• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Oldalak: ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... <<>>
beküldve: 2008-01-12 23:01:31
(#326) Válasz alister (#318) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Csatlakozom: Vavyen Fable könyvei nem nyálasak. Eddig csak a My fair Lordot olvastam, de az baromi jó voltXD meg kéne vennem, mert anno csak kölcsönbe kaptam meg.

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-01-12 16:25:09
(#325)
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Ugyan nem könyv, hanem film, de ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg (asszem holnap lesz este a rtl-en v. a tv2-n) a Tai Pan c. filmet... igaz történeten alapul, és a középkori Japánban játszódik... nem egy mai, modern film, asszem, a 80-as években forgatták, de attól még jó!!!

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-12 16:15:50
(#324) Válasz Andzsinszan (#323) üzenetére
Fumiki Aida
Fumiki Aida
[ Gyalog ]
Japánmániásoknak kötelező a Szoga fivérek krónikája és a Sógun James Clawelltől.

A Sógunt azt olvastam! (A kötelezőolvasmány helyett!XD)
Egész jó!

beküldve: 2008-01-12 16:05:51
(#323)
Andzsinszan
Andzsinszan
[ Gyalog ]
Japánmániásoknak kötelező a Szoga fivérek krónikája és a Sógun James Clawelltől.

beküldve: 2008-01-12 16:01:06
(#322)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
nos.. 1. nem szóltam be...
2.ne offolju a topikot(admin, és nemesis szavaival élve)
3. t nap volt vita a szeretetről.. szoal ha szeretni akarsz gyere a topikunkba.. és én is szeretlek...

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-12 15:57:57
(#321) Válasz PICILÁNY (#320) üzenetére
Pape
Pape
[ Addiktgyanús ]

nem csak rossz a név memod....
különben meg lehet h keverde vkivel..

Ne szójjá beee!
Azé' én még szeretlek!

A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-12 15:56:41
(#320) Válasz Pape (#319) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
Ííííííííí.... Akkor kivel kevertem össze? Biztos van valaki nő, aki férfi... (Szerintem megnyerem az év legértelmesebb hozzászólása díjat!)

nem csak rossz a név memod....
különben meg lehet h keverde vkivel..

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-12 15:35:22
(#319)
Pape
Pape
[ Addiktgyanús ]
Ííííííííí.... Akkor kivel kevertem össze? Biztos van valaki nő, aki férfi... (Szerintem megnyerem az év legértelmesebb hozzászólása díjat!)

A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-12 15:00:26
(#318) Válasz Pape (#315) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Ha valaki tényleg romantikus nyáladzásra (nem felhördülni) vágyik, az olvasson Evelyn Marsh és Vavyan Fable könyveket.
Az benne a vicc, hogy mindkét szerző valójában férfi, és nőknek ír...

Vavyen Fable nő. Molnár Éva a polgári neve, emlékeim szerint.
És szerintem nem is nyálas

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-01-12 15:01:06
beküldve: 2008-01-12 14:25:01
(#317)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
Na, szóval... Kicsit sokat írtatok, mióta én nem voltam... Én is ajánlanék pár könyvet, az írókat ne kérdezzétek, mert rossz a névmemóriám!
Tizenegy perc (ez egy kicsit pikáns történet)
A narkós (ez egy drogos életét mutatja be)
Shanghai baby (na, ez az, amit nem tok, hogy miről szól, de a barátnőm olvassa és azt mondja, hogy jó)

beküldve: 2008-01-12 13:05:15
(#316) Válasz Elhaym (#307) üzenetére
Lumana
Lumana
[ Addiktgyanús ]
Hű, köszi! Ezeket még nagyon nem olvastam, de majd most!
400 könyv? Hm.. nekem kb. fele annyi van. Bele kell húznom

lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-01-12 12:54:35
(#315)
Pape
Pape
[ Addiktgyanús ]
Ha valaki tényleg romantikus nyáladzásra (nem felhördülni) vágyik, az olvasson Evelyn Marsh és Vavyan Fable könyveket.
Az benne a vicc, hogy mindkét szerző valójában férfi, és nőknek ír...
Én csak azért olvastam el egyet-egyet a két szerzőtől, mert azt hittem, hogy krimik... De kiderült, hogy igazából lányokhoz szólnak... Betegen, de lányokhoz...

beküldve: 2008-01-12 12:35:26
(#314) Válasz フリツク オル シィ (#309) üzenetére
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]

Ezek nem ilyen romantikus lányregények??? (nem mintha bajom lenne velük... )

Van bennük szerelem, de nem a lightos fajtából. nem hiába inkább 20 év felett olvassák ezeket.

Pl ott a Ló népe.: Valós történelmi események, s a kelta icen törzs vallási-szexuális szokásai alkotják azt az anyagot. Vallások miatt eléggé drámai, sokszor sokkoló is. Van benne erőszak , rengeteg csata. Szereplők képesek az emberségért, barátságért, becsületért, hűségért, népük sorsáért az életüket is feláldozni."

Heather Graham könyvei: Észak és Dél háborút, angol skót háborút, Hódító Vilmos csatáit évszámról évszámra megísmerjük. Még több oldalas kronológia is van a könyvben és hát sokat utána is olvastam és megegyezik a valósággal. Egyedül a két főszereplő kitaláció, de az főleg azért, hogy azonosulni tudjunk a hősnővel, így olyan mintha te lennél az adott korban és élnéd át a szenvedéseket legyen az harc, pestis járvány stb.

Wood könyvei is hasonlóak.

Pl árnyak a napfényben: Kibékíthetetlen ellentétről szól az angol gyarmatosítók és a bennszülöttek között. Nem egy Lightos könyv.

Egyedül talán Mcnaught könyve ami tényleg csak romantikus, de az sem olyan mint a többi, tele van megható jelenetekkel, fordulatokkal , poénokkal és hát sok minden kiderül benne milyen is az angol- skót viszony . Akik eddig olvasták lesem bírták tenni.

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-01-12 11:05:58
(#313)
Pape
Pape
[ Addiktgyanús ]
Hja, nekem is van egy rakat könyvem, oszt mégsem olvasom őket... Hogy mért? Mert már kiolvastam...
A könyvtárban meg néha olyan érdekes gyöngyszemekre tudok bukkanni... Most például egy barátom talált olyan könyvet, amibe menten beleszerettem!!! Van benne minden, ami nekem kell: haverok, buli, nyár, Kispál és a Borz, + a szerző lenyűgöző stílusa. Akit érdekel annak írok majd címet is, csak előtte rá kéne jönnöm, hogy mi az!

beküldve: 2008-01-12 10:57:14
(#312) Válasz Elhaym (#307) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Nekem is annyi könyvem van, mint égen a csillag, nem is nagyon férnek el a könyvespolcomon, pedig az elég nagy... Egy dolgot utálok csak abban, hogy minden sorozatot begyűjtök, amit szeretek: néha le is kell porolni a könyvespolcot...xD Az a sok könyv meg majdnem métres kupacokban áll a padlón. És akkor a visszapakolásról nem is beszéltünk...

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Oldalak: ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... <<>>