról van szó! Sima tömör gyönyör teljes betűhalmos "kicsi könyvecskékről"! (persze lehet hogy nem is olyan kicsik!
de legalább nem kötelező xD
Egész jó!
Seera, olvasd el a Halkirálynő sorozatot. Az is hasonló stílusú mint a My Fair Lord és naaagyon jó
Csatlakozom Miyu-hoz. A Halkirálynő nagyon jó sorozat Fable-től. Az én ajánlatom e mellé a Mesemaraton. Vinnyogva röhögtem rajta. Az egyik legsziporkázóbb agymenése.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Köszi az ötletet, bár én leragadtam a My fairnél.. Igaz, a vége, hát az no comment, de naon jó volt
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Egész jó!
Seera, olvasd el a Halkirálynő sorozatot. Az is hasonló stílusú mint a My Fair Lord és naaagyon jó