Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Felküldöm pestre az egyiket légpostával.
Szendrő out.
akkor várom.. (én a kis ártatlan nőszemély)
Kedves, jófej, pöttöm... de hogy ÁRTATLAN????
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szendrő out.
akkor várom.. (én a kis ártatlan nőszemély)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Két lábon járó szeretetszervezet vagyok.
édesem ezt rólad megjegyzésed után mindenki el fogja hinni..mellesleg a pillangót én néha kölcsönkérném ha nem veszed zokon..
édesem ezt rólad megjegyzésed után mindenki el fogja hinni..mellesleg a pillangót én néha kölcsönkérném ha nem veszed zokon..
Szendrő out.
Nekem katanám lesz tavasszal
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
[Q[/QUOTE]
Az élve eltemetéssel meg csak óvatosan... csakis arccal lefelé!!! [/QUOTE]
ezt hell girl óta tudjuk..
Az élve eltemetéssel meg csak óvatosan... csakis arccal lefelé!!! [/QUOTE]
ezt hell girl óta tudjuk..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-10 19:49:39
(#366) Két lábon járó szeretetszervezet vagyok.
ui:bocsi h ilyen nagyra sikeredett..
Az ilyeneket
a, kiröhögöd
b, lelövöd
c, eltemeted élve
d, ebben a sorrendben
e, belököd a metró alá, úgyis a közelben van
Már akinél... nálunk a metró helyett a HÉV végezné a piszkos munkát...
Az élve eltemetéssel meg csak óvatosan... csakis arccal lefelé!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-02-10 19:48:37
Az ilyeneket
a, kiröhögöd
b, lelövöd
c, eltemeted élve
d, ebben a sorrendben
e, belököd a metró alá, úgyis a közelben van
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
b, lelövöd
c, eltemeted élve
ezek kicsit súlyos véleménynyílvánítások mi nem terrorszervezet vagyunk mi békés(már amikor)manga/anime fanok vunk.. és nem harcolunk a vélaményünket kúltúr ember szintjén nyílvánítjuk ki ..legalábbis remélem..
c, eltemeted élve
ezek kicsit súlyos véleménynyílvánítások mi nem terrorszervezet vagyunk mi békés(már amikor)manga/anime fanok vunk.. és nem harcolunk a vélaményünket kúltúr ember szintjén nyílvánítjuk ki ..legalábbis remélem..
Akkor sorolom, a szobámban van:
-Baseball ütő
-Szurony
-Macheta
-Több pillangó (kés)
-Nun-chuck (tán így kell írni)
-Volt egy légpuska is de eladtam
És csak hogy ne legyen teljesen off: Most olvasom a Mario Puzo féle zseniális Keresztapa Mark Wienegardner féle folytatását, és nem vagyok biztos benne hogy megérte a pénzét, bár ízlések és pofonok.
Szerk: Rockypapa 2008-02-10 19:35:23
"A gyilkosság a kritika szélsőséges formája" George Bernard Shaw
Ezek szerint az öngyilkosság de facto az önkritikáé...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-10 17:21:15
(#361) alister édesem mondtam h imádlak?
"A gyilkosság a kritika szélsőséges formája" George Bernard Shaw
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-02-10 17:21:22
Teszkó Titok kettő. Fene vinné el, hogy nem volt a boltban az egy (mondjuk az is igaz, hogy nem éppen mai könyv). Majd le kell szedni valahonnan, ez valami elképesztő jó x)
Megjelent a kettő??? De jó... egyébként, ha meg akarod szerezni az elsőt, akkor próbáld meg az Alexandra Online könyvesboltban... naon jó a bolt, és sok ezer féle könyv van fenn... és az árak is elfogadhatók...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
b, lelövöd
c, eltemeted élve
c, eltemeted élve
Az ilyeneket
a, kiröhögöd
b, lelövöd
c, eltemeted élve
d, ebben a sorrendben
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."