Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Csatlakozom: Vavyen Fable könyvei nem nyálasak. Eddig csak a My fair Lordot olvastam, de az baromi jó voltXD meg kéne vennem, mert anno csak kölcsönbe kaptam meg.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-01-12 16:25:09
(#325) Ugyan nem könyv, hanem film, de ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg (asszem holnap lesz este a rtl-en v. a tv2-n) a Tai Pan c. filmet... igaz történeten alapul, és a középkori Japánban játszódik... nem egy mai, modern film, asszem, a 80-as években forgatták, de attól még jó!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Japánmániásoknak kötelező a Szoga fivérek krónikája és a Sógun James Clawelltől.
A Sógunt azt olvastam! (A kötelezőolvasmány helyett!XD)
Egész jó!
beküldve: 2008-01-12 16:05:51
(#323) Japánmániásoknak kötelező a Szoga fivérek krónikája és a Sógun James Clawelltől.
beküldve: 2008-01-12 16:01:06
(#322) nos.. 1. nem szóltam be...
2.ne offolju a topikot(admin, és nemesis szavaival élve)
3. t nap volt vita a szeretetről.. szoal ha szeretni akarsz gyere a topikunkba.. és én is szeretlek...
2.ne offolju a topikot(admin, és nemesis szavaival élve)
3. t nap volt vita a szeretetről.. szoal ha szeretni akarsz gyere a topikunkba.. és én is szeretlek...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
nem csak rossz a név memod....
különben meg lehet h keverde vkivel..
Ne szójjá beee!
Azé' én még szeretlek!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Ííííííííí.... Akkor kivel kevertem össze? Biztos van valaki nő, aki férfi... (Szerintem megnyerem az év legértelmesebb hozzászólása díjat!)
nem csak rossz a név memod....
különben meg lehet h keverde vkivel..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-12 15:35:22
(#319) Ííííííííí.... Akkor kivel kevertem össze? Biztos van valaki nő, aki férfi... (Szerintem megnyerem az év legértelmesebb hozzászólása díjat!)
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Ha valaki tényleg romantikus nyáladzásra (nem felhördülni) vágyik, az olvasson Evelyn Marsh és Vavyan Fable könyveket.
Az benne a vicc, hogy mindkét szerző valójában férfi, és nőknek ír...
Vavyen Fable nő. Molnár Éva a polgári neve, emlékeim szerint.
És szerintem nem is nyálas
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-01-12 15:01:06
beküldve: 2008-01-12 14:25:01
(#317) Na, szóval... Kicsit sokat írtatok, mióta én nem voltam... Én is ajánlanék pár könyvet, az írókat ne kérdezzétek, mert rossz a névmemóriám!
Tizenegy perc (ez egy kicsit pikáns történet)
A narkós (ez egy drogos életét mutatja be)
Shanghai baby (na, ez az, amit nem tok, hogy miről szól, de a barátnőm olvassa és azt mondja, hogy jó)
Tizenegy perc (ez egy kicsit pikáns történet)
A narkós (ez egy drogos életét mutatja be)
Shanghai baby (na, ez az, amit nem tok, hogy miről szól, de a barátnőm olvassa és azt mondja, hogy jó)
Hű, köszi! Ezeket még nagyon nem olvastam, de majd most!
400 könyv? Hm.. nekem kb. fele annyi van. Bele kell húznom
400 könyv? Hm.. nekem kb. fele annyi van. Bele kell húznom
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-01-12 12:54:35
(#315) Ha valaki tényleg romantikus nyáladzásra (nem felhördülni) vágyik, az olvasson Evelyn Marsh és Vavyan Fable könyveket.
Én csak azért olvastam el egyet-egyet a két szerzőtől, mert azt hittem, hogy krimik... De kiderült, hogy igazából lányokhoz szólnak... Betegen, de lányokhoz...
Én csak azért olvastam el egyet-egyet a két szerzőtől, mert azt hittem, hogy krimik... De kiderült, hogy igazából lányokhoz szólnak... Betegen, de lányokhoz...
Ezek nem ilyen romantikus lányregények??? (nem mintha bajom lenne velük... )
Van bennük szerelem, de nem a lightos fajtából. nem hiába inkább 20 év felett olvassák ezeket.
Pl ott a Ló népe.: Valós történelmi események, s a kelta icen törzs vallási-szexuális szokásai alkotják azt az anyagot. Vallások miatt eléggé drámai, sokszor sokkoló is. Van benne erőszak , rengeteg csata. Szereplők képesek az emberségért, barátságért, becsületért, hűségért, népük sorsáért az életüket is feláldozni."
Heather Graham könyvei: Észak és Dél háborút, angol skót háborút, Hódító Vilmos csatáit évszámról évszámra megísmerjük. Még több oldalas kronológia is van a könyvben és hát sokat utána is olvastam és megegyezik a valósággal. Egyedül a két főszereplő kitaláció, de az főleg azért, hogy azonosulni tudjunk a hősnővel, így olyan mintha te lennél az adott korban és élnéd át a szenvedéseket legyen az harc, pestis járvány stb.
Wood könyvei is hasonlóak.
Pl árnyak a napfényben: Kibékíthetetlen ellentétről szól az angol gyarmatosítók és a bennszülöttek között. Nem egy Lightos könyv.
Egyedül talán Mcnaught könyve ami tényleg csak romantikus, de az sem olyan mint a többi, tele van megható jelenetekkel, fordulatokkal , poénokkal és hát sok minden kiderül benne milyen is az angol- skót viszony . Akik eddig olvasták lesem bírták tenni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-01-12 11:05:58
(#313) Hja, nekem is van egy rakat könyvem, oszt mégsem olvasom őket... Hogy mért? Mert már kiolvastam...
A könyvtárban meg néha olyan érdekes gyöngyszemekre tudok bukkanni... Most például egy barátom talált olyan könyvet, amibe menten beleszerettem!!! Van benne minden, ami nekem kell: haverok, buli, nyár, Kispál és a Borz, + a szerző lenyűgöző stílusa. Akit érdekel annak írok majd címet is, csak előtte rá kéne jönnöm, hogy mi az!
A könyvtárban meg néha olyan érdekes gyöngyszemekre tudok bukkanni... Most például egy barátom talált olyan könyvet, amibe menten beleszerettem!!! Van benne minden, ami nekem kell: haverok, buli, nyár, Kispál és a Borz, + a szerző lenyűgöző stílusa. Akit érdekel annak írok majd címet is, csak előtte rá kéne jönnöm, hogy mi az!
Nekem is annyi könyvem van, mint égen a csillag, nem is nagyon férnek el a könyvespolcomon, pedig az elég nagy... Egy dolgot utálok csak abban, hogy minden sorozatot begyűjtök, amit szeretek: néha le is kell porolni a könyvespolcot...xD Az a sok könyv meg majdnem métres kupacokban áll a padlón. És akkor a visszapakolásról nem is beszéltünk...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?