Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2008-01-11 21:31:01
(#311) Arthur Golden:Egy gésa emlékiratai.
Laura Joh Rowland: Az illatos kimonó és a folytatása Gyilkos érintés.
Laura Joh Rowland: Az illatos kimonó és a folytatása Gyilkos érintés.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-01-11 21:32:47
j.r.r. tolkien :a babó? volt már ..vagy ez embertipusoknál alap?
Alap. nekem az volt az egyik kedvenc könyvem. A szilmarilokat bevallom egy cseppet untam
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nekem kb 400 könyvem van most, de ebben az évben is jelenik meg pár jó könyv.
Lumana:
E könyveket ajánlom neked, nem fogsz bennük csalódni.
Mary Mackie: Ló népe
Heather Graham: Tűz hercegnője
Heather Graham: Ondine
Heather Graham: Florida sorozat
Heather Graham:Rózsák között
Kinley Macgregor: Macallister sorozat
Bertrice Small: Skye sorozat
Deveraux: Bársonyos sorozat
Mcnaught: Földi mennyország
Kate Mosse: labirintus
Wood: Áldást hozó kő
Wood: Árnyak a napfényben
Lumana:
Ezek nem ilyen romantikus lányregények??? (nem mintha bajom lenne velük... )
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
nem is!!! Én is imádom a könyves topikot... Tudniillik imádok olvasni!
pape jó az új avatar.. cspipetkeragum..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-11 13:19:52
(#307) Nekem kb 400 könyvem van most, de ebben az évben is jelenik meg pár jó könyv.
Lumana:
Lumana:
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-01-11 09:06:58
(#306) nem is!!! Én is imádom a könyves topikot... Tudniillik imádok olvasni!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-11 08:24:26
(#305) ez a topik nem tetszik senkinek csak nekem?
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-10 19:59:01
(#304) lumana.. de tudok..nem? atér' vágod.. én is ezt birom a nagyapóban.. (szegényke..mellesleg szoktatok járni tolkien napra én tavaly voltam és az 500 forintos belépőböl lejött mert hobbitnak öltöztem.. nem volt nehéz mivel a termetem meg van hozzá csak nekem nem szőrös a lábam...
göncz árpi (bocsi árpi) fordítás tetszik..
Miért, van másmilyen is?
igen egy régebbi de nem jut eszembe a papika neve... mellesleg zavarna ha felvennélek msn-re?
beküldve: 2008-01-10 19:22:20
(#302) Chika: Nekem nagyon tetszett, mert nagyon kiváncsi voltam már Bilbó kalandjaira is.
DaViS: Tényleg.. van benne vmi! Én annyira kerestem benne a mondanivaló, hogy észre se vettem hogy nincs nagyon neki De a könyv attól még nagyon jó sztem.
Picilány: Oh, köszi. Ühüm, jól beletaláltál! Én is azt a világot szeretem amit teremtett a műveiben. Zseniális szerintem ahogy egy komplett világot hozott létre, nyelvekkel, történelemmel, lakókkal együtt. Azért imádom, mert irigyelem (ha van ebben logika).
DaViS: Tényleg.. van benne vmi! Én annyira kerestem benne a mondanivaló, hogy észre se vettem hogy nincs nagyon neki De a könyv attól még nagyon jó sztem.
Picilány: Oh, köszi. Ühüm, jól beletaláltál! Én is azt a világot szeretem amit teremtett a műveiben. Zseniális szerintem ahogy egy komplett világot hozott létre, nyelvekkel, történelemmel, lakókkal együtt. Azért imádom, mert irigyelem (ha van ebben logika).
lumana.wordpress.com
göncz árpi (bocsi árpi) fordítás tetszik..
Miért, van másmilyen is?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Volt hát! Még jó hogy alap, hisz Tolkien!
De csak nagy a szám, mert egy csomó mindent nem olvastam tőle, mint A szilmarilok-at. Tervezem is a beszerzését! Te olvastad?
Mi az hogy embertípusnál? Mert milyen ember tipus vagyok szted?
De csak nagy a szám, mert egy csomó mindent nem olvastam tőle, mint A szilmarilok-at. Tervezem is a beszerzését! Te olvastad?
az az embertipus mint a r.o.d. -ben a "papír" aki falja a műveketz mellesleg milyen ügyi vok h kitaláltam h kedveled az ilyen könyveket.. én nem vok tolkien függő de szeretem.. és olvasgattam tőle.. nkem a látványvilága tetszik.. mellesleg a gyűrűk ura-ból csak a göncz árpi (bocsi árpi) fordítás tetszik..
ui:. chika.. komodóivaránuszpáfrányom üdv..
Na ha neked ennyire tetszik az a könyv, akkor igazán elmesélhetnéd nekem, hogy mi a mondanivalója. Már olvastam párszor, mert tetszik a stílus, és az amiről ír, de még mindig nem értem a dolgok miértjét...
Szal lécci segíts!
Szal lécci segíts!
hát mondani valója a céltalan élet , élni a semmiért
azt mutatja hogy hogy kell élni a semmiért a célnélküli életért
hát én ezt szürtem le belőle
beküldve: 2008-01-10 18:22:57
(#298) Nekem a babó a gyűrűk ura után hatalmas csalódás volt... a magyar fordítás sztem egyszerűen xar... de a szilmarilok az már korrekt volt... azt ajánlom mindenkinek...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Volt hát! Még jó hogy alap, hisz Tolkien!
lumana.wordpress.com